Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
ioana cu "baricadele".. ia pachetul intreg,mami
... face parte din defectele mele..asa ca n-ai incotro
vazut pozici..fara suparare..imi dau si eu cu parerea.. nustiu daca pe viu e divers dar din poze nu-mi place culoarea ..te schimba..nustiu daca sa zic ca te imbatraneste sau..
..nu arunca ..ca nu ma prinzi
asadar... vino sa te vad pe viu
yoanag spune:
Neata
Stefy Stefy ce figura esti
inca nu ma cunosti de atita timp??? ca o luna -doua sint blonda apoi satena apoi suvite apoi cine stie mai ce...
mie imi place culoarea :)) tac! tac!
oricum dupa citeva spalari se duce ca nu tine ca e pe baza de ierburi
cica e biondo mogano nu stiu mai ce
si ca ma imbatrineste sau nu draga mea...ce sa zic nici ca am 20 de ani asa ca... dac n-ai uitat am ceva ani in plus fata de tine..e normal sa se vada
stai linistita ca nu ma supar eu din astea ca nu pot placea la toata lumea cum nu-mi plac nici mie toate si e chestie de gusturi
si eu mi-am dat cu parerea la parul tau sa-l mai tai ca nu e la moda asa lung si lins dar daca tie iti place
no bine fetelor,mna apuc de treburi ca m-am plimbat de dimi cu piti pe racoare si acum am ajuns acasa
sintem matinale
am fost sa-mi iau o pereche de sandale,abia am gasit ceva sa-mi placa cit de cit...eu nu stiu dar sint niste modele urite.....si nu pot conduce bine cu slapii ca imi tot ies din picioare cind calc pedalele si ma dispera
a dopo
Mami de scumpica Giulia
LAlexandra spune:
CIAO!
Stefania, ma bucur ca e mai bine Stefi mic. Mersi de cafea!
Ioana...mie imi place...ti-am zis ca nu stiu de ce, dar mie imi place mai inchis, nu blondul deschis. Sper sa nu mai revina bubitele lui Giulia. Sotul nu e trist...ca ati fost sa vedeti cainele?
ne-am facut comanda de pat de voiaj...abia astept sa vina, asa il pot pune si aici in camera cu noi, ziua, ca deja asa invarteli face din pat...ca mi-e frica sa nu cada
azi am fost sa iau iar rezultatul la anlizele de sange...ma tot uit pe ele...acum au crescut unele si au scazut altele...offf, marti merge sotul cu ele sa le vada pediatra.
mai pove
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
daviduca spune:
Neatza fetele,
am fost de dimi cu davide la pediatra,a plans disperat saracul ca tare nu-i place acolo.zice ca asa fac toti pana la 3 ani,dupa aia se fac amici.i-a luat si analizele la pipi dar e totul ok,iar ptr burtica a zis ca poa sa mearga inainte si o luna,multzi copii au.mi-a schimbat fermenti si mi-a zis sa-i dau in continuare bustinele de tiorfix.i-am luat si laptic zymil,incerc si cu ala.lucru bun e ca a luat in greutate,deci e ok.si mi-a mai zis sa-i dau cam orice de mancare sa nu-i mai tin regim ca daca-l are virusul oricum nu-i face regimul niik pana nu se rezolva de la sine.mie tare mi-e frica de romanika ca acolo sunt mai multe sanse sa se dezvolte virusul asta.akum vad eu cum merge.
IOANA-am fugit repede sa vad pozicile,mie imi place culoarea.dar imi place muuuuuuulttttttt si cainele.al nostru are 3 kg.dar cred ca ai facut bine ca l-ai dat ca nu-l prea vad bn in preajma giuliei.
STEFY-un pic mai bn azi,am mancat chiar de dimineata ca nu mai inghit asa greu.sarumana de intrebare.
gata,ma duc sa combin ceva prin casa ca mama e in cucina ca de obicei si intru mai tarziu.
IOANA-iar ma intorc.si eu am cautat o pereche de sandale dar am nr tare mic si picior ingust.intr-un final am gasit,dar asa cum zici tu,nu sunt foarte convinsa.cu slapii nu merge ca daca te prinde politia.....mai ies si eu cand fug dupa davide la cresa sau asa dar.....
slimatei spune:
ali (daviduca)..iti zic asa sa nu te superi...
ca noi mai avem o ali (roxali) care nu a mai intrat de muuult la apel.. si tare as vrea sa mai stiu cate ceva de ea..macar sper sa fie bine!
ma bucur ca esti si sunteti mai bine... nustiu ce sa zic cu virusul..habar n-am..stefi a facut o singura data anul trecut ..mi-aduc aminte ca i-am dat Dicoflor si enterogermina...in cateva zile i-a trecut..noi in ro nu am avut probleme..multumim lui DD (am avut noi alte prob..da' nu are aface)depinde cred cu ce si cine intra in contact...
ioana.. tu mami, nu te supara pe mine.. mi-am dat si eu cu parerea... ca se poarta sau nu fiecare cum ii place... e normal
eu inca nu's pregatita sincer nu numai emotional pt schimbare, dar si pt ce as vrea eu imi mai tb si financiar... ori cu parte asta stam mai prost..ca am alte prioritati prima de asta ...din pacate mereu ma pun pe ultimul loc..asta e...
si apropo de sandale mi-am luat si eu din targ ..faine tare..ieri cand le'am purtat s-au rupt ca erau cam finute si la piciorul meu lat..si alergand dupa stefi prin piata ..care mi-a fugit cu bicicleta drept in fata masinilor s-a oprit(noroc ca nu avea viteza)..am crezut ca mor... mi se taiase picioarele si respiratia.. drept urmare ca nu m-a ascultat e pedepsita fara bici.
va pup o zi buna!
slimatei spune:
aaa si apropo am auzit si eu..daca papucii nu's inchisi in spate iei amenda.. n'ai voie cu slapi sa conduci...5 puncte la patente..si n-am stiut
alexandra e util patutul de voiaj ...ne-am gandit si noi pt bb2 ..caci inca ne mai gandim
sper sa va folositi cat mai mult de el!nustiu ce sa zic de analize..off.. multa sanatate lui Aless!
yoanag spune:
Stefy-deja am scris in mesajul precendent ca nu ma supar ca n-am de ce
acum te intreb eu ce schimbare vrei sa faci? sa-l tunzi ? sa-l vopsesti?
ma bucur ca va place culoarea
Alexandra-sotul tare sufera dupa caine
il vedem cum se joaca cu el tare bucuros
Daviduca-ce sa-i faci ca Giulia e neastimparata si nu-i dadea pace deloc
ma bucur ca te simti mai bine
sa-si revina repede Davide
mai puneti pozici noi fetelor daca aveti
bubite nu mai sint deloc
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
sa nu va mai aud cu bb 2 ca o iau razna
aseara in loc sa incep cutia imi venea s-o zbor dar inca nu pot......fac ca si raluca cind ma paraseste ratiunea per un pò profit
nu stiam ca nu-i voie sa conduci cu slapi in schimb am vazut ca ma deranjeaza ca-mi ies din picioare si mi-e frica cind trebuie sa frinez sa nu combin ceva,sint tare incomozi
merg sa vad de appunatment pt vizita alorgogica
Mami de scumpica Giulia
slimatei spune:
ioana nustiu daca ti-am zis ca culoarea este extrem de frumoasa, dar e ceva care nu ma convinge..nu neparat ca te-ar imbatrani..de asta ti-am zis ca tb sa te vad live ..da' taci chitic vad...
cat despre ce vreau eu ..numai daca ma apropii de coafor, pentru orice as vrea imi trebuie minim 50 de euro..ori la noi acum e tabù cuvantul "bani"
va inteleg cu catelusul..stiu cum e sa te afectionezi de animalute..mie inca imi lipsesc..desi de multe ori ne gandim ce bine i-ar prinde lui stefi macar o pisicuta..totusi e greu sa luam decizia..
mai bine mai fac un bb..asa ca sa te enervez
acum serios ce mi-as dori un baietel... incat ma gandeam sa-mi pun la semnatura...in asteptarea lui Matei
acum daca as avea garantia ca ar iesi.. m-as pune imediat pe treaba
nafi spune:
Ciao fete mumoase!
Hai ca am mai vazut si eu niscaiva poze!
YOANAG - mie imi place culoarea. e cam ce mi-a recomandat odata un stilist cand am intrebat cam ce culoare sa-mi fac cand o fi sa ma vopsesc. poate ceva mai inchis...ca a zis cognac. dar n-a zis de cate stele! oricum te plac si asta nu ptr ca imi faceai curte zilele trecute!
De pustoaica nu mai zic! e bestiala cum pozeaza ea acolo cu bretelutza!
RALUK - te vazui si pe tine frumoasa gravi, n-am ce zice! tie ti-ar sta bine si daca ai fi gravi tot timpul! iar cea mica e tot mai dulce si frumoasa!
Si ABRAMBURIKA are mica ei printesa acolo, e foc si a ta! mama , mama fetelor , ce coada de baieti o sa fie la usa voastra in cativa ani!
BERARPIRI - ce seamana puiul mic cu tine! Si tu arati f bine deja in costum de baie. eu am fost o zi la piscina si ma simteam ca ratusca cea urata!
DAVIDUCA - ce shoricel scumputz ai tu acolo!
SLIMATEI - pe bune mai vrei un bebe?! esti curajoasa! sa-ti dea Dzeu ce doresti! Eu cu Ricky am descoperit ca n-am stofa de mama eroina si cred ca proiectul Carolina va ramane cel putin amanat , pana la noi deliberari care vor fi cam in 2-3 ani de acum. nu mai devreme ca vreau sa incep si eu sa lucrez ceva pe aici, sa prind si eu o pensie sa-mi pun dintii cand oi fi baba!
Am fost harnica in dimineata asta. am pus masina de spalat si m-am pensat ca eram cu sprancenele in ochi. si azi vine sotul dupa 5 zile la munca si tre' sa ma gaseasca gigea!
Fetelor , sunt bogata! mi-am adus aminte ca am si eu un cont in banca si am verificat azi si mi-au intrat banii de la comune ptr Ricky. 1556 euro ( vreo 311 X 5 luni). ALEXANDRA - parca si tu ai facut cerere! nu ti-au venit? mie mi-au intrat pe 20 iulie, toti odata! Eu ma asteptam sa vina prin decembrie, ca zicea cineva ca i-au venit dupa 7 luni! se pare ca aici are primaru' Tosi bani
Gata , va las ca s-a plictisit ricky de stat in scaunel. a inceput sa zica buuu si vuuu si asta nu-i de bine!!
Va puuup!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)