Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 4
yoanag spune:
Nelia-se numesc formistin 10mg/ml(cetrizina dicloridrato)
cred ca picaturile le pui dupa virsta
a mea ca are 3 ani trebuie 6 picaturi dimi/6 seara
Alexandra-eu am avut box pt Giulia
f mult nu l-am folost,cit sa zic...citeva luni nu mai imi amintesc
eu cred ca e mai bun patutul de campeggio,daca ai nevoie il imapchetez una doua si are saltea
box-ul nu are saltea,atita doar ca e mai micut dar cred ca e mai comod patutul
poti sa-l pui sa se joace in el si daca ai nevoie poate si dormi
Mami de scumpica Giulia
slimatei spune:
nu am timp sa raspun, dar am vazut ca ati scriiiis....
recuperez eu mai tarziu...acum ca sunt tare obo...ma duc sa ma culc si eu un pic cu stefi..azi dim am fost la analize...
ioana..asa da' ca te recunosc
va pup pe toate!
yoanag spune:
am uitat sa va spun
duminica seara am fost sa vedem cainele
v-am pus 4 pozici sa vedeti culoarea la par :)
imi place tare mult,noroc ca ma plicti des si schimb cind mi-i se pune pata(am facut culoarea cu vopsea alle erbe) dar e frumoasa,acum sa vad daca gasesc nuanta sa tina mai mult nu citeva spalari
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Stefy-dar tu ma vrei mereu pe baricade?
daca nu intru sau n-am chef ma tragi de mineca una doua ...eee????
pt tine ai fost la analize sau pt pitica?
Mami de scumpica Giulia
daviduca spune:
ALE-am luat si eu ptr davide lettino da viaggio(acum sunt in offerta la LIDL- 37€)asta are si saltea.l-am folosit poate o luna ca statea davide in el,iar dupa ce a inceput sa gattoneze a devenit depozit de jucarii si apoi a ajuns in pivnitza.sincer,mai bn nu dadeam banii pe el.
RALUKA-sper sa nasti inainte de termen sa n-ai parte de nastere indusa.daca e tot fetita,ar trebui sa vina mai repede si mai usor ca prima.oricum IOANA are dreptate,eu am facut cursul preparto aici si cel mai bun declansator si ceva care te poate ajuta sa nasti si mai usor e sa faci dragoste de cate ori poti.se pare ca "lichidul" barbatilor contine ossitocina,adica aceeasi substanta pe care o pun ei in perfuzii ca sa ajute dilatarea si deci sa induca nasterea.
Am dormit vreo 3 ore cu daviducu meu,acum e ora di merenda,astept sa se trezeasca si el.
Hai,va si mai vb.
daviduca spune:
Uitam,
ALE-asta ce l-am luat si eu are si rialzator,deci puteai sa-l tii mai inalt pana e mic mic bbul.total inutil cand are putina putere se prinde de margine si una doua e sus,riscand sa cada afara.
RALUKA-ne-am dacut si o risata la cursul asta,aveam o ostetrica tare simpatica si f tanara.ne povestea ca ea tare a dus dorul sotului in timpul sarcinii,ca el-ca toti barbatii-dupa ce a aflat ca e insarcinata nu mai vroia,desi ea era foarte doritoare.asa ca fetita ei s-a nascut cu un semn in ceafa,un cioc de barza a spus lumea dar ea(ostetrica) stie mai bine ce e.
nafi spune:
Buna fetele!
Deja se foieste musiu dar 2 cuvinte tre' sa scriu!
RALUK - ce stres pe capul tau! Sa dea Domnu sa nasti inainte de 12 ca sa fie cum vrea bebe si nu cum vor zapacitii aia de medici! bafta multa si nastere usoara!
YOANAG - inca n-am vazut pozele dar cum prind un moment liber ma duc sa le vad.
Ma bucur ca v-a placut povestioara noastra! M-am gandit ca e bine sa scriu ca sa vada viitoarele mamici si cazuri de nasteri mai usoare. ca de obicei scriu doar cele cu probleme si situatii limita. Asa poate mai prinde lumea curaj!
ALEXANDRA - imi pare rau ca Alessandro iti toaca nervii. ce sa-i faci?! vorba aia..numa' mama sa nu fii!! Trebuie sa te tii tare ca vor trece si toanele astea. Nu vreau sa-l deochi pe Ricky , dar de vreo luna e f clar cand plange: ori ii e foame. ori ii e somn. in rest nu mai plange. doar daca il doare burtica sau vrea alintat incepe sa faca buuu si vuuu...si stiu care-i treaba!
SLIMATEI - spor cu recuperatul din urma!
ABRAMBURIKA - ce-o fi mai facand?
CAMI - ai mai exersat cu sofatul? ca si eu sunt bata la capitolul asta si mi-e groaza cand imi zice sotul sa conduc eu. tare nu-mi place! cu siguranta n-am sange de pilot de formula 1 in mine!
Gata cu timpul meu...musiu da suturi la londou. cam ultimele..ca i-a venit patutul la prenatal si sambata mergem sa-l luam.
Pupiiici
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
slimatei spune:
ioana multumim de procupare..stefi e mai bine...dar tot spune ca o doare spatele .. o fi de la materas...cred ca o sa-l schimb..
Giulia cum mai e? i-a mai aparut ceva?
si stefi e foarte incantata ca are de luat medicamente caci pana acum ii erau interzise..ba lua numai tati, ba erau pt mami...
nelia prima eco care am facut-o la 7 sapt....a fost abdominala
deci cum e? esti pe aproape?
cand tb sa plecati la mare? sau sunteti deja pe drum?oricum ati decis sper ca sunteti bine!
nafi felicitari si multumim pt poveste..frumoasa!..am savurat-o ca pe ea....
ce-mi plac happy-end-urile ...ti da la carica...
daviduca sper ca sunteti mai bine! multa sanatate!
slimatei spune:
raluka .. te cred ca te macina tot felul de ganduri zilele astea..
mamica curajoasa ! incearca sa te relaxezi si o sa fie totul bine!-ici si lui Anais
ioana te asteptam!