Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Daviduca-asa si eu proba la semnatura
ce bine ca e mama ta la voi ,te rasfata
sarmalute
eu am luat nu de mult la borcan varza murata deja facute pt sarmale
mi-a fost o pofta ca nu am mai facut de la craciun

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Nelia-eu de eco abdominala ziceam ca am facut la 7 sapt
si am tot uitat sa va spun de pistoalele de apa
sint intregi,nu le-a aruncat deloc sa nu le strice
s-a invatat de la primele
gata am plecat ca vad ca numai eu scriu pe aiic si nu vreau sa umplu pagina

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ioana,ce gocce ii dai 40 de zile?nume vreau,astept ca ies mintenas..pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

cred ca era vb de gocce TINSET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salut,gagici!

Ce sa va zic de mine,a inceput sa ma obsedeze o idee..Am programare in 12,cu posibilitate de internare,dupa cum va spuneam.Mai nou am aflat ca se poarta inducerea sarcinii daca ai ajuns la termen,deci practic cand nu e necesar.Si,daca nu merge repede travaliul,cezariana.Nu stiu ce sa cred,nu stiu ce sa zic daca mi se propune provocarea in 12.Intr-un fel eu as astepta primele semne,mi se pare normal ca nasterea sa se declanseze firesc,nu mi-e teama de drumul pe care il am de facut,dar daca se schimba ceva in rau,cu lichidul sau mai stiu eu ce,iar eu habar n-am, si ajung in Sibiu la maternitate?Numai povesti horror am auzit despre spitalul de stat,plus ca nu se da epidurala,iar daca e nevoie de cezariana,se face doar cu aprobarea sefului sectiei..daca e prin preajma si in toane buneParca imi e greu sa ma adun si sa iau o decizie..

Pe de alta parte,nu-mi vine sa cred ca au mai ramas 2 saptamani pana la termen!Nu-mi pot imagina viata noastra in 4,mai ales cu o razvratita ca Anais prin jurSper sa am un copil cuminte,altfel nu stiu cum ma voi descurca.Si mai sper sa-mi revin repede dupa nastere,offf..nu sunt prea optimista zilele astea.Uneori ma intreb de ce facem copii,cum de instinctul e atat de puternic incat ne intuneca ratiunea?

Va pup pe toate!

Raluca

de Anais si +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOANA, nu mai combin nimic
...sunt tot necajita ca nu se mai cuminteste Alessa, nu stiu ce sa-i mai fac, zo, am ajuns si eu la limita...aseara eram asa nervoasa ca am iesit din casa si am plecat sa ma plimb singura (l-am lasat cu sotul)
Noi vrem sa ne luam masina, dar nu prea cred ca reusim sa luam credit, asa ca mai strangem bani...eu nu am carnet, ca la mine in familie nu as fi avut sanse sa conduc masina si am zis ca decat sa il fac si sa conduc peste 10 ani, in nici un caz..cand om avea 2 masini imi iau si eu carnet, oricum nu ma vad conducand singura masina, nu ca nu as avea curaj, dar nu mi se da, prefer in familie completa

RALUCA, ce grozavii...asa e la voi la spital?
Si la Brasov e privat sau de stat? Vezi, si eu am depasit termenul, dar ma chema tot la cateva zile la control, ca sa vada ca e totul ok, iar la inducere am ajuns cand deja aveam 41 de saptamani si 4 zile. In 12 ce trebuie sa faci? Mergi sa nasti sau doar control...adica daca nasti inainte sau cum...astia au pus data fixa?
Te tot intreb....ca daca nu ai adus in discutie mi-a fost cumva sa intreb atunci

E ok sa mai stai acasa, daca stii ca poti merge la control mereu, undeva langa tine. Tu ai fost doar la Bv la cotrol sau cum? Daca nu...grea decizie...
Nu te mai gandi ca poate nasti inainte

Chiar ca nu stiu cum ma gandesc sa mai fac si eu unul...dar vad eu cum combin atunci...il trimit pe Alessa, daca nu se cuminteste, vreo 2 ani la bunici, ca sa pot sa ma ocup de copilasul nr.2

va las, ca ma pun si eu sa ma , pana nu imi face trezirea

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

FETELE, tot am vrut sa va intreb.

Voi ati luatla copii box sau pat de voaiaj...ma tot gandesc cum sa le combin...daca iau box, ca in asta va sta sa se joace, si zic eu ca il voi folosi mai mult...nu il pot utiliza si sa doarma in el daca mergem undeva, gasesc saltea sa pun in el...sau cum e?
si cat il pot folosi boxul...pana la ce varsta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ale,la Bv e privat,de asta probabil sunt in mare graba,ca nu-si permit sa piarda timpul si baniiIn 12 merg la control,iar dr mi-a spus ca decide el atunci ce si cum..
Cu Anais aveam programata inducerea sa nu depasesc 41 saptamani,dar am nascut cu 3 zile inainte.

Eu am luat pat de voiaj - sunt unele si mai patratoase,care asigura destul loc de joaca.Pana a fost tentata de mers,Anais l-a folosit mult.

Raluca

de Anais si +36

Mergi la inceput

s-a dus somnul meu
deja se foia cand am vrut eu sa ma pun la somn

Raluca mersi de raspuns

Mergi la inceput

Raluca-saracuta de tine...:(
greu e pe ultima suta de metri
cel mai bine ar fi sa se declanseze natural
tot asa se zice ca a doua vine mai repede de termen si mai rapida mai ales ca e la scurt timp una de alta
sper sa ai o experienta frumoasa,acum ai vazut aici cum e...sper sa nu ajungi in spitalele horror
oare Nelia a nascut la spitalul unde ar trebui sa mergi tu?
daca da atunci iti poate da ea multe detalii
plimba-te mult si nu uita ce a zis Andreea daca bine imi amintesc ea a declansat nasterea cu sotul( nu pun emotionul ca nu-mi place) dar daca va puneti pe facut dragoste vine sigur,cel putin asa imi amintesc ca ne povestea ca nu mai putea si a incercat
incearca
si nu-ti mai face atitea ginduri negre,o sa fie bine
la cit iubim copiii cine se mai gindeste prin cite trecem,nu mai conteaza trecem peste toate
pe mine m-au internat la 41 si 2 zile si am nascut la 41 si 4 zile
tu in 12 termini 40 de sapt sau 41?

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput