Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ioana,am cautat laptic la conad,de o sapt nu mai e,am fost la benett,nema apoi am venit la iper,nema...am luat plasmon acum,mi se pare la gust mai norma sii asemanator cu lapticul de vacutza,mellinul avea un gust fortat de grasime
Nu sunt fr nerabdatoare sa fac prima eco,ca nu e nici timpul sa ma testez...intrebam si eu peste tot dar de eco abdominala nu vaginala,atentie...si dupa parerea multor fete cica numai dupa 12 sapt se vede ceva,eu cu cris am facut la 9 sapt....aia mi-au luat banii degeaba?nu mai stiu cum a fost sedinta si nici ce am vazut am un lapsus

simo,ce bine de tine ca o ai pe mamma...va invidiez,sa te faci bine

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NELIA, si eu am facut eco abdominala la 7 saptamani, la urgente am ajuns cu sangerari, micutul era acolo, se vedea, si i-am auzit si inimioara cum bate.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Hei...ce credeti ca am facut eu in ultimele 3 ore?!
Am scris povestea nasterii lui Riccardo!
Asta ca tot mi-a dat ghes Alexandra!

Va invit sa o cititi si sper sa va placa. este in jurnalul meu sau blogul meu...sper sa o gasiti usor. lectura placuta!

Acum fug sa fac nana ca acusica se trezeste musiu cu foamea'n glanda!

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Nafi,unde anume?
Noi azi CRED ca plecam la mare,avem totul rezervat doar ca de dimi Cris pitic sa trezit la 5 20 min si sa pus la mine in pat...mi se parea ca arde,i-am pus termometrul avea 27...ceea ce indica un inceput de febra,deci ceva tot are,dupa 2 minute de tristeti si ftete triste ale lui cu ceva maraieli ii vine sa vomite,doar ca nu avea ce....
posibil ceva in gat,e fr sensibil ca si mine de altfel,cum se schimba vremea cum sunt cu el in pioneze....ped e in concediu,i-am facut un aerosol,tachipirina,si 3 gocce de plasil pt vomitat...e ca nou...
Acum intrebarea e alta...mai plec sau nu...si la rimini se anunta maxime de 30...si ploaie

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza mamici,
m-am trezit si eu putin mai in forma azi,in sensul ca nu mai sunt cu oasele a pezzi ca parca ieri eram un robotel,nu puteam nici sa umblu.
NELIA-poate e mai bn sa-l tii linistit un pic,probabil are ceva in gat daca e senzatia de voma,si eu asa eram ieri.bn ca ti-ai dat seama din timp si ai inceput cu prevenzione.acum vezi tu,ptr mare....
NAFI- unde anume sa intru sa vad povestea??
ale-neatza,cum e printisorul azi???mai avetzi muncitori la balcoane??
YOANA-te-ai trezit??mai avetzi patutze???
Sa avetzi o zi frumoasa,va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

neata' fetelor!

dati clic pe carticica de sub numele meu , adica jurnalul si gasiti povestea.
sunt inca cu ochii carpiti de somn si musiu ricky are chef de taclale.

va pupic

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ce bine e sa ai un pic de timp.
mama e pe la bucatarie se lupta cu ceva sarmale,pofta lui papi,iar eu mi-am facut semnatura si vrioam sa vad daca merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA!
DAVIDUCA....deci esti ALI....inca n-au terminat astia mama lor, si acum lucreaza in spate unde e si camera bebelului si suportul de haine...asa ca le spal si astept seara sa le intind
Fa-te bine repedesi profita de odihna cat mai e mamica in jur

NELIA...poate mai bine ramai acasa si mergeti altatdata ca sa nu il mai ametesti de cap

mai ieri si alaltaieri mi s-a trezit micutul cu urlete la somnul de amiaza...(banuiesc ca din cauza oboselii, ca am fost prin oras si nu si-a facut tot somnul), azi astept sa vad cum va fi

VAacim.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Salutare si de la noi
Nelia-:(((
sper ca are efect si puteti pleca la mare
abia astepti
da de nu mai are nimic Cris
cred ca ce se mai distreaza el la mare :)
sa faci pozici
de ar fi apa curata as duce-o in fiecare zi dar si ultima data a fost apa f calda dar nu-mi place ca e murdara.....( de ti-e greata sa mai mergi
abia astept sa ia sotul concediu ca apoi ne luam si mergem cine stie pe unde la apa curata
si de lucrez eu putem merge ca pe cind se trezesc ei eu sint inapoi ;)
azi merge super bine pitica
aseara s-a mai rosit pe obrajori,i-am pus crema si i-am dat picaturi si azi vad ca e tutta bella amore mio fara pete,ce bucuroasa sint ca nu mai are
sper sa nici nu mai iasa
oricum picaturi tre' sa-i dau 40 de zile
Nafi-ce-mi place cum ai povestit nasterea
esti asa comica cu unele perle,tare-mi place de tine (iti fac curte)
Stefy-imi pare rau de multa
ce sa-i faci cred ca i-ai prins intr-o pasa proasta pe vigili
Daviduca-mersi de complimente pt Giulia
asa figura pozeaza de zici ca e la sedinta foto
Andreea-te-ai mai intrebat o data sigur nu ai observat
cind ai timp imi raspunzi?
pasaport pt Giorgio ii faci model nou electronic sau model vechi?
ce sti de ele?
eu la anul am de facut dar daca tot umbli pt acte te intreb preventiv
imi place de Giulia, am invatat-o ca trebuie sa asculte sa ia gocce perche ha detto il dottore si e tare mindra ca are si ea de luat gocce
ca-l vede pe papi ca-i mai pun in ochi,sau mai iau cite ceva eu si zice toata mindra ca trebuie sa ia le gocce la mattina e la sera

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-ce combini?
poate a fost obosit si n-a dormit bine
simt si ei cind le schimbi programul/mediul
allora ce ati decis? va luati masinica?
tu ai permis?
Stefy-tu pe unde esti?
pe la tine e racoros in week?
ne luam corturile si mergem sus la munte la tine?
ne caram mincare si gratarul si de baut si stam acolo

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput