Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 17
yoanag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika HAhahhaaa ... voi doi nu fumati? Nu v-a mai vazut pana acum fumand? |
el fumeaza destul de mult,eu abia daca fumez 2 tigari pe zi
numai daca sint turata fumez mai mult
ne vede si stie si citeodata vrea sa ne imite dar ne punem cu gura pe ea una doua si ii explicam ca nu e bine,ca nu se face etc.....
numai ca se distreaza asa cind vede si ride
passate una bella serata
Mami de scumpica Giulia
abramburika spune:
Felicitari pt. Giulia "in grafice"
. Ai vazut ca nu te-a mai batut la cap ca e slaba? Pai merita, nu, sa ii iei rucsacel cu Hello Kitty? 
snowbunny spune:
howwwddyyyy
Ce faceti fetelor?
Vreau sa ii urez repede repede mamicii de anais nastere cat mai usoara, acomodare rapida, mult laptic si refacere cat mai rapida!
Ioana si eu l-am cantarit pe Alex zilele trecute si are fix cat giulia si la inaltime la fel.Io cand iti zic ca pe fita tre sa o faci fotomodel nu ma crezi
. Imi pare rau ca iar va-ti intalnit cu alergia.Si P. oriunde mergem face cate o alergie la ceva. Mititica de ea.
Revin...
LAlexandra spune:
NEATA, FETELE!
Petro, ai dreptate cu biroul de informatii
...asta e!
Ioana, vezi ce fetita mare ai tu acolo
Stefi, ma bucur mult ca au iesit bine analizele, mai ramane sa vezi de ce se plange totusi Stefi mic, de dureri.
Noi am avut azi noapte plansete si urlete, la 1 noaptea dupa ce a mancat urla ca din gura de sarpe, pana la urma i-am dat iar de mancare (chiar nu pot sa imi dau seama daca nu se saturase
), apoi de oboseala a adormit si s-a mai trezit pana acum la 7.
Andreea, sper sa te acomodezi repede la casuta voastra
. Stiu si eu cum e cu sotul care munceste mereu...si al meu acum e la munca, ca poate imediat intra in concediu si sa mai aiba cateva zile la activ. Sotiorul tau, parca ziceai ca are firma, de ce anume..daca nu sunt prea curioasa![]()
Raluca, sa ai o nastere usoara!
Nelia, sper sa va ajute DD sa vina si bb2 cat mai repede!....eu, cand am ramas, am facut 5 teste de sarcina si abia la ultimul parca se veadeau 2 liniute...si deja imi intarziase ciclul cu mai bine de 3 saptamani
...sper ca nu am uitat pe nimeni....ca citesc ziua cat sunt cu micutul, dar nu reusesc sa scriu decat a doua zi
, dimineata devreme
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
Abramburika-sincer ma asteptam sa zica ca e slaba 
la ea era mereu asa,la o vizita era bine la urmatoarea slaba si tot asa....
nici nu ma asteptam sa zica ca are mai mult decit virsta...
f bine ca a crescut asa bine ![]()
mai trebuie sa-i duc rezulatatul de la test in septembrie
Snow-ei ei cit mai stateam la taclare verzi si uscate si acum abia ne incrociamo cu cite-un mesaj pe forum
cum mai sinteti?P?Alex?
cred ca atitea vorbeste,era el deja vorbaret aici de mult timp,ma gindesc ca acolo si-a dat drumul si mai tare
cine stie ce se face cind e mare dar oricum ii place la pozat ![]()
cind am timp pun citeva pozici sa vezi ca in postura o prinde,poate nu ai apucat sa le vezi si le-am sters
o sa le gasesti in albumul comun privat
Alexandra-oare nu ar trebui sa-i dai completare? poate nu se satura
cin stie....
tu dimineata mai poti intra cit esti odihnita i ai timp ca apoi te persecuteaza Aless
a mea aseara atita si-a tras zainetto dupa ea
,e micut dar e si troly de-l trage dupa ea
tare incintata era de el,l-a pus linga pat
,ea cind are ceva nou doarme cu ele:)
a dopo,vadoooo
Mami de scumpica Giulia
abramburika spune:
Neata!!
Gata, azi e ultima zi si ati scapat de mine
. Poate mai intru sa va salut scurt asa, din Ro.
ioana - si S. la fel cu ce ii cumpar nou, musai sa doarma cu obiectele respective. Cred ca am vazut rucsacel din ala, ca vroiam sa ii iau Silviei. E asa dragut tip trolley!! Da' mai astept sa o intreb pe ea cu ce personaj vrea ... ca are mai multe preferite. Ar vrea sigur cu Pocoyo, da' nu gasesc. Asa se multumeste cu altele ... Winnie the Pooh, Mickey, Kitty etc.
LAlexandra spune:
ce tare e Giulia, ca doarme cu tot ce are nou![]()
...mai Ioana, nu ma mai zapaci si tu, toata lumea cand zic ca plange bebe....gaseste raspunsul....DE FOAME, cand a venit mama, curgea laptele dupa mine...si ea si fratele...sigur plange ca ii e foame, nu se satura....Bogdan a inceput si el cu asta....DAR eu vad ca mai este lapte dupa ce mananca el si daca l-ai vedea cum infuleca si se vede ca inghite, nu trage in sec ( ca si cumnata-mea a zis ca poate nu inghite
)....si daca nu se satura nu dormea azi noapte atat, il stiu cum e, nu refuza niciodata mancarea, iar cand e ora de masa striga, orice face atunci, chiar daca l-am pus de 5 minute la somn, daca e ora de masa se trezeste![]()
Cred ca laptele praf tine mai bine de foame, dar eu nu ma apuc acum sa ii dau, lasa nene ca se satura el si asa, daca nu sa rabde
. Oricum sunt multumita cat a luat in greutate, asa ca nu ma agit![]()
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
Parerea mea ... ff bine faci ca iti asculti insticntul. Daca eram asa hotarata ca tine, nu cedam presiunilor din jur si aveam alta experienta mai fericita cu alaptatul. Ai lapte, bb ia in greutate, atunci mergi inainte asa!! Stiu ca e epuizant rau, dar crede-ma, trece perioada asta de "acomodare". Odihna si rabdare! 
Nu vreau sa intru in amanunte, da' acum sunt asa de decisa sa alaptez exclusiv macar un an. Lapte sa fie si bb sa colaboreze
.
yoanag spune:
Abramburika-atita iti trebuie sa nu mai dai nici un semn o luna ca apoi te intorci tu si sa vezi cum ma iau de tine 
oricum rupe-te de rutina,de lucrurile ce le faci zi de zi si fa numai ce ai chef
altfel nu simti concediu
ieri dimineata am lasat-o pe Giulia la copiii ce locuiesc deasupra,s-au jucat ca eram mai multi si cugini de-ai copiilor
aseara au venit aici,in alta dimineata la fel
se joaca de-a hotul,sa vedeti ce atmosfera vivace e la mine in casa:) cum fug si ce mai rid ei pe aici,dar imi place ca o vad asa bucuroasa pe a mea ca are cu cine se juca ;)
Andreea-poveste-ne multe multe
si pune pozici cind ai timp
cred ca asa repede ti-a zburat vacanta,macar e bine ca vine sora ta inapoi
Mami de scumpica Giulia
abramburika spune:
Sa ma repet?
Sa vezi ce vivace o sa fie Giulia si ce veselie o sa fie in casa de la al doilea incolo
...