Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluca - wooww, chiar putin a mai ramas. Cand am vazut 39+ la semnatura am realizat .
Poti spune atunci ca esti deja mamma bis, daca ai adoptat acel catel ... acum astepti sa devii mamma tris .

Ceva contractii, dop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-tare rau e sa nu ai cu cine il lasa....
inca e bine ca mai sta seara sotul cu el sa te mai relaxezi
de am sta mai aproape am iesi in parc ,am bea o cafeluta, o poveste....dar asa e rau sa nu ai pe nimeni
Raluca-nastere usoara si rapida
acomodare rapida si pt Anais sa accepte usor surioara

ce m-am distrat de Giulia azi in masina
il vede pe colegul sotului,la care ea :Gabi-lavora,mami Gabi fuma,aprinde focu e fuma in boca ecco!

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

HAhahhaaa ... voi doi nu fumati? Nu v-a mai vazut pana acum fumand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Incerc sa scriu,pana nu se trezesc copii...

Am ajuns cu bine,marti dupa-masa...si de atunci nu stiu pe ce sa pun mana (s-a trezit Ambra,mult am reusit sa scriu )...nici vorba sa desfac bagajele,sunt pe balcon deschise,cine stie cand o sa le pun pe toate la loc...poate pana vine sora mea (la sfarsitul lui sept. o sa reusesc,daca nu,ma ajuta ea ).

am tot incercat sa scriu mes,dar nici o sansa,va citesc tot timpul,dar de scris mai greu...

Copii sunt f. fericiti acasa la ei,n-am avut probleme,Ambra e f. suparata ca nu o mai vede pe sora mea,in rest ii place acasa la ea.In Rom. ne zicea sa vina la masina ei...se vede ca ii plac de mica masinile ...

Atatea as vrea sa povestesc,ca nu stiu de unde sa incep.Incet,incet o sa-mi intru in ritm,si o sa pun si poze.

Sotiorul lucreaza de dim-seara tarziu,are f mult de lucru,a inceput de miercuri,o sa lucrezez si duminica...incerc sa fiu calma,sa nu ma las la oboseala,il inteleg si il admir cat se zbate pt. familia noastra.Deocamdata reusesc sa fiu calma,sper sa ma tina cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Inca nu imi dau seama cat de suparata sunt(departe de ai mei),cu atatea cate am de facut,si parca nu sunt eu...de obicei dupa ce veneam de acasa nu se putea vorbi cu mine...ma cam sperie starea asta a mea de indiferenta,mi-e cam frica sa nu ,,cad" de tot cand o fi sa stau rau psihic...

Giorgio e constipat saracutul,de cand i-au iesit dintisoprii doar cu glicerina face.Are mult aer in burtica,doarme cam rau noaptea,e agitat ziua...incerc cu alimentatia sa vad daca nu se schimba ceva,si o sun pe pediatra daca nu reuseste nicicum sa-si revina.L-am pus in rotobil,ii place,daca il lasa Ambra linistit...deja se si misca cu el...Mananca f. bine pappine,n-am probleme cu el,dar la tzatzuca lui tot nu renunta,daca nu ii dau lapte dupa mancarica,nu e linistit...

Ambra e o scumpica,imi vine sa o mananca cat imi e de draga cate scoate pe gurita.Are si momentele de criez,miercuri am pedepsit-o ca nu ne intelegeam nicicum,si de atunci ma asculta cat de cat...e normal ca s-a rasfatat in tara,cu atata lume,dar isi revine ea...

pe toate!sper sa pun poze cat de repede si scuzati ca am scris doar despre mine,nu reusesc sa raspund la nimeni...

Mergi la inceput

andreea - bine ai revenit! Lasa ca iti intri tu in ritm, incet-incet. Acu' vine gradinita Ambrei si o sa mai respiri putin. Mai zici ca o sa ai si ajutoare la sf. lui sept. ..

Asteptam poze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

Aly-bine ai venit !
srcina usoara si un bebic sanatos tun!
daca vrei lasa si data nasterii si te trecem in listuta
si eu am facut eco la 7 sapt si s-a auzit si inimioara[/black]

Nu te mai obosi sa ceri datele ... se pare ca aici functionam doar ca birou de informatii sau ceva de genul ...

Chiar incepe sa ma enerveze "fenomenul" asta: intri, intrebi si apoi la revedere. Pana acum nu am facut cazul, ca na, am zis ca fiecare scrie cand are timp, placere, nu din obligatie, fiecare are perioadele lui de activitate sau inactivitate pe forum. Da' nu mi se pare normal. Si cine vrea sa stie la cine fac referire, dau si nume, desi e de-ajuns sa citesti lista aia luuuungaaa de la inceput.

Iar cu fata de ieri, e alta poveste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

greu mai merge netul meu..imi cade mereu..de asta nici nu prea am chef de calc...
o fi de la vreme cand e prea cald se incalzeste si cand da' sa ploua o fi de la nouri
nu m-am plans niciodata de el..da' se pare ca au astia niste lucrari prin jur...

apropo de faze comice...nustiu de unde si pana unde stefi, cred ca m-a vazut pe mine cand ii spuneam lui ta'su cand conducea..atentie!
azi faceam o depasire, ca ma scotea din sarite un motorin ..mergea cu 20km/h la care stefi atentiune!
am ramas placut surprinsa de rectia fetei mele..oare sa fi fost o coincidenta..sau sa ma atentiona sa ma uit in oglinzi?

andreea ma bucur ca reusesti sa scrii si sa te descarci macar cu noi...

va pup si revin cu restul raspunsurilor...acum iar tb sa ies...

Mergi la inceput

stefania - bravo micutei soferite!! Sa fii atenta cum conduci .

Nu cred ca a fost coincidenta, pt. ca ei receptioneaza absolut orice. Bine, nu ca ar sti regulile de circulatie, doar a retinut contextul si ea a repetat.

Si mai vroiam sa iti spun ceva, ca tot suntem la motorizate ...felicitari pt. Stefi mica pe bicicleta. Am vazut in poze ce bine merge pe 2 roti ... puturoasa mea nici pe tricicleta nu se aventureaza mult, 2-3 pedalate si apoi gata, vrea impinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

-am revenit :)
Andreea-ce ma bucur ca ai dat un semn
lasa nu te amagi de starile care le ai
e normal sa treci prin tot felul de faze
sper sa isi revina Giorgio
ma bucur ca Ambra e cuminte si te asculta
cred ca atitea povesteste
Abramburika-nu deschid subiectul ca tot aceleasi povesti sint
oricum e lista lunga si cred ca ma apuc s-o refac din nou cit de curind
nu mai cer nici permisiune si nici pareri ca stiu ca sint multe fete care sint de acord
ca bine le mai zici tu acolo!
a mea se da bine pe bici dar cu roti ajutatoare si pe trici s-a invatat inainte de bici
Stefy-sa sti ca le spun pt ca receptioneaza mai mult decit iti imaginezi
eu cind merg la lucru imi spune piano macchina mami
de-mi vine s-o maninc toata

azi a fost cuminte tare la dr
nici nu ma asteptam
i-am explicat de la inceput ca nu-i face nimic decit se uita cite kg are si cit a crescut de mare si nu are de ce sa plinga
inautru o luadam cit e de cuminte nu va spun cu ce ochi ma privea toata incintata ca e cuminte
are 14,800 (a zis dr ca e cit un copil de 3 ani jumate la greutate) iar la inaltime 98 (cit unul de 3 ani si 9 luni)
si i-a pus piciorusele pe aparatul foto ce au ei pt picior plat si ma bucur tare mult ca nu are
are papi si tare imi era sa nu aiba si ea

de citeva zile ma bate la cap sa-i iau zainetto cu kitty asa ca am facut-o cu zainetto si inautru avea caiet cu kitty-carici si acuarele

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput