Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
am cateva pagini de recuperat
petro ca tot ma intrebai de fular la manusi.. da' vrea si caciula
si eventual si geaca invernala..zice ca-i este frig...![]()

adevarul e ca nu-i prea place dezbracata..habr n-am de unde mania asta sa fie cat mai imbracata sa nu i se vada "bu'anele"![]()
aaa si mai nou..alaltaieri am fost la doctor va ziceam eu ca o doare spatele.. in fiecare zi imi zice acum... si am zis sa merg sa o vada doctorul si sa-si dea si el cu parerea...
analizele i-au iesit bine..deci n-are treaba cu rinichi.. am schimbat si salteaua...ca deh, am zis ca poate e de la ea..si nimic.. nustiu ce o fi..
doctorul a zis ca ma minte
cum poate un copil de 2 ani jumate sa minta?
ea nu-mi spune niciodata ca o doare ceva nici daca o vad eu ca se loveste ..deci daca acuza dureri.. o cauza o fi...
cred ca o sa schimb doctorul.. ca nu se poate.. cica trebuie sa elimin toate cauzele si dupa aia ..in ultimul rand sa ajung la doctor.. adica cand ?nu mai zic..adica sa astept sa ce?
singura explicatie care am primit-o de la el, a fost ca poate am schimbat incaltamintea... dar nici nu s-a uitat sa vada macar unde, ce si cum.. incredibil.. am plecat cu coada intre picioare ca l-am deranjat degeaba
slimatei spune:
dana multumim de complimente!
mersi de raspuns cu acvariu..oricum ati stiut sa faceti fotografiile si au iesit super faine ...
atunci geneva va ramane..pe cand o fi 
te inteleg ....stiu ca mai toti pleaca in perioada asta acasa.. si e incredibil sa-i vezi ce entuziasti sunt(si normal sa te simti un pic aiurea)..de asta am tinut sa spun ca odata ajunsi.. piere entuziasmul
...stii si tu... sincer as fi preferat sa stau o sapt la mare aici ...decat sa merg in ro.. cheltuielile sunt oricum mai mari.. singura consolare e ca-ti vezi familiari..care de'altfel nu te asteapta cu mana goala
asa ca...
iti doresc sa-ti treaca timpul cat mai repede si sa va bucurati de vacanta!
sarcina usoara in continuare si gandeste pozitiv.. o sa fie totul bine!
neliaCris spune:
NEATZA...multam de cafea!
Stefi,sigur ca mi-am dorit bebe 2....cred ca dec cand avea cris 1 an,apoi au fost cateva lucruri care m-au facut sa inteleg ca inca nu e vreme pentru un alt sufletel,apoi am zic ca fie ce o fii,nu se stie cand ma voi razgandi cu totul si imi va parea rau ca nu i-am lasat un tovaras de viata lui cris....asa ca...acum oti niciodata..
AAA...cu cele 2 hectare...deocamdata casa o vad ca fiind una de vacanta,sperand la un ap mai aproape de civilizatie....mai incolo...
Petro,incet cucovoarele maica,sunt grele cand le scoti...
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
slimatei spune:
alexandra.. am vazut pozici..Doamne ce s-a schimbat deja ..incredibil cum se schimba de la o zi la alta.. e normal, cum sa nu..dar parca deja e altul
e bestiala fotografia unde zici ca se roaga.. ![]()
si mai cred ca dupa innotatura aia cu colacelul.. s-a obosit foarte tare ...cat a dormit dupa?![]()
in rest cum mai e? cu durerile de burtica?
micul rasfatat... imi aduceam aminte cand imi spunea si mie altii si eu eram tot asa crizata![]()
ca ei ,picii,sunt "stapanii" si noi "sclavii"
iar noi tb sa jucam non-stop dupa bunul lor plac.. abia asteptam sa treaca perioada aia cand cerea non-stop atentie si sa mai respir si eu un pic
acum mi-e dor ...
las' ca'ti iei tu revansa![]()
andreea te asteptam!
georgi ma bucr ca mai dai cate un semn..
trebuie neaparat sa mergeti sa faceti niste controale mai aprofundite..
Giulia.. te cred ca ti-e greu fara soatza mai ales ca te'ai obisnuit cu el...
dar te asteptam mai des
...multumim de complimente..
revin mai tarziu ca tb sa ies acum..
va pup
pe toate chiar daca nu am nominat
o zi buna!
abramburika spune:
nelia - nu-s chiar covoare, ca nu eram nebuna sa ma "lupt" eu cu ele. Sunt carpete de alea de pus lanaga pat (scendiletto le zice in it) si o traversa de la bucatarie. Sunt usurele, da' am stat aplecata peste cada, de aia. Oricum, sunt bine acum, merci.
yoanag spune:
stiti ceva cred ca ma las pagubaga
!
va apuca vorbaria pe bune :)
Alexandra-si eu tot vroiam sa-ti zic de poza aceea
e mortala 
nici ca puteai sa-l prinzi mai bine in alta ipostaza,tare comic e
Nafi-o sa gasiti pe gustul vostru sa va amenajati casuta
ieri era ziua cea mare,felicitari din nou!
veveritzu cum mai e?
Stefy-ce bine ca mai chiaccheri cind ai timp
nu cred eu ca se vaita aiurea de spate...
Aly-bine ai venit !
srcina usoara si un bebic sanatos tun!
daca vrei lasa si data nasterii si te trecem in listuta
si eu am facut eco la 7 sapt si s-a auzit si inimioara
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Abramburika-stai calma cu lucrurile pesante
iti doresc o vacanta linistita si fara stres
Georgy-ce rau imi pare de gogosica :(
neaparat trebuie sa o duci undeva sa o ti sub supraveghere
imi pare rau ca nu ti-a iesit vacanta asa cum ti-ai dorit
te asteptam sa revii si de acum incolo o sa incepi sa faci cite ceva pt bebic
ai inceput sa iei acid folic?
Daviduca-hai scumpo ca imediat trec zilele de munca si intri in ferie
vacanta frumoasa si tie in ro
Ely-ne-a uitat cu totul
si tare mi-ar place sa mai stiu ceva de Bionda
Nelia-nu fi supi cind o sa fie momentul o sa vina si bebicul
important e ca vi-l doriti
Andreea-te rog scrie-ne 2 rinduri,cum sintei cum ati ajuns?
stiu ca ai de lucru cu desfacut bagaje si etc.noi te asteptam si asteptam pozici
am vazut si citeva poze tare dragute cu gogosica Giulia ![]()
nu mai stiu daca am uitat pe cineva....daca da scz....
azi merg la vizita de 3 ani,cu intirziere ca asa au programat-o
sper ca nu-mi bate iar capul ca e slaba
Nafi-apropo de analize,ei le fac la nastere si le repeta zi de zi pina ies din spital si daca era ceva nu te lasa acasa cu copilul sau la primul control iti dadeau de facut analize sau pediatrul veveritzului
stai linistita ca sint controlati ca pe banda cind sint in primele zile de viata
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
bine ca am ati disparut toate
Alexandra-nu te lua de Petro ca intreaba ca de fapt eu eram cu chestionarul ![]()
care cum aparea imediat le luam la intrebari 

ai uitat?![]()
Mami de scumpica Giulia
LAlexandra spune:
CIAO, fetele...am disparut...nu stiu cum sa nu ma misc. A trebuit sa il culc pe micut aici in camera, in spate aruncau tencuiala de la balcoane, iar in fata aici dau astia cu bormasina
...m-am saturat de astia!
Da, da Ioana, daca nu ai fost tu pe faza a trecut Petro la interogatoriu![]()
Cand i-am aratat poza aceea la Bogdan a zis ca nu sunt sanatoasa la cap
....era asa gingas, ca statea si se uita sus la jucarii si cand l-am vazut cum sta cu mainile m-a pufnit rasul![]()
Stefi...crezi ca a dormit mai bine in seara cu baia in cada....nici o sansa...nu stiu ce sa ii mai fac...in fiecare seara cedez...dimineata ma trezesc iar bine dispusa si pana seara iar ma apuca nervii
va las.....plangeeeeeeee
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
Raluk31 spune:
Salutare,gagici!
Stefi,multam,am inregistrat![]()
Georgi,imi pare rau de cat a putut suferi mica ta,sper ca acum e bine si a uitat tot ce a fost rau.Stai linistita,cand nu avem noi timp,vede DD de burtica!![]()
Brambu,mersi pt poveste,a mers misto la tine.Eu clar vreau cu epidurala,mi-a ajuns experienta naturala de prima oara![]()
Daviduca,va doresc vacanta placuta!Oare nu la Sibiu vii tu?![]()
Ally,bine ai venit,ce emotii,prima sarcina la 6 saptamani
Eu am vazut fetita la 7 saptamani..
Azi e ziua lui Alessandro de Dana7mi,prin urmare ii urez la multi ani cu sanatate!Sper ca sunteti bine si voiosi!Dana,daca mai ai timp,mai lasa si pe aici cate un rand.
Nelia,e o emisiune pe Discovery despre femeile care habar nu au avut ca sunt gravi si au ajuns sa nasca..de multe ori,testele de sarcina nu sunt relevante.Repeta-l sau mai bine fa un control,daca nu eco,macar o analiza a sangelui ca aia-i sfanta.
Noi tot in asteptare,insa cu multe alte lucruri de rezolvat,asa ca nici nu stiu cand zboara timpul..Mai nou am adoptat si un catel aruncat la marginea drumului,fiindca ne-am gandit ca nu va supravietui (are mai putin de o luna).Chiar nu-mi doream caine,stiu ce presupune,responsabilitati in plus,program si mai putin flexibil,nu mai zic de vacante...dar asta e.Sper sa le aranjeze DD pe toate!
V-am pupat,sa fiti cuminti!![]()
Raluca
de Anais si
+39