Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 14
AllyLaur spune:
Incepe povestea
:
numele meu real este Alina dar, toata lumia imi sp Ally, am 25 de ani abia impliniti,sunt impreuna cu sotul meu de aproape 8 ani dar acum pe 25 iulie am implinit un anisor de casnicie. Eu am cam facut naveta anii astia pt ca am vrut sa termin facultatea si imediat dupa am dat la masterat si am cam facut naveta Bucuresti -Italia. Cu 3 luni inainte de a termina masterul am intrerupt anticonceptionalele si cand am venit aici, in Italia eram in perioada fertila si am profitat. La 2 sapt dupa am facut 2 teste si au isit pozitive

Acum sunt in sapt 6 dar, au inceput starile de greata si amteli. Mirosul de mancare imi face rau si din pacate pt sot, gateste numai el
.
Cam asta este pe scurt "poveste" mea![]()
Va 

Ally ,
6+
neliaCris spune:
Trageti o fuga pana la mine ca Bergamo e aproape![]()
Nu mai am inspiratie,citesc din umbra,mai bag nasul![]()
Mi-a iesit testul negativ,desi sanii ma dor destul sau marit si se vad ceva vene fr pronuntate pe sfarc,ce-o fi cu mine si dereglarile astea
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
abramburika spune:
ally - f bine faci ca l-ai delegat pe sotior la bucatarie
.
nelia - pai mai scoate nasul din umbra si treci la povestit. Nu e prea devreme facut testul? Ti-a intarziat ciclul? Cris cum mai e?
ioana - nu ne mai vrea, nu mai vine nici ea la povestit. S-a intamplat ceva?
Eu mai profit zilele astea ... ca dupa aia scapati de mine, pana in sept.
.
neliaCris spune:
Normal ar trebui sa iasa daca as fii,iar anormal sunt sanii care ma jeneaza,nu sunt noduli ,sau cam unflat ,si de cand ma dor..ho ho..macar sa zici ca era cu 3 zile inainte de ciclu.sunt nedumerita![]()
Ali,sa ramai si pe aici pe la noi...ne mai aduci noutati....ca suntem in pana de discutii....pt greata e buna vit b6....
Sarcina usoara
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
neliaCris spune:
aaaaaaaaaa
Cris e bine,mai rau pe zi ce trece,se enerveaza fr repede pentru ca nu vorbeste,nu stie cuvinte,si cred ca nici sensul la fr multe din ele...in schimb internetul il agreaza si daca ii zic "adu-ti un scaun si hai sus la internet"e primul![]()
daviduca spune:
buna dimineata mamici si burtici,va invit la
.
ALLILAUR-ALINA-bine ai venit printre noi.si eu sunt tot alina
,am un baietel de 18 luni,Davide.sa-ti dea d-zeu o sarcina usoara si un bb sanatos,sa va bucurati de el.eu am avut ceva pierderi de snage la incepu t si cand m-au dus la spital aveam 7 sapt dar inimioara se vedea deja.o sa vezi ca sunt foarte draguti aici si foarte atenti cu femeile insarcinate si cu copiii.
eu mai am 3 zile de munca

.azi merg cu piticelul la
,apoi deseara la ginecolog
.
sa aveti o zi linistita si racoroasa.
va
.
abramburika spune:
Neata si de la noi!!
Azi program administrativ-gospodaresc ... mai usurel asa, ca ieri am spalat 5 covorase (carpete) si, stand aplecata peste cada, am avut ceva dureri de burta. Am in program insa dezghetat si sters frigiderul, deci ceva usurel.
slimatei spune:
multumesc alina de cafea
..chiar am baut 2 azi dimineata
.. am dormit asa de rau.. defapt am vreo cateva zile decand nu dorm bine.. vise urate..si ma trezesc toata intepenita ..ma dor toate oasele..etc
va mai zic ca ma simt ca o baba?
deci toate in capul vostru acum la plecare..mai,mai.... lasa mami,ca acusi plecati si voi in vacanta 
nelia cred ca ti-ai fi dorit mult sa fie bebe, nu? imi pare rau..
AllyLaur bine ai venit printre noi !
Felicitari si sarcina usoara! Doamne ajuta
multumim pentru poveste si te asteptam cat mai des la povesti cu noi!
acum stati sa vad pe unde am mai ramas.. trebuie sa recuperez...ca nustiu ce si cum ..
slimatei spune:
petro ia o mai usor cu treburile casnice, mai pune si soata unde este efortul prea mare.. nu risca..
ai grija de tine si sa ai spor!
abramburika spune:
stefania - da, merci. Sotul nu-i disponibil, saracu', munceste pe rupte ... mai ales acum, inainte de plecare, sa lase totul in regula pe-acolo.
Am grija ... ma limitez si eu la strictul necesar ...