Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, o saptamana incarcata .. intre instalat bucataria si valize, ai ceva treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Off..ieri am scris un mesaj dar cand sa-l postez mi-a cazut netul si n-am mai avut timp sa-l rescriu.

Vad pregatiri de vacanta pe aici! DAVIDUCA - vacanta placuta si sa-ti incarci bine bateriile. pupicei lui Davide. Si pe nepotelul meu cel mare ( face 10 ani in ianuarie) il cheama David.

Noi ieri am fost iar la vanatoare de mobile si am mai adaugat niste preventivi la stiva deja existenta. de acum am cam fost pe la toti si cred ca in 2-3 zile ne decidem. am gasit niste fabrici aici pe langa Verona care au referinte bune ptr bucatarii si divano letto. cred ca vom apela la acestea. ptr bucatarie la Maistri si canapea la Divani & co. ptr bucatarie cu electrodomestice rex ne-au facut socoteala la 5000 ( cu chiuveta in granit ac e mai buna) iar canapeaua vreo 2000 ( cu salteaua cea mai buna ptr pat, caci vom avea musafiri destul de des si trebuie sa reziste).

ieri am fost si cu Ricky la cantarit si a luat 200 grame in 10 zile fata de 300 / saptamana cum era inainte. dar e normal asa si chiar ma bucur caci ma speriase cu ritmul lui de crestere. acum are 7.250 gr si 68 cm . ieri i-am laut 2 body de la chicco si a trebuit sa-i iau din alea de 9 luni caci aceea au 69 cm!

Yoanag - ce-ti face frumoasa? tu cu ce te mai lauzi? imi pare rau ca nu mai am timp sa stau prea mult pe net sa palavragim mai mult!

Slimatei - pupicei si tie , te-ai acomodat sa fii iar in Italia?

Berarpiri- sper ca problemutzele s-au rezolvat

LAlexandra - ce face Alessa? sper ca te lasa sa te odihnesti un pic mai mult. ma bucur ca i-au iesit analizele bine! si ricky a avut icter in maternitate dar noi n-am mai repetat analizele. daca Alessa nu mai era galben, ce te-a facut sa refaci analizele? sau le-a recomnadat pediatra? mie nu mi-a zis nimic de analize asa ca sper ca nu e cazul si e cu bilirubina ok.

VICTO -eu folosesc servetele bio si pe fata il spal cu ser fiziologic. dar cand sunt in graba dau si servetelul umed si pare sa nu aiba probleme.

Gata timpul liber, s-a enervat veveritul! ma duc sa stau la taclale cu el, ca tare ii mai place sa-i vorbesti, sa-l alinti...a inceput sa dea si pupici

O zi buna fetelor (aici ploua de rupe! e asa bineee)

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NAFI, iti scriu scurt....Alessa are program de la ora asta de urlat si il tine, frateeee

Pe noi ne-au chemat la spital sa facem analizele de sange cam la o luna, atunci nu au iesit toate bune, dupa 15 zile trebuia sa le repetam, iar pediatra noastra a preferat de atunci sa le repetam in fiecare luna. Nu mai e galben, acum chiar zicea ca am putea sa nu le mai facem, dar am preferat eu sa le facem. Acum sa vedem daca si luna asta le mai refacem. Prefer sa fie impuns sa ii ia sange decat sa aiba ceva si eu sa stau ca bleaga. DAr asta a fost cazul nostru, s-ar putea ca la voi sa fi iesit din start bine analizele si de aceea nu a mai trebuit sa faceti nimic.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna fetelor!!!
Sunt o viitoare mamica de la " fluturasi de marti-aprilie 2011" si sunt gravi in sapt 6 implinita astazi. Sapt viitoare mergem pt prima oara la doctor si v-om avea aproape 7 sapt. Sunt tot in Italia, ca majoritatea dintre voi si de aia mi-am permis sa intru in vorba si sa va intreb daca am vre.o sansa sapt viitoare la aproape 7 sapt sa imi faca eco si sa aud bataile inimioarei??? In Romania stiu ca da, dar aici in Italia nu stiu regulile...
Va rog mult sa imi raspundeti la intrebare.....pls
Va doresc o zi frumoasa si copilasi sanatosi!

Ally , 6+

Mergi la inceput

ALLY, bine ai venit printre noi!
Eu una abia prin luna a 8 m-am mutat in Italia si atunci am facut control aici. Si in Romania depinde la ce medic mergi, ca unii fac doar control vaginal, eu la primul la care am mers, desi aveam deja vreo 12 saptamani nu mi-a facut decat vaginal si deloc sa aud eu bataile inimii...(dupa aceea l-am si schimbat), dar doctorita la care m-am mutat mi-a facut de toate!
In schimb, la vreo 7 saptamani am ajuns la urgente si acolo ni l-a aratat si am auzit si bataile inimii.

Mergi la inceput

ally - bine ai venit in gasca noastra de mamici si gravidute .

Unde stai in It? Din Ro de unde esti?

Mergi la inceput

PETRO, cum mai esti...da, curioasa esti! Pai in loc sa ii raspunzi fetei tu o iei la intrebari! Pai, frumos iti sade? (glumesc, mamico, sa nu mi-o iei in nume de rau) Ce face micutul din burtica?

Mergi la inceput

Vezi, daca tu nu esti curioasa, de aia nu stii ca i-am raspuns deja la odiseea ei .

Sunt bine, astept sa plec ... printre bagaje, ordine si gura casca pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Multumesc de intampinare
In Italia sunt aproape de Milano, mai exact la Cremona iar in Romania sunt din Medgidia judetul Constanta...desii ultimii 5 ani i-am petrecut in Bucuresti cu facultatea si apoi cu masteratul.

Ally , 6+

Mergi la inceput

Mai povesteste-ne despre tine, daca vrei ... ca sa nu mai zica fetele ca te iau la intrebari. Au uitat ca si ele au fost supuse la acelasi "interogatoriu" initial , ca altfel cum sa ne cunoastem?

Mergi la inceput