Mamici si Gravidute Italia -79-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

fetelor, in Italia exista de cumparat ceva ce s-ar traduce "apa pentru curatat"- cat mai naturala sa zic asa, buna pt sters bebelusii pe fata, la fundulet (cand fac doar pisu)...in Ro nu gasesc, in Franta este ceva ce se cheama "eau netoyante".
asta ca sa nu folosesc atat d emult servetele umede, ca au prea multe minuni in ele.

mama lucreaza in It si as vrea sa imi cumpere, numai ca imi trebuie sa stiu exact denumirea, firma, ca nu se pricepe ea prea bine.

Mersi

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

VICTO, poate te ajuta fetele mai vechi ca ele stiu mai bine, doar ca ele intra de obicei dimineata.
Daca nu, sa intrebe la farmacie, dar mai asteapta ca poate iti spun fetele.
Eu folosesc servetele. E sensibil puiutul sau vrei tu sa folosesti altceva?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!

Azi am avut zi de plimbareala, mercato ... batea un vanticel asa de racoros, tare bine era.

alexandra - am vazut pozici cu Ale ... fac si eu precum Scufita Rosie , ce ochi mari, frumosi si albastri are !!! Poza nr. 7, in care parca se roaga, e bestiala!!

georgi - oooff, numai necazuri cu Giulia. Neaparat sa investigati pe-aici de ce face convulsii asa dese. Si sa mergi la dr. pt. samburelul din burtica.

paula - eu am mai folosit pt. S. apa termala de la Avene. Iti scriu exact denumirea, ca sa stie ce sa intrebe in farmacie: Avene - soluzione detergente, viso e corpo, gama Pediatril. Nu stiu cat de naturala e, dar orienteaza-te atunci pe servetele umede bio. Se gasesc pe net, la www. organic baby . ro, de ex. (fara spatii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Abramburica !Albumul tau de poze asa e mereu gol?Parca am citit de ceva poze cu S. da nu am gasit nimic!
Cand mai vii in Romania?Eu mai stau pana pe 15..poate ne intersectam ca parca locim una langa alta?!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

georgi - sambata vin iar in Ro, cu masina de data asta. Da, parca stateam aproape una de alta, pe langa Sc. 2. Iti trimit pe PM nr. meu din Ro si vorbim, daca nu esti prea aglomerata, ne vedem.

Am sters pozele din album ca erau mai vechi, nu aveam poze noi. Dar o sa pun, cand am ceva noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alexandra, incepe si in Ro sa se evite folosirea f des a servetelelor umede datorita multelor produse chimice pe care le contin.in Franta de mult timp se merge pe ideea asta. DOAR in caz de urgente-deplasari, la magazine. din astea.
eu il spal pe pitic cu apa cu sapun cd face caca, dar la pisu mi-e lene sa aduc lighenasul..etc etc.
ambramburica, am inteles. e apa termala, la tub din acela mare, nu? din aia am si eu ramasa de pe vremea lui Stefan..sa vad dc nu e expirata ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

georgi - sambata vin iar in Ro, cu masina de data asta. Da, parca stateam aproape una de alta, pe langa Sc. 2. Iti trimit pe PM nr. meu din Ro si vorbim, daca nu esti prea aglomerata, ne vedem.

Am sters pozele din album ca erau mai vechi, nu aveam poze noi. Dar o sa pun, cand am ceva noutati.

hei mamico.. ce faceti voi? ce face Silviuta? vreau sa vad si eu pozici cu domnisorica ta...cred ca a crescuuuuut...tot dulcica e, nu?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,va las si fug repede sa fac spesa.
desi e in vacanta,soricelul meu se trezeste tot devreme,asa ca-l iau cu mine.ieri zi f faina la mare timp bun,dar am schimbat plaja si nu mi-a placut prea mult aici,era tare multa lume si davide s-a jucat dar nu asa cum face el de obicei,ca unul trecea altul alerga.....
nu mai merg acolo.
va ca protesteaza piticul.vb dupa.

Mergi la inceput

Neata!!

Aici ploua de la ora 5,00 .. linistit, racoare, tare bine e!! Imi pare rau pt. cine-i la mare, da' ma bucur de ploaie ca de altceva. Dupa caldurile care au fost in vara asta.

paula - da, apa termala e din tub din ala mare.

daviduca - esti in ferie? La mare? Distractie placuta atunci.

andreea (eladeea) - multumesc , sunt bine. Acum si mai bine, cum spuneam, ca e mai racoare. Nu suport deloc caldurile in sarcina asta. Totul decurge bine.

Felicitari pt. bb Filip (si paulei pt. bb Mihai, ca am uitat)!! Am vazut pozicile voastre, cum l-a primit Eric pe fratior, e gelos, e mai rebel? S. e bine, in vacanta la mama, in Ro. Creste, e frumoasa, desteapta, cuminte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

nu sunt inca in ferie,doar de luni.marti ajunge cucina iar joi plecam in RO.moaamaaaaaaaa ce saptamana.

Mergi la inceput