Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 11
LAlexandra spune:
ce de cititori din umbra...de azi dimineata sunt o gramada de vizionari....dar de scris, nu scrie aproape nimeni
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
daviduca spune:
ai dreptate alexandra,,din umbra!!!.
am vazut pozicile,voastre,are baiat mare mama.pare tare interesat de palestrina si jucarelele ce le are el pe acolo.
eu am inceput de ieri munca,mai am saptamana asta si apoi ferie.si avand in vedere ca mai am 5 luni,mi-am luat o luna de maternita facoltativa dupa ferie,sper sa ma odihnesc si sa ma refac putin.mai am 4 zile de antibiotic dar mi-e bine acum,nu mai am febra
maine am zi di riposo,as vrea sa-l duc pe daviduc la mare.
in rest,niik nou,mama ne rasfata cu bunatati-azi placinta cu mere,iar vineri am appuntamento la ginecolog,ca n-am fost inca anul asta-am fost anul trecut destul.a insistat mult cipri sa merg,eu sunt ok dar el vrea sa renunt la pillola ptr bb2.eu vreau sa-l intreb pe dr. despre spirale(sterilet).nu prea se impaca ideile noastre,stiu...mai vad eu acum,ce izce dr.....
hai,va.
danangie spune:
buna seara,
STEFI eu am mers la acvariul de la Gardaland. Da a fost foarte frumos, dar e mic. Abia reusesti sa "simti gustul" ca e gata acvariul. Si ceea ce e naspa e ca nu te lasa sa intri cu paseginul. Si dupa cum ai vazut in poze pe Mattia a trebuit sa-l iau in marsupiu. cine a vazut acvariul de la Genova ramane cam dezamagit de acvariul de la Gradaland. Ala de la Geneva e foarte frumos si mare.E super. Pe ala il recomand. Vazusem pozele inca din ziua cand le-ai pus. Dar nu am avut cand sa sciu. M-am distrat cand am vazut cum mergea ea pe bicicleta cu manusi. Simpatica foc. Si d-ne ce a mai crescut. Stii...pe mine ma luase crizele ca acum in perioada asta mai toti pe care ii stiu pleaca in Ro. Stiu ca dupa ce as ajiunge in Ro...dupa 2 zile as vrea sa plec.....dar acum dupa ce ai mai scris si tu....parca incep sa ma mai calmez si eu......Voi incerca "sa gust " din plin saptamana aia la mare...numai ca plec abia pe 31 august.....deci mai am o caruta de timp.....ma rog....
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)
Pozici cu noi
slimatei spune:
neata!o zi buna tuturor!
dau cafeaua si revin mai tarziu...
raluka ti-am trimis PM sper sa-l vezi
yoanag spune:
neata!
Alexandra-ce dulcic e Aless cu ochii lui mari si albastri
a crescut mult,se vede ca-i plac jucariile ,tare le mai studiaza
Abramburika-am rezolvat pt vizita
e in septembrie,a zis pediatrul ca trebuie sa o faca in septembrie
dupa 45 de minute la tel am prins si eu chiamata
Stefy-ce mai zici?
Daviduca-si tu incepi cu bb 2?
Mami de scumpica Giulia
LAlexandra spune:
Ciao, fetele!
Da, Daviduca creste baiatul mamei. Sper sa reusesti sa te odihnesti si sa iti revii
Ioana, e interesat de jucarii atata timp cat sunt prin preajma
Aseara i-am facut baita cu colacelul ce i l-am cumparat, am facut pozici si cu patutul ce l-am luat, asa pot sa il tin aici in camera noastra, ziua, si pot pleca de langa el, sa nu am teama ca se da jos din pat. Nafi, sper sa nu mai fie cazaturi pe viitor
Vaam
yoanag spune:
Alexandra-poza in care zimbeste asa tare e tare scump
e fain patutul si colacul e misto ;)
cu bretelute sa nu alunece
Andreea-sper ca ati ajuns cu bine
ma gindesc ca acum esti suparat si intoarsa pe dos pina iti revii si te reacomodezi aici
mersi de raspunsul cu actele,am tot uitat sa-ti spun
Mami de scumpica Giulia
LAlexandra spune:
mie tare mult imi place colacul, e de la 3 luni la 4 ani.
...pe mine ma distra aseara, ca el nu inota, ajungea cu picioarele jos si se plimba singur prin cada
georgyiuly spune:
Buna fetele..intru si eu dupa secole dar ajung greu la calculator,desi ne desparte un dormitor!
Am mai citit eu cate ceva..dar ma lasa memoria.
Dar am vazut poze...asa ca o parte din lectii mi le-am facut!
Eu tot in Romania...abia astept sa plec ,mai ales ca sotul a plecat de vreo saptaman juma si e greu fara el!
Pozele acum...Alessandro a crescut foarte mult,e un dragalas, la fel ca si Riccardo de altfel....si nu ma poti abtine sa nu spun ca baietii astia doi tare mai seamana cu mamicile lor!
Frumoase foc si Giulia si mamica la balaciala!Abia astept sa mai prind si eu putina mare!
L/am mai admirat si pe Davide,Stefania...si burtica Ralucai,care arata foarte bine!
Daca nu mai reusesc sa intru pama pe 12 iti urez acum NASTERE USOARA!
Despre noi...numai lucruri proaste din pacate,de cand am venit Giulia a fost mereu racita,tratamente peste tratamente,antibiotice peste antibiotice...care au culminat sambata cu enterocolita,febra...si din pacate inevitabila convulsie de la febra.Asa ca iar ne/am internat ,doar pentru o noapte,ca am facut tratamentul la domiciliu.Greu tare cu spitalele romanesti si "slujitorii sistemului sanitar".
Nu intru in detalii ca nu vreau sa-mi mai amintesc!
Oricum cu convulsiile este totusi o problema pentru ca le face si la febra mica,asa ca va trebui sa consultam un neurolog cand ne intoarcem ca sa urmeze un tratament in prevenirea lor.
In rest...sarcina merge bine, fara greturi sau alte neplaceri desi nu prea am reusit sa ma odihnesc deloc in concediu asta iar Giulia mi-a stat mereu in brate de 4 saptamani!Abia astept sa ma intorc sa ma ajung si eu la doctor ca inca nu am facut nimic pentru bebe!Sper sa fie totul bine!
M-am intins prea mult!Nevorbita de mult!
Va pup!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!