Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele! inainte de a ma lauda cu mini excursia romantoasa de la mare, ma bag repede in seama cu viitoarea intalnire de ghiocei. Sper ca ne-ati pus pe lista? numai sa nu fie data de 18 sept, ca atunci suntem nasi si daca mai ratez o intalnire de ghiocei mai ales un la care vine Ilinca si Ina chiar ca ma oftic rau de tot.

Asaaaa acu sa ma dau cu parerea. La Salinia nici mie nu-mi surade, auzisem ceva ca desi e ff buna totusi e bine sa fi prudent mai ales daca ai anumite afectiuni sa consulti un dr inainte, iar pt bebei mici la fel sa fi mai precaut. Detalii nu stiu sa dau ca am auzit un reportaj odata si cum nu ma prea ma interesa n-am retinut prea multe. So Novus te rog tine socoteala suntem 3 cu votul in " - "pt salina. Mai departe,... la cazare nu vrem nici noi lux mai ales ca la noi se va pune la socoteala si drumul. Si apropo de asta, fetelor din Nord, va iubesc mult si sincer as veni si pana in capatul Maramuresului, mai ales ca mi-am propus sa-l vizitez odata, dar pt noi e departe si Bistrita la fel, mai ales in conditiile in care stam doar un weekend si cred ca asa e pt toate bucurestencele. In ziua cand ajungem vom fi rupti de oboseala si in ultima ne vom grabi sa plecam asa ca din trei zile se face doar una de distractie ceea ce mie nu mi se pare suficient. Mai bine alegem un loc unde noi astea din sud sa nu ajungem seara ci macar pe dupamasa, astfel sa mai prindem macar jumate de zi impreuna si sa nu fim chiar rupti de oboseala si noi si piticii. Asa ca eu zic ca tot judetele din centru sunt mai ok, Mures, Harghita sau Sibiu (). Novus s-a notat?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Carmenada, condoleante!:(

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
- habar nu am de legislatie, am dreptul sa intru asa imediat in alt concediu??? se calculeaza din banii astia??? incerc sa ocolesc problema banilor, pentru ca suntem pe linia de plutire si deocamdata nu ma las influentata in luarea deciziei de bani; asta e o decizie de suflet, si daca ne descurcam in 3, sigur o sa ne descurcam si in 4, jucarii sunt pentru 5 copii, nu pentru 2, asa ca pot sa fac si gemeni

poti intra in prenatal si CCI2 direct,se calculeaza banii din ultimele 12 luni inaintea nasterii, adica din cci1

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana, go for it! (de bb2 zic). Dar am uitat: tie ti-a venit Moshu'? Parca da...Mai este cineva fara mosh, ca am uitat?...Cami parca?...
(eu iar am avut recent un cosmar ca sunt insarcinata si chiar urma sa nasc, eram disperata in somn Asa ca, adrisimo...thanks de sugestie...dar NO, thanks)

AVERTISMENT: CITITI DOAR DACA AVETI MUUULTA RABDARE
pai da, cam asta e motivul principal pentru care ma incumet sa ma gandesc la bebe 2 (si intaresc cuvantul "gandesc".... ca de ieri pana azi m-a cam lasat curajul.... va zic eu cum si de ce); adica am avut maaarea surpriza sa-mi vina 2 luni la rand, e adevarat la 35 de zile distanta.... dar fata de cum eram inainte de sarcina, 2 cicluri pe an... asta e mana cereasca; ma gandesc ca poate profit si eu de minireglarea asta hormonala si-l fac pe bebe2; ca cine stie cat mai dureaza minunea, si sincer, cand ma gandesc sa incep alt tratament, cu kilelel de rigoare, cu edemele si insomniile si starile de agitatie sio de rau.... nu ma mai simt in stare; adica stiu cum eram, o tortura pentru mine si pentru cei din jur, si sincer... nu cred ca mutzu ar reactiona prea frumos
acuam semnele de intrebare:
- chiar sunt pregatita psihic pentru alt bebe?????? imi e groaza sa nu-l neglijez pe mutzu, imi e groaza ca poate nu o sa-l iubesc pe al doilea ca pe mutzu, sau ca o sa-mi scada din dragostea pentru mutzu..... sau din atentie, sau..... astea cred ca sunt intrebarile oricarei mame inainte de alt copil; simt ca-l tradez pe mutzu, cum sa nu-i mai dedic lui fiecare secunda??? pe de alta parte ma simt perfect capabila sa ofer enorm de multa dragoste altui copil, stiu ca mi-ar creste sufletul de miiiii de ori sa vad doua minuni ale mele.... si mai stiu ce inseamna doi copii intr-o familie, si sub nici o forma nu o sa-l privez pe mutzu de asta; dar oare acum e momentul???? adica ideal si pentru ei e sa fie diferenta cat mai mica , stiu asta... dar mi se pare atat de mic acum dintr-odata, mai ales cand se cuibareste complet la titi si ma mangaie si se uita cu ochisorii aia superbi la mine....
ar mai fi si problema alaptatului, moment pe care eu il ador pur si simplu si stiu ca ar trebui sa-l intarc daca raman gravida... si nu ma simt in stare acum; cel putin in ultimele zile m-a supt de m-a terminat, de 5-6 ori/zi, plus 1-2 noaptea; din cauza de canini, ca altceva refuza sa pape, doar ciuguleste; si eu abia astept sa ceara titi, ca imediat sar; imi e drag de mor cum pune el manuta pe titi asa delicat si cere ca un catelus
- serviciul cred ca e o alta problema; daca ma intorc doar un an sau pe acolo nu e bine, ca nu am ce sa fac in perioada asta, decat sa infruntesc treaba altora (deci clar ajung pe un post pe care nu mi-l doresc, ca o sa stie lumea ca mai bag 2 ani de pauza, si nu o sa mai am replica); pe de alta parte, 4 ani de pauza....uauuuuuuuu, nici nu-mi imaginez cum o sa fie; mai mult ca sigur nu o sa ma mai intorc acolo, asta e clar;
- habar nu am de legislatie, am dreptul s aintru asa imediat in alt concediu??? se calculeaza din banii astia??? incerc sa ocolesc problema banilor, pentru ca suntem pe linia de plutire si deocamdata nu ma las influentata in luarea deciziei de bani; asta e o decizie de suflet, si daca ne descurcam in 3, sigur o sa ne descurcam si in 4, jucarii sunt pentru 5 copii, nu pentru 2, asa ca pot sa fac si gemeni
v-am capiat????? si asta e doar o parte din ce e in capul meu acum...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Orice ti-am zice noi... raspunsul e deja la tine! Incurajari despre BB2, numai sotul iti poate oferi, NIMENI altcineva!

Daaar, ca sa imi dovedesc utilitatea, iti recomand sa vb cu sotiorul tau si sa faceti un "design" al vietii voastre in 4. Care vor fi responsabilitatile lui cu Mutzu, cu casa, cu tot ce ar putea reprezenta efort suplimentar! E posibil sa mai gasesti niste rapsunsuri. Sper ca nu tot niste intrebari

Multi

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Inapreda, ce m-am distrat: eu am un amic chiar din Shantz! Adica nu ne-am vazut niciodata live dar suntem prieteni virtuali de vreo 10 ani, ne-am imprietenit pe "mirc"(hehe, mai tine minte cineva mircul?!)apoi am intrat din intamplare pe acelasi forum etc. L-am intrebat acum pe mess de locatiile alea, zice ca-s faine dar nu exista acces direct cu trenul acolo. Ma tot bate la cap sa merg cu masina pana acolo ca e bun drumul, dar nu pot sa trec peste acest prag psihologic
De Vatra Dornei nu mai zice nimeni nimic? Nu va suna bine?

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noi suntem in plin proces de iesire al caninilor; m-am vaitat de urlete la masele????? incomparabil cu urletele de canini; partea buna e ca a fost doar asa, subfebril, deci macar am scapat de puseele alea cu 40 de grade ore in sir; si nici kkutza nu e moale; se vad deja 3 canini, doi jos, unul sus, sincer cred ca o sa-i iasa destul de repede, ca ieri erau rosiiii rau gingiutele, azi deja se zaresc varfurile alea ascutite de la toti 3, plus inrosit la al patrulea; situatia ideala ar fi sa-i iasa mai multi odata, sa scapam de balamuc; imi face cam 2-3 crize/zi, partea nasoala este seara cand refuza complet sa se culce si plange de rupe; aseara a plans 2 ore, de la 10 la 12, neconsolat cu nimic; nu vrea in brate, nu vrea sa-l atingi, nu vrea jucarii, apa.... nimiiiiiiiiic; doar sta si urla de mai aveam putin si ne jeleam noi mai rau ca el; azinoapte la 12, dupa 2 ore de plans era terminat complet, abia se mai tinea, oricum l-am tinut cu forta in brate ca altfel sta in fundulet si cu caputul asezat pe jos si plange pana se ineaca; avea pana si cristi niste lacrimi in ochi cat casa de mila lui; si dupa ce am venit de la mare tot are niste mucisori din aia tari care-l impiedica s arespire; si e o tortura sa i-i scot, ca plange pana se albastreste;
dar intre cize este cel mai scump si vesel copil din lume; ne-am alintat azi o ora jumate in pat, ne-am tavalit, ne-am gadilat, ne-am rasucit pe toate partile si ne-am alergat in 4 labute... si mor de dragul lui; chiar ma gandeam.... nu am stiut cu adevarat cum e sa fii complet fericita pana la el; nimic nu se compara, este sentimentul ala care-ti dovedeste ca exista un Dumnezeu si el e doar dragostea pura, nu mizeriile spuse de unii preoti (asta pentru Gigelica); si acuma ziceti voi, cum sa nu mai vreau inca o minune din asta???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, ia zi tu cum i-a descoperit dna dr oxiurii lui Vladimirescu. M-am apucat sa o banuiesc si eu pe don'soara mea de oxiuri, ca are toate simptomele descrise: lipsa poftei de mancare (zau ca nu ma suparam sa aiba aia cu pofta in exces), balute la greu, desi nu mai sunt dinti de iesit si stare de agitatie si maraiala, ohooooo, sa dam la tot satu
Asa ca am dat un telefon la Synevo, ca oricum trebuie sa ii recoltez pt giardia (mi-a recomandat dr de la spital, tot pt pofta de mancare sau, ma rog, lipsa ei) si mi-au spus ca Oxiurii se depisteaza numai cu amprenta anala, ceea ce mi se pare chinuitor, mai ales ca ar trebui sa ma duc cu ea la 7 dimi acolo. Voua v-a dat tratament pe neve? Poti scrie din nou numele medicamentului? Ti-a zis detalii despre el,m poate face vreun rau daca e dat fara motiv?

Mercic

Mami de minune mica

Pai pot sa spun ca i-am descoperit eu. Ca i-am privit in ochi. Chiar inainte de a pleca la control Vladimir s-a kkcit si cand l-am sters am vazut unul pe buca. Oricum vroiam sa o intreb din cauza de pofta de mancare in exces, burta mare, bagat toate rahaturile in gura.

Mi-a dat ZENTEL, 3 flacoane, cate juma de flacon de 2 ori pe zi (sunt mici, au vreo 4-5 ml). Dupa ce ii dau asta mi-a spus ca daca elimina din ei (pentru ca este un vermifug nu vermicid,sper ca am retinut bne) trebuie sa reiau tratamentul la 2 saptamani. Acum sunt mai atenta si mai studioasa cu kurul lui Vladimir si am observat si astazi inca 2 bucati.

Stii, mie nu-mi place sa chinui copilu'. daca i-am vazut e clar ca are asa ca nu-l duc sa-l mai caute si altul in fund. La fel si cu urechile.

Mergi la inceput

Acum am vazut postarea Gazei. Sibiu mi-ar placea si mie, m-am indragostit de el (de oras, dar presupun ca si statiunile turistice sunt mishto). V-am zis ca mi-ar placea si Sighisoara, dar probabil pentru multi e deja "fumata":))). In Harghita nu stiu nimic.
Gaza, pt. voi nu ar fi ok Vatra Dornei?
Bianca, interesanta chestie ai adus in discutie...Eu de Phiphi nu ma feresc dar recunosc ca ne-am ferit sa-l vada pe tac'so in pielea goala, nu ni s-a parut confortabil moral pt. noi, habar n-am de ce. La noi in familie maica-mea n-a avut treaba sa umble-n pielea goala prin fatza mea si mi s-a parut absolut normal, dar pe taica-meu zau ca nu mi-ar fi placut sa-l vad hapt la pielea goala (ca de umblat in chiloti de-aia "dinamo gotyo" daca stiti ce zic:))), umbla mereu prin casa, nu prea suporta haine pe el).
Bine, n-o sa-i induc rushine fatza de corpul omenesc, asta e clar! Dar nici n-as cadea in cealalta extrema cu dezinhibitiile...vorba aia:"aurita cale de mijloc"

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Vin si eu la vot. Sunt de partea fetelor cu - la Salina. Pur si simplu nu ma atrage deloc. Pe de alta parte, am fost la Sibiu dintr-o singura bucata, si pe langa faptul ca ne-a luat foarte mult sa ajungem acolo, am si ajuns rupti de oboseala. Solutia pentru noi ar fi sa mergem cu o zi inainte sa ajungeti voi, ca sa intelegem ceva. Dar mai bine astept sa vad ce se hotaraste si apoi imi dau cu parerea si confirm sau prezenta.Vatra Dornei ar fi cel mai avantajos pentru noi, insa eu una sunt satula de ea . Acolo am facut fiecare excursie de 1 decembrie din liceu.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Hihi, Bianca, si ce ai vazut in ochii oxiurului?...Sper ca dragoste si intelegere! (ce bine ma distrez io, Phiphi doarme, maica-mea face de mancare, husbandul citeste...io-mi fac de cap)
Dyana, la orice dilema legislativa legata de CIC2 apeleaza cu incredere la subforumul de aici, sigur gasesti toate raspunsurile!
GAZA, astept detalii din weekendul romantzios!! Nu ne tine cu sufletul la gura! Gazulina s-a comportat exemplar acasa, asa-i?

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput