Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carmenada, condoleante! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilnica mie imi suna bine si Vatra Dornei, am fost acolo cand eram mica si mi-a placut la nebunie, am alergat pe dealuri, am cules zmeura, ma spalam cu apa de fantana si toata lumea era a mea, o feerie pt un copil. Asa ca eu zic ca merge si Vatra Dornei.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sunt la mesajul 2000.Eu mi-am tot pus problema cu nuditatea, insa chiar nu am gasit nicaieri pareri avizate pe subiect. La fel ca si voi, nu ma feresc nici sa fac dus, nici sa folosesc toaleta in prezenta ei, insa tati da. Dar se pare ca nu o deranjeaza deloc asta. Daca intru eu la baie si inchid usa e jale, daca intra taica-su, nu are nicio reactie.Eu am alta problema. Cum denumim partile intime? Ca citisem pe undeva ca e bine sa le spui pe nume, nu sa le poreclesti, dar mie ambele variante mi se par aiurea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Sunt la mesajul 2000.

Cum denumim partile intime? Ca citisem pe undeva ca e bine sa le spui pe nume, nu sa le poreclesti, dar mie ambele variante mi se par aiurea.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai cred ca putza-i putza (mai mica si mai mare) mai greu cu pasa. De exemplu, eu ii psun pasa de obicei (nicidecum vagin sau pasarica) asa ca cred ca deocamdata o sa spun putza ta si putza mea.

Habar n-am!
cred ca ma bag si eu la un somn scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io v-am zis denumirea "oficiala" la noi: NYUNYU!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Asa ca am dat un telefon la Synevo, ca oricum trebuie sa ii recoltez pt giardia (mi-a recomandat dr de la spital, tot pt pofta de mancare sau, ma rog, lipsa ei) si mi-au spus ca Oxiurii se depisteaza numai cu amprenta anala, ceea ce mi se pare chinuitor, mai ales ca ar trebui sa ma duc cu ea la 7 dimi acolo. Voua v-a dat tratament pe neve? Poti scrie din nou numele medicamentului? Ti-a zis detalii despre el,m poate face vreun rau daca e dat fara motiv?

Antiparazitarele in general (si Albendazolul nu face exceptie) sunt destul de toxice. Kiar nu are nici un farmec sa i-l dai pt lipsa poftei de mancare... Daca se identifica "animalul", e altceva.

Vaaai, ma omoara laptopul asta... i-a cedat inima...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

novus ptr poze... superbe... superba zambarici...s-o mananci mereu de peste tot.. superbi ghioceii

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Referitor la nuditate:

Din principiu, nu folosim toaleta cu copilul in "vizor". Ca realitate, uneori, cand sunt singura cu ea, e ata dupa mine. SI, daca imi trebuie pisu... cand intru in baie si inchid usa, varsa o cantitate impresionanta de lacrimi, in max 10 secunde. Asadar, in acele situatii, las usa un pic deschisa, dar am grija sa ii gasesc ceva de facut astfel incat sa nu fie curioasa sa ma urmeze in baie.

Dus/baie, facem cu usa deschisa. Sta si ma priveste uimita, si mimeaza si ea cum se sapuneste. Asa am invatat-o sa faca si ea dus in cada mare sau in cabina de dus. Pana atunci, avea o groaza de cada! Si, cand ma vede dezbracata cand ma imbrac, rade si arata - "tzi-tzi"! Si stie ca si ea are tzitzi si tata nu are.
Si numai mie si lui tata ii arata ca are pishuc, si pe acolo face pishu. Daca intreaba cineva "Bris, unde ti-e pishucul?" sau "Tu ai pishuc?" nu zice nimic.

Cred ca e ok sa ne expunem goi in fata copiilor daaar, nu sa facem din asta o continua expunere. Adica, imi dau jos sutienul cu ea de fata, dar n-o sa ma epilez inghinal cu ea acolo!. Am mai vazut parinti care umbla fara chiloti de fata cu copiii (bine, si cu altii, pe sistem "n-am nimic de ascuns"!), dar eu una, nu as proceda asa!

Deci, din nou, si in asta, e o chestie de balans si echilibru!

Parerea mea

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pfuuuuuiiiii, pe mine nu ma prindeti in salina never ever; ideea sa cobor sub pamant si sa stau acolo... imi ridica parul pe ceafa; nici cu pesterile nu sunt prietena buna... pur si simplu urasc ideea de a fi sub pamant

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

No, gagici, problema cu nuditatea inca nu mi-am pus-o, dar, vorba inteleptei Pisik, ne gandim si la asta!Andrei seara face baie/dus cu tatane-so, pentru ca v-am zis ca asa e la noi diviziunea muncii: eu fac laptele, el spala copilul; insa, cand dumnealui nu este acasa, mai fac si eu cate-o baie cu Andrei.Si eu zic ca trebuie gasit un echilibru, nici supraexpunere, dar nici pudibonderie dusa la extrem.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput