Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

eu sau sotul facem baie impreuna cu drg, eu ma dezbrac de fata cu el, il voi invata sa nu se jeneze sa stea dezbracat.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ok, am mai pus 3 poze www.luana-raza-mea-de-soare.piczo.com/" target="_blank">cu iubirica mea cochetica inainte de nani (ca multumire la complimentele primite), si acum va pupam si

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mda, ideea e: daca ma feresc devine curios si cine stie cum poate sa isi satisfaca dorinta de cunoastere mai tarziu...daca nu ma feresc iarasi nu e bine ca cine stie ce ganduri i se dezvolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Bianca, si noi avem aceeasi dilema... nu vreau s-o invat ca goliciunea e ceva rusinos dar nici nu vreau sa umblam amandoi dezbracati prin casa ea intra in baie dupa mine indiferent ce fac acolo dar dupa B nu. se uita sa vada unde a intrat, il striga de doua ori si apoi isi face de lucru.nu e curioasa deloc.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

CARMEN, condoleante

CATIV, spor la mutari

Am reusit sa eu sa adorm pitica. Tare greu e. A adormit in masina, dar s-a trezit cand am, pus-o in pat si nici gand sa mai adoarma, asa ca am coborat si m-am chinuit sa car carutul pe scari. Am leganat la ea in carut peste 30 minute. Stiu ca nu e ok sa adoarma numai in carut sau masina, dar ce sa fac daca altfel nu mai merge?

E, iote ca imi mai puneti o problema, asta cu nuditatea. Noi deocamdata nu ne ferim deloc, umblam dezbracati, intrea dupa noi in baie si cand facem dus si cand ne spalam in parti mai intime, chiar nu m-am gandit ca e vreo problema. O sa mai disec problema, acum ca ati ridicat-o la fileu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

E, iote ca imi mai puneti o problema, asta cu nuditatea. Noi deocamdata nu ne ferim deloc, umblam dezbracati, intrea dupa noi in baie si cand facem dus si cand ne spalam in parti mai intime, chiar nu m-am gandit ca e vreo problema. O sa mai disec problema, acum ca ati ridicat-o la fileu

Mami de minune mica

Pai si noi facem pipi impreuna si baie impreuna. Dar pana la ce varsta mai putem face asta? Ma refer la printe-copil sexe diferite, adica baietii cu mamele si fetele cu tatii. Ca nu cred ca intre baieti si tati sau intre fete si mame ar trebui sa fie restrictii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Pisik, nepoata-mea, dupa ce a fost intarcata la 2 ani, nu adormea decat in masina. era cumnata-mea disperata.cu timpul, s-a obisnuit sa adoarma fara ajutor.isi ia perna, se leagana de doua-trei ori si gata! bine, stiu ca e vorba de varsta, dar important e sa nu te sperii, sa nu crezi ca asa va adormi toata viata. e doar o perioadamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

pisik ptr poze...frumoasa ana sa o mereu.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana, go for it! (de bb2 zic). Dar am uitat: tie ti-a venit Moshu'? Parca da...Mai este cineva fara mosh, ca am uitat?...Cami parca?...
(eu iar am avut recent un cosmar ca sunt insarcinata si chiar urma sa nasc, eram disperata in somn Asa ca, adrisimo...thanks de sugestie...dar NO, thanks)

AVERTISMENT: CITITI DOAR DACA AVETI MUUULTA RABDARE
pai da, cam asta e motivul principal pentru care ma incumet sa ma gandesc la bebe 2 (si intaresc cuvantul "gandesc".... ca de ieri pana azi m-a cam lasat curajul.... va zic eu cum si de ce); adica am avut maaarea surpriza sa-mi vina 2 luni la rand, e adevarat la 35 de zile distanta.... dar fata de cum eram inainte de sarcina, 2 cicluri pe an... asta e mana cereasca; ma gandesc ca poate profit si eu de minireglarea asta hormonala si-l fac pe bebe2; ca cine stie cat mai dureaza minunea, si sincer, cand ma gandesc sa incep alt tratament, cu kilelel de rigoare, cu edemele si insomniile si starile de agitatie sio de rau.... nu ma mai simt in stare; adica stiu cum eram, o tortura pentru mine si pentru cei din jur, si sincer... nu cred ca mutzu ar reactiona prea frumos
acuam semnele de intrebare:
- chiar sunt pregatita psihic pentru alt bebe?????? imi e groaza sa nu-l neglijez pe mutzu, imi e groaza ca poate nu o sa-l iubesc pe al doilea ca pe mutzu, sau ca o sa-mi scada din dragostea pentru mutzu..... sau din atentie, sau..... astea cred ca sunt intrebarile oricarei mame inainte de alt copil; simt ca-l tradez pe mutzu, cum sa nu-i mai dedic lui fiecare secunda??? pe de alta parte ma simt perfect capabila sa ofer enorm de multa dragoste altui copil, stiu ca mi-ar creste sufletul de miiiii de ori sa vad doua minuni ale mele.... si mai stiu ce inseamna doi copii intr-o familie, si sub nici o forma nu o sa-l privez pe mutzu de asta; dar oare acum e momentul???? adica ideal si pentru ei e sa fie diferenta cat mai mica , stiu asta... dar mi se pare atat de mic acum dintr-odata, mai ales cand se cuibareste complet la titi si ma mangaie si se uita cu ochisorii aia superbi la mine....
ar mai fi si problema alaptatului, moment pe care eu il ador pur si simplu si stiu ca ar trebui sa-l intarc daca raman gravida... si nu ma simt in stare acum; cel putin in ultimele zile m-a supt de m-a terminat, de 5-6 ori/zi, plus 1-2 noaptea; din cauza de canini, ca altceva refuza sa pape, doar ciuguleste; si eu abia astept sa ceara titi, ca imediat sar; imi e drag de mor cum pune el manuta pe titi asa delicat si cere ca un catelus
- serviciul cred ca e o alta problema; daca ma intorc doar un an sau pe acolo nu e bine, ca nu am ce sa fac in perioada asta, decat sa infruntesc treaba altora (deci clar ajung pe un post pe care nu mi-l doresc, ca o sa stie lumea ca mai bag 2 ani de pauza, si nu o sa mai am replica); pe de alta parte, 4 ani de pauza....uauuuuuuuu, nici nu-mi imaginez cum o sa fie; mai mult ca sigur nu o sa ma mai intorc acolo, asta e clar;
- habar nu am de legislatie, am dreptul s aintru asa imediat in alt concediu??? se calculeaza din banii astia??? incerc sa ocolesc problema banilor, pentru ca suntem pe linia de plutire si deocamdata nu ma las influentata in luarea deciziei de bani; asta e o decizie de suflet, si daca ne descurcam in 3, sigur o sa ne descurcam si in 4, jucarii sunt pentru 5 copii, nu pentru 2, asa ca pot sa fac si gemeni
v-am capiat????? si asta e doar o parte din ce e in capul meu acum...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, ia zi tu cum i-a descoperit dna dr oxiurii lui Vladimirescu. M-am apucat sa o banuiesc si eu pe don'soara mea de oxiuri, ca are toate simptomele descrise: lipsa poftei de mancare (zau ca nu ma suparam sa aiba aia cu pofta in exces), balute la greu, desi nu mai sunt dinti de iesit si stare de agitatie si maraiala, ohooooo, sa dam la tot satu
Asa ca am dat un telefon la Synevo, ca oricum trebuie sa ii recoltez pt giardia (mi-a recomandat dr de la spital, tot pt pofta de mancare sau, ma rog, lipsa ei) si mi-au spus ca Oxiurii se depisteaza numai cu amprenta anala, ceea ce mi se pare chinuitor, mai ales ca ar trebui sa ma duc cu ea la 7 dimi acolo. Voua v-a dat tratament pe neve? Poti scrie din nou numele medicamentului? Ti-a zis detalii despre el,m poate face vreun rau daca e dat fara motiv?

Mercic

Mami de minune mica

Mergi la inceput