Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Pozele ANDIREI de la botez nu mai sunt ca sa le vad si eu?
Poate imi trimite-ti careva noile parole, va rog! Chestia cu pedolfilii e veche de pe vremea Damianei, acuma doar s-a reactivat subiectul. Eu nu mai pun de mult poze cu ea goala, dar nici nu ma blochez pe ideea asta, ca mintea omului ascunde un miliard de pervesiuni si nu le poti anticipa pe toate.
Rebiana27 spune:
MIRIA dai click pe pozele de la semnatura Roxanei si la "diverse" gasesti rochiile; prima-i a Roxanei iar celelalte trei ale Silvanei
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ina_3040 spune:
fetelor multumesc pt parola!
am pus cateva poze de la botez pe picasa-ul comun, in fisierul "Ina si Robin". citesc din urma si mai scriu daca imi permite cavalerul.
va pup pe toate.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Pozele ANDIREI de la botez nu mai sunt ca sa le vad si eu? |
Nu au fost poze de la botez ci cu fetele.. a pus link in capitolul trecut. Iti trimit eu parola de la picasa.
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
miria_cristina spune:
REBIANA - Multumesc! Vreau si eu sa te vad, ca prea te-au laudat fetele!!!
Mai, fete! Si daca tot am revenit, am adus cu mine o noua paranoia. sa-mi mai botez baiatul sau nu?
Daca nu-i astupa bine nasul preotul? Va dati seama ca voi merge din timp sa-i fac instructajul, nu?
miria_cristina spune:
REBIANA - Pe alea le-am vazut! Vroiam rochita de botez a Silvanei, care dintre ele e?
LAlexandra spune:
MIRIA, bine ai revenit!
INA, frumos botezul....mai, tu ai nascut cumva?..ce-i cu voi de aratati asa bine....si REBIANA...dupa 2
INA am vazut ca ai cangur (sau ce e ala) de la Chicco, e bun...ca am vazut si eu...da costa ma nene, e atrasa de el?, ce face?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - Pe alea le-am vazut! Vroiam rochita de botez a Silvanei, care dintre ele e? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Ultima; ce rosie!
honeybaby spune:
Ce am ras. Sunteti tare de gasca mai fetelor . Ce ma bucur ca va cunosc.
Miria- welcome back. Eu ii voi spune preotului de la inceput sa nu cumva s-o bage cu capul in apa. Daca vrea bine daca nu la revedere, la cate biserici sunt in bucuresti nu ma agit.
Roxana- mi-am amintit ce masura ai luat rochita de botez ? Eu nu stiu ce masura sa iau. Cred ca astept pana atunci mai aproape. Nu-mi dua seama cat va creste.
Ma duc sa pun o supa la foc ca am pofta.
Asa soooomn imi este, si aseara m-am culcat la maxim 11 . Sa-mi fie rusine
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
Pai, bine, mai Denisa, in credinta ortodoxa se considera cufundarea completa in apa, nu doar picioarele si fundul.
ca sa nu mai zic, ca nu vreau sa mi-l tina doar de cap. Cand botezi copilul la 40 de zile e inca micut si se poate, dar cand bebeul e ditamai taurasul si are peste 7 kg, nu mai vreau sa-l tina numai de cap. Vai, vai! ce probleme am acuma! Il saracesc ce preotul ala care nu stie in ce se baga cu mine...