Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Na, "cate bordeie, atatea obiceie"
Adevarul este ca si noi am fost diversificati foarte repede, cred ca pe atunci se incepea diversificarea pe la 2 luni jumatate cu suc de morcov si la 6 luni deja se dadea galbenus de ou si ficatel de pui!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Childai dreptate..cate bordeie , atatea obicee Si mie dr-ta mi-a spus sa incep cu suc de fructe dimineata si legume la pranz..apoi cereale, branza de vaci, pe la 6 luni carnita de pui, peste si abia la 7 luni galbenus de ou.
de asemenea a mea drita nu e de parere ca banana ar provoca alergii daca e data sub 8 luni...mi-a zis sa-i fac linistita de la 5 luni cu branzica sau iaurt..

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Roxana saru-mana pt parola!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Annya ref. la CM, prima luna cand mi-a venit si la mine a fost f.f. abundent..si a doua luna la fel, si multe zile..6-7

Si, da, termosul e f. bun la drum, dar eu nu am avut si m-am trezit in dimineata plecarii ca nu am termos...bine ca eu am calatorit doar 4 ore..deci am prins doar o masa!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu citesc sa recuperez ce-ati mai scris, sa ma pun la curent cu noutatile ca o lady ce sunt si crap de ras nu alta! ANDRA m-a omorat cu strategia ei pentru la mare, SANZI care n-are sens sa se mai rupa sa slabeasca pt ca tot asa va ramane, ROXI care scrie ca poti pune orice pe tine ca oricum nu te vede nimeni, ELLA care turneaza un nou film “Buci”, INA declara sus si tare ca nu-i pedofila… lesiiiin!
ANNYA, in alta oridne de idei, si eu am avut mai mult cantitativ. Sa va fie de bine odihna! Abia astept sa vad poze de acolo; deja m-a ajutat imaginatia sa gandesc ce si cum.
INA drum bun inapoi! Las’ ca veniti repejor inapoi!
ALINA imediat ce culc mandra ma pun sa vad pozele voastre!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Am mai avut un CM de cand am nascut, insa m-a tinut 2 zile si a fost aroape insesizabil. Mi-a venit din nou dupa 19 zile (ieri) si f. f. f. mult.

Exist la chicco un incalzitor de biberoane care mere bagat la priza de la masina, insa nu merg in el decat biberoane de un anumit diametru.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Noi cand am fost plecati la drum lung am luat apa fierbinte in termos si inca o sticla cu apa la temperatura camerei.cand pregateam lapticul le combinam cat sa fie calda si asa am avut pentru toata ziua.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!
Aseara am revenit in Bucuresti. Sunt atat de obosita, incat nici sa rad formal nu pot. Asta ca tot m-am intalnit cu vecini pe hol si cand ne-am salutat or fi crezut aia ca sunt suparata. Dami ma tot intreaba de ce nu rad....ca nu pot! na!
A fost pentru mine destul de stresant si ffffffooooarte obositor. De la intrarea in casa am inceput sa fac treaba ca nu suportam nimic din ce vedeam. Si, uite, asa am tinut-o pana acuma cand am revenit. Mi-am luat si aparatul foto sa fac niste poze inainte si dupa, dar am facut prea putine ca am uitat.

Referitor la capuse, fiecare cu fobiile lui, avem un mester care mai are ceva de lucru si ii era frica sa intre printr-o portiune cu iarba inalta din cauza serpilor. Asa ca, eu buricosteanca getbeget, am scuza.

In curte n-am facut nimic si e o iarba si niste balarii de parca e casa pustie, dar din cauza ca ploua foarte mult nu apuc sa mobilizez lumea sa nivelam pamantul si curticica.

Partea care m-a destins a fost, insa....gratarul. Am tras unul de pomina, zici ca mancau o armata de oameni, nu doar noi 3, dintre care eu cu aer de om la regim de slabire.

Nu mai stiu ce sa zic, ca-s atatea in capul meu, mai ziceam ca-i gol!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care ne-au urat multe lunite!! Si noi va pupam si v-am fi invitat la o maslina si-un ordef, dar sa ne creasca dintii si sa slabeasca mama, ca dupa recuperam noi kg.

ROXANA - Ti-am citit mesajul cu regimul de slabire si l-as incerca si eu, dar mi-e teama, ca voi fi prea ametita ca sa mai inteleg ceva din aplicatii.

Nu ti-am vazut poza la rochita de botez a fetei. Vreau si eu s-o vad!

Mergi la inceput

IOANA - Frumoase pozele si se vede ca in ciuda oboselii v-ati simtit bine. Bravo!

OANA - Ma intrebai de iaurtelul din lapte... Pui iaurt in functie de cat de mult vrei sa-ti iasa sub forma de baranzica. Eu am inceput cu un iaurt la jumatate litru lapte, apoi am crescut cantitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ALINA am vazut pozele si pe masura ce vizionam ma gandeam ca eu n-as fi plecat atata pe drum nici daca eram platita. Voi ati fost temerari. Oricum aveti amintiri frumoase. Fetele-s scumpele!
MIRIA bun revenit!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput