Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
Buna fetele!
Azi sunt mult mai odihnita.
Ieri nu am reusit decat sa despachetez bagajele si sa spal 2 masini, pregatisem carnea si legumele sa fac o ciorbita, dar nu m puteam sa ma tin pe picioare de oboseala, asa ca am lasat pe azi.
Pana se uploadeaza pozele, citesc ce ati m scris.
babyangel si eu ii incalzeam apa pt laptic Justinei, dar de cand am plecat in concediu, si mai ales in masina nu aveam cum sa o incalzesc, asa ca i-am dat apa din bidon (oricum era cald si-afara si in masina, deci apa era calduta) iar cand am ajuns la bunica/ prieteni, i-am dat laptele cu apa la temperatura camerei si a acceptat.
Eu raman la ideia de a incepe diversificarea la 6 luni, inca o mai alaptez + completare. Sper sa nu aibe nimic, ca incepem m 'tarziu'. (fata de alti care incep la 4 luni) Aaa si vom incepe cu legumele (cartof, morcov..etc) apoi fructele..nici eu nu as vedea rostul acum' sucurilor, daca le dam fructele pasate sa lasam sucul pe m tarziu , vor avea timp sa bea si suc.
Andra_s sai linistita ca nici eu nu sunt slaba..vei (veti) vedea in poza in piscina in curtea bunicii. Asa ca stai linistita.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
Dayanara esti mare figura.Vladi cred ca fumeaza tacticos la umbra unui brad.
Annya odihneste-te si baga si lichide.Poti incepe cu o bere!!!face bine la productie.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Annya odihneste-te si baga si lichide.Poti incepe cu o bere!!!face bine la productie. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
Asa e! Berea fara alcool creste productia de lapte.
anka78 spune:
Ellanik daca ma convinge sotul sa mergem la mare te anunt din timp sa ai timp sa previi lumea. Sau poate slabesc 20 de kg intr-o luna si nu mai e cazul - urmez o dieta cu ciocolata si inghetata intensiv, dar nu slabesc deloc.:))
Astazi bebelina mi-a papat supica fara sa mai strambe din nas. Greseala mea ieri a fost ca am racit-o prea mult de frica sa nu-mi oparesc copilul. Astazi am lasat-o mai calduta si a hapait-o pe toata fara probleme. Plus tzitzi bineinteles.
In alta ordine de idei astazi am facut ordine in cosmeticele bebelinei si am mai multe produse de la Himalaya Herbals pentru bebelusi pe care le-am primit cadou, dar cum noi nu le folosim m-am gandit sa intreb pe aici poate foloseste cineva. La fac cadou (desi stiu ca nu e tocmai frumos sa dai cadourile mai departe) daca le vrea cineva.
ellanik spune:
Anka regimul trebuie sa fie disociat adica dimineata inghetata si seara cioco.Alttfel muncesti degeaba.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Delectati-va cu pozele din concediu. (nu sunt in ordine deoarece am facut si cu tel si cu ap foto)
child spune:
ANKA daca alaptezi de ce ai inceput diversificarea? Si tocmai cu legume! Asa ti-a zis pediatra?
Mie pediatra mi-a spus ca legume in nici un caz pana la 6 luni, ca bebeii nu e pot digera cum trebuie.
Na, "cate bordeie, atatea obiceie"
Adevarul este ca si noi am fost diversificati foarte repede, cred ca pe atunci se incepea diversificarea pe la 2 luni jumatate cu suc de morcov si la 6 luni deja se dadea galbenus de ou si ficatel de pui!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
babyangel spune:
Ioanact, daca alaptezi nu-i nici o graba cu diversificarea. Putine fete care alateaza au inceput inainte de 6 luni, si probabil au avut motiv intemeiat(de ex Andra)
cat despre apa calda pt lapte, pe masina mi-a venit ideea creata sa pun bibe cu apa pe locul unde vine aer pe parbriz, si am dat caldura la maxim, timp in care am deschis un geam. In 10 -15 minute apa a fost numai buna
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
annya9 spune:
Dar de ce nu folositi un termos pentru apa calduta? Exista vreun inconvenient in afara ca ocupa mai mult spatiu? Eu folosesc termos tot timpul.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
Ina_3040 spune:
Fetelor ziua buna,
si noi pe aici incepem incet-incet cu bagajele, joi plecam inapoi in belgia
V-as ruga daca aveti un minut sa imi trimiteti si mie noua parola de pe contul comun picasa. si nu sunt pedofila, parol!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#