Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Babyangel, multumesc, nu stiu de ce nu vedeam +... cred ca acum merge

Elba, Filip e nascut pe 30.04, ca si mine.

Anka - nici eu nu am vrut la mare anul asta, ne-au rugat niste prieteni, dar mi-a fost si teama cu Mara, ca nu o sa ma descurc cu ea pe acolo si nici nu imi suradea ideea de a ma lasa in costum de baie. Din grupul nostru eu sunt cea mai grasa . E adevarat ca sunt singura cu copil, dar am o prietena insarcinata, care e mai slaba ca mine. Oricum, sotul ma incurajeaza: "stai linistita, nu te mai stresa cu slabitul, ca oricum asa o sa ramai"

Mai indraznesc cu o intrebare: cum fac sa scriu ingrosat? am selectat de la format, dar nu merge. Mi-am prins urechile de tot, zici ca nu am vazut un calculator in viata mea

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Sanzi,

trebuie sa scrii tu simbolul, adica scrii b-urile intre paranteze , si scrii intre ele.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

gata, am reusit!! Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
[ "stai linistita, nu te mai stresa cu slabitul, ca oricum asa o sa ramai"

asta e din seria cuvintelor de incurajare: poti sa.ti pui orice ca oricum nu se uita nimeni la tine :)))))))

mie sincera sa fiu nu.mi pasa ce cred altii, ca ma vad eu grasa sau slaba e altceva, dar sa.mi pese parerea necunoscutilor?¿ pfff...nu.ti place nu manca sau nu te uita

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu nu stiu de ce va stresati atata cu greutatea.daca veniti la mare si aveti niste forme de balena irezistibila...imi spuneti mie si anunt eu lumea sa nu se sperie.Sotul meu a zis si de mine ca as putea sa joc intr-un film asemanator lui "Falci"numa'ca filmul meu se va numi "Buci".
Sanzi fata daca esti vreun pedofil si zici ca-ti place de fii-miu te iert pe jumatate sa stii.
Rebiana si eu am facut calculul si Geo pica la mine in clasa.Nu iti spun ca i-am rezervat loc si la gradinita din cadrul scolii unde lucrez.In prima faza il las jumatate de norma(posibil si eu sa am program redus ca ma intorc la scoala in timpul anului si...eu sunt la o scoala privata si...se complica treburile in timpul anului...asa ca si eu si el vom fi jumatati de norma) .
Oana Gaby aduce pantofi de bebici dar cu toc.Si musai de "fripturi"nu casual.
Vorbeati de mancarea la steamer.Mie imi plac mult legumele inabusite si carnea la fel.Si ciocolata inabusita si cred ca o sa inabus acuma si niscaiva bomboane raffaelo ca tot mi-a facut pofta Asteropi.Cred ca le condimentez cu o bere.
Andrutzo fata.....fuse "complement"ala cu "mucioasa".Tu fata,hai parca ai 16 ani in pozna aia de-aia m-am si mirat.Eu cred totusi ca daca faceai o poza cu balconettele ma dumiream.Dar am vazut Ianisu moshcolit si noroc cu el.Asa ca tzuca-l fain frumos de la mine.
Delia13 si eu sunt in cautare de robot de bucatarie.Eu am blender dar as vrea sa faca si suc.Am vazut ceva de la avent care e si steamer si robot dar steamer am...am mai vazut unul de la Philips si Moulinex in Carrefour.la inceputul lui sept ma apuc de achizitionat si robot si scaun si vasaraie ca deja cade casa pe mine cate s-au adunat.Si cate am maritat din ele!!!!
Asteropi asa iti lauzi fata fatuca?Auzi la ea...corcitura!!!Pai inseamna ca al meu....are si de grec si de machidon si de roman....Dar e baiat bun sa stii!Calca,spala,face mancare si e si dotat.Mai nashpa cu ma-sa ca e carcotasha rrrau asa ca....ochioasa si pe ma-sa.Aaaa!si by the way...ce ati patit la turci?te pomenesti ca te-au vazut blonda si voiau o treaba cu tine....trebuia sa cedezi..iesea o cazare gratis ceva..un sugiuc,babic,rahat...baclava.
Gaby ce faci fata?Unde esti?profiti ca ti-a venit fata la magazin si craielesti?
Oana ,babyangel si Sanzi parca spuneati ca ai vostri au facut crize de plans.la mine a fost prima data si a fost....de pus in rama!!!
Andra iti dau eu un costum minune.se numeste Photoshop.Asta daca vrei sa-l trimiti pe sot cu un poster.sa ma suni inainte de a veni sa vad cum il organizez pe Geo.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna fetelor,

Am venit si noi ieri din scurta vacanta la mare unde a fost frumos si ne-am simtit excelent!!! Am plecat sa stam in Balcic insa pana la urma am stat la Kaliakria Resort si a fost absolut de vis. Pretul a fost un pic mai mare, insa a meritat din plin. Am avut un apartament cu vdere la mare si utilat cu absolut tot ceea ce era necesar. La plaja Raducu s-a conportat excelent...a stat in carucior la umbra unei umbrele imense si a dormit mai mereu. Nu s-a bronzat deloc, pentru ca-l dadeam cu crema 50+. Cine vrea sa vada resortul il gaseste pe net, iar mai tarziu o sa pun si eu poze.

In alta ordine de idei...de ceva vreme Raducu imi face probleme la supt de la titi. N-are stare deloc, le intinde in toate partile, altceva e mai interesant de vazut exact in momentul ala. Drept urmare cred ca mare lucru de lapte nu mai am, desi daca mulg putin, iese ceva. Mi-a venit si ciclul ieri si am o hemiragie cum n-am avut niciodata. Nu ma doare nimic insa cantitatile sunt foarte mari... A patit cineva asa, sau sa fie oare din cauza apei din piscina...o mica raceala sau ceva...???

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Annya si eu am avut senzatia la un moment dat (acum zilele astea) ca raman fara lapte.geo sugea fff des si am bagat pompa....ciuciu lapte.Am mancat bine si mi-am revenit.
Cine spunea ca plange bebe la biberon?poate si-a schimbat tetina aspectul,poate e aiurea laptele...incearca sa schimbi tipul de biberon poate merge,schimba laptele si daca nu merge...schimba copilul ...(GLUMAAAAAAAAA)....il poti schimba de pampers.
Dayanara tare faza cu Ivan.Oare cu cine seamana Ivan asa shugubatz???

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ella din cate vad, cand te citesc , ivan seamana cu tine :)))))))))

annya si eu am cm destul de abundent! in primele 2 zile e groaznic

daca apucam si eu o invatatoare ca rebiana, ella poate ajungeam sa.mi placa scoala, cine stie

POZE

Mergi la inceput

oare vladi ce face?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Am bagat si eu pompa si pe putere maxima nu am scos nimic!!! De mancat, mananc...chiar prea bine , cu lichidele stau eu prost...si odihna...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput