Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
elba spune:
ellanik, oana asa e momentul nu a fost cel mai bun dar tocmai ce-mi facusem cont si curaj sa scriu.mi-ati mai facut voi pofta de scris si-n alte dati dar acum nu am mai rezistat tentatiei.
mamica lui Filip(30.04.2010)
flory_blanca spune:
Elba cate mese are bebele tau pe zi? Ca a mea chiar daca nu manaca la o masa nu recupereaza la altele asta e problema si nici nu cere mai des de papa. Ramane la 5 mese pe zi.
Asteropi ii scot aerul si atunci se potoleste din zbierat dar cum ii bag biberonul o luam de la capat, si de multe ori dupa 30 de min adoarme si nu am ce sa ii fac. Cum se manifesta inainte sa ii schimbi laptele praf de te-ai hotarat sa il schimbi?
Ce ma ingrijoreaza e ca nu imi dau seama ce s-a intamplat si nici dr nu imi dau vreo explicatie: acum o luna manca de rupea biberonul, repede si bine iar acum nici vorba de asa ceva. Si nu stiu ce sa ii mai fac, am incercat tot ce e posibil sau ce mi-a trecut prin cap.
Multumesc mult tuturor fetelor de raspuns.
Voi la ce varsta ati inceput diversificarea ca pediatrul imi zice ca la 4 luni dar nu e prea devreme? Ca zice el ca atunci scapam de probleme. Cum sa ii dau mancare daca ea nici nu sta in fund? Nu se ineaca?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
babyangel spune:
Ela si Codrin are reprize de plans isteric..aparent fara motivSi il tine destul..Aseara de ex, eu am fost la masaj si a ramas sotu cu el..cand am venit de la poarta mi-a zis Lucas ca a plans Codrin tare, tare..
Cand am intrat in casa, erau amandoi pe Canapea..Codrin cu suzeta in gura, extenuat de la plans, iar Paul nici nu indraznea sa miste sa nu cumva sa-l deranjeze din nou Plansese de la 7 la 7 jumate...
Andralegat de bautul apei, eu cred ca primul pas ar fi sa il inveti cu lichidele reci(la temperatura camerei). Eu am observat la Codrin ca daca ii dau ceai cald ..il bea, dar daca il dau la temp. camerei nu ii place, el fiind invatat si cu laptele caldut. Am zis ca nu ii mai dau ceai cald, sa invete sa-l bea rece,iar apoi ii diminuez concentratia de ceai, pana ajungem sa bea apa. Astea ar fi planurile mele..dar sa vedem daca vor functiona
Oana, linkul trimis de Ami , prezenta si varianta de branzica facuta cu lamaie sau iaurt
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
dayanara spune:
asteropi
spuneai tu de gecuta de iarna, eu cred ca tot cosmonaut iau ca e mai comod, o bag inauntru si in mall sau unde merg o scot repede
in kiabi au unele f frumoase, mult mai ca lumea decat cele din mothercare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sanzi spune:
Andra_s - tare m-am distrat cu stategia ta de plaja. Si eu am de dat jos vreo 10 kg, cu indulgenta, ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina ar fi 15, dar in ritmul de acum, mai degraba ma ingras. Dar eu ma consolez altfel: cand ies afara, toata lumea o admira pe Mara: "vai, ce fetita frumoasa, cat are? " etc, vorbeste cu ea, asa ca pe mine nu prea ma mai observa nimeni.
sanzi spune:
Ellanik - m-ai deconspirat!!! Dar lasa ca va castig eu increderea si tot imi pun in aplicare planurile macabre...
Oricum pe Geo l-am vazut deja, e un dulce. Acum , lasand gluma la o parte, sa stii ca si Mara are cateodata niste crize de plans (ca nu le pot numi altfel), de nu o potolesc nici in brate, nici in pat, nici afara, nici in casa. Pana nu oboseste plangand nu se opreste. La inceput ma speriam, ma gandeam ca tine sa ma duc la urgente, ca incepea sa tuseasca, mi se parea ca e fierbinte etc., dar am inceput sa fiu mai calma. Oricum, parca s-au mai rarit, cred ca de vreo saptamana nu a mai plans asa.
Sanziana, mami de Mara (21.02.2010)
babyangel spune:
Flory, multi pediatri recomanda diversificarea de la 4 luni la copii alimentati cu LP. Asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa faci asta daca nu esti pregatita..bebelu va creste si cu LP.
Iar chestia cu inecatu sa stii ca nu se ineaca pt ca din reflex ei inghit cate putin. Dar pozitia de papa e semi-culcat..nu in funduletz (la varsta asta).
P.s. eu de ex. am inceput diversificare la 4 luni
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
sanzi spune:
Cred ca am scapat de moderare. Am vazut si eu multe poze cu iepurasii vostri, nu nominalizez ca sunt multi si poate uit pe cineva, sunt niste frumosi cu totii . O sa pun si eu cateva poze cu noi sa ne cunoastem mai bine, mi-am deschis cont pe Picassa. Sper sa reusesc diseara, dupa ce adoarme puiutul.
intrebare: cum faceti voi sa va apara semnatura mereu? Eu am incercat la profil personal, dar nu merge. Si stau mereu sa scriu numele si data nasterii.
Sanziana, mami de Mara (21.02.2010)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Cred ca am scapat de moderare. Am vazut si eu multe poze cu iepurasii vostri, nu nominalizez ca sunt multi si poate uit pe cineva, sunt niste frumosi cu totii . O sa pun si eu cateva poze cu noi sa ne cunoastem mai bine, mi-am deschis cont pe Picassa. Sper sa reusesc diseara, dupa ce adoarme puiutul. intrebare: cum faceti voi sa va apara semnatura mereu? Eu am incercat la profil personal, dar nu merge. Si stau mereu sa scriu numele si data nasterii. Sanziana, mami de Mara (21.02.2010) |
te duci la editeaza profil, si ai "optiuni".Acolo dai pe Z+_ si editezi semnatura. Apoi dai sa apara automat.
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a