Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - nu a vazut sigur. El intra foarte rar acolo. Intra doar cand ii cere cineva sa-i arate poze cu Maya

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ELLA si ROXANA, sunteti de coma fetelor!...m-am distrat copios pe seama a ce ati scris

a....si BUNA DIMNINEATA!, va las ...sau ce mai doriti

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata si de la mine! Fii-mea inca doarme, pe la un 9.30 se trezeste ea de regula.

Si eu m-am distrat bine cand am citit ce-ati scris. Ella, iti duceam lipsa N-ar fi exclus sa ne intalnim cateva dintre noi la sedinte cu parintii

Fetele, nu e niciuna din zona Berceni sa iesim pe afara cu bbii?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna dimineata mamici si puisori frumosi!
V-am dus dorul sa stiti,chiar daca n-am mai dat nici un semn,am fost plecata la tara,unde n-am avut net si acum m-am gandit sa va salut pe toate...
Deja avem 5luni si nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul asa de repede...am inceput sa diversificam mancarea(a fost mai greu la inceput k n-a vrut sa accepte sa pape cu lingurita,iar cand erau caldurile sufocante nu-mi manca aproape nimic)...aveti careva dintre voi: carti electronice cu retete pt bebelusi?as dori sa ma mai inspir

http://marsselyna.hi5.com- poze cu comoara mea

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

Alemersi de cafeluta

M-am distrat copios si de Ivan, si de Ela, dar mai alles de Strategia Andrei pt litoral

Aster bravo pt piticutza sportivaSa fie harnicutza si la mersul in picioare

Marsy, bine ai revenit! Momentan nu s-au deschis pozele..merge greu netu la mine! Revin mai tarziu cu impresii!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor

fetelor care ati inceput diversificarea cum e mai bine sa gatim legumele la abur sau fierte??? si piure de fructe se face din fructe crude sau se maia adauga cate un mar sau para coapta??

Am vazut ca intreba cineva de ce storcator sau robot va spun eu ce am luat.. am fost in aceeasi situatie ca voi nu stiam ce sa cumpar sa umpar storcator si separat mixer su sa mi iau robot pana la urma dupa luni de zile de gandire intensa m-am hotarat sa iau robot de care sunt f. multumita am luat un kenwood f270 as fi pus poza dar nu am uitat cum sa ascund linku sa nu se considere reclama (dati search pe imagini) e mic si nu ia spatiu in bucatarie...

Noi suntem inca cu suu de mere saptamana viitoare incepem cu legumele..

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Bun venit noilor fete dar am si eu o intrebare...daca tot citeati pe aici de ce ati asteptat sa se ishte discutia despre pedofili ca sa intrati?Eu cand am citit primul post al uneia din voi....conspirativa din mine a gandit "pac...uite primul pedofil"...ma si vedeam la politie cu Geo in brate dand declaratii si stand la coada cu Child,Oana si Asteropi(noi ultimele ca celelalte dadusera deja si asteptau la terasa la cafele).hai ca glumim glumim si ne imprietenim.
Poate se supara vreuna pe faza asta ca ma autosinucid si nu mai scriu pe forum (de parca ar conta )

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Eu una citesc de la inceputuri, dar daca tot am stat cuminte pe margine am zis ca e ciudat sa ma apuc sa ma bag in seama acum cand deja au crescut iepurasii. Dar daca am vazut ca mai sunt si alte mamici intarziate care incep sa apara mi-am facut curaj si am iesit si eu la lumina.
De pedofila nu sunt buna la dimensiunile care le am dupa sarcina. Ca fug copii de mine de frica sa nu-i mananc sau ceva de genul asta. De asta nu merg inca nici la mare. Sa nu creada lumea ca au aparut balenele la Marea Neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mneata si de la noi. Vai ce urat e aici, ploua infernal.

Sa scriu repede pana nu uit. Gaby nu aduci si incaltaminte pentru copii? Ca mie mi-e groaza ce scoruri sunt prin oras la cele de piele.

Roxi am inteles. Cred ca totusi raman la pus in pungulite crude, pentru o masa si apoi le arunc in oala la fiert.

Anca cu jucariile asa am citit, ca trebuie sa faca diferenta intre joaca si masa.

Alina eu tare greu mi-am revenit dupa ce ne-am intors din asa zisul concediu. Ai grija.

Ami multumesc pentru ambele info-uri. Cu branzica, nu fac cu calciu. O astept pe Miria sa imi zica cantitatile cu iaurt. Mi se pare cel mai safe.

Ramy welcome back.

Roxi e mortal Ivan. Vai ce ii iese pe gurita, dar nici Leo nu se lasa.

Vai Ella vezi de ce imi era dor de tine. Ca imi descretesti fruntea de dimineata. Imi pare rau de Geo ca a plans asa tare. Si Eric mai avea momente de astea de nu respira, dar nu il tinea asa mult. La noi se intampla cand e foarte obosit si nu poate adormi.
Cu sedintele, vai abia astept.Imi aduc aminte ce stres pe capul meu pana venea mama de la sedinta, desi nu ii ascundeam nimic. O singura data nu i-am zis de 3-ul din teza de la romana, care a fost nota mare, ca toti am luat 2 si 3 pentru ca nu l-am inteles Domne pe Eminescu. Si nici profa pe noi. Si vorbind de profa de romana, nu ma scotea din note mici, si chiar si asa am dat la Litere si cand a aflat se lauda in cancelarie ca datorita ei sunt eu la Litere.Vai ce as impusca-o.
Si sa stii ca si eu am avut ganduri necurate cu fetele noi. Iertare fetelor.

Adriana si ti-a trecut pofta de oua umplute??

Andra tare simpatica ai fost cu , costumul de baie. Lasa tu, ca toata lumea se va uita la Ianis, tu vei fi in plus.
Si nici Eric nu vrea apa, doar ceai.

Yaia mersi de ambele sfaturi.

Alina2 ce pofta mi-ai facut de Toffifee. Si eu mananc muuullt mai mult dulce ca in sarcina. Daca nu am cioco sau bobo dau iama in dulceturile care cica le-am pus pentru iarna.

Marsy bine ai revenit. Aici retete pt bebelusi:http://retetebebelusi.ro/

Mno, v-am tzucat, merg sa mai fac si ceva prin casa desi vremea asta m-a molesit rau.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mda, am zis ca ma lasa neuronul,dar nu credeam.

Am facut user si pe youtube, acelasi de la poze, ma gandeam ca daca le punem private, sa le vedem doar noi, nu mai are nimani acces la ele, asa-i oare?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

neata si de la noi, am fost plimbareti azi. la 7 30 eram la recoltat analize (sumar de urina si urocultura) iar la 9 la filantropia pentru bcg. am scapat rapid, am fost noi si inca o bebelusa dulce foc. cavalerul meu a intrat primul si a racnit cat timp l-a intepat apoi s-a linistit brusc si a tras un somn in masina. acum inca doarme.
eu sunt zombie, a inceput noaptea sa manance pe rupte din doua in doua ore iar ziua cere de mancare la 4 ore. ella, roxana mi-ati inveselit ziua!
gaby ai si papuci mari? masura 40-41?

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput