Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Oana - Am pus un link la semnatura cu povestea.

Nibi - ce aiurea sa-l gasesti pe nea Caisa ala la geam!

Fuug ca trebuie sa schimb omul fericit de langa mine! a facut kk si acum pedaleaza fericit. vorbesc de ricky. sotul nu-i acasa!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Oana..cerealele sunt simple sau sunt cu gust de vanilie..sau altceva..Incearca alt tip de cereale..poate nu-i plac astea..

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki in locul tau jur ca trezeam tot cartierul! vai de mine...

oana mai tarziu masa se poate inlocui tot cu legume cu diverse in ele, orez carne, cu iaurt, branza, spanac etc
oricum nu tre sa te gandesti de la primul refuz la inlocuire pt ca asa va avea zile cand iti va refuza legumele si fructele

am visat ca am omorat.o pe bumbita:))))))) bai nu radeti ca voi nu stiti cum m.am trezit eu
era in toaleta unei discoteci si acolo nebunie mare , am omorat.o si cand m.a intrebat leo de ce, eu i.am zis ca depresia de dupa nastere si sa facem cumva sa plecam departe, adica dupa crima am mai si fugit, oricum m.am trezit transpirata :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nafi citit povestea. Tare frumoasa. De ce nu o pui la Nasterea unei stele, ca acolo sunt toate povestile?

Niki sunt cu porumb si orez. Nu i-am dat inca cu diferite gusturi. O sa ii iau altceva vineri cand mergem la cumparaturi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata,

Am pus la semnatura poze din vacanta. Sper sa va placa. Va pup!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Roxi, sa nu crezi ca am scris dupa primul refuz. De exact o sapt de cand am inceput cu legume nu vrea si pace si incerc in fiecare seara.
Vai, tu si in vis esti fara o doaga. Cum ma sa omori saraca fata. Vaiii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Neata,

Am pus la semnatura poze din vacanta. Sper sa va placa. Va pup!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Annya, superb a fost. Da-ne mai multe detalii. Unde e statiunea? Cat a costat? Pe PM daca nu vrei aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Mai dau si eu pe aici sa ma laud cu puiul meu cra cra ca eu il vad cel mai frumos si scumpic bebe.

E asa de cumintel ca nu imi vine sa cred. Mai mult de 10 minute sa zic intr-o zi adunate nu plange, ba e chiar vesel si rade cu gura pana la urechi oricui In fiecare seara se culca pe la 8.30-9 dupa ce a supt pe la 7.30-8 si doarme neintors pana pe la 3-4. Deci am scapat de una din mesele de noapte. Pe la 3-4 il aud ca plescaie cu limbuta si ii dau sa suga asa adormit, dupa care doarme in continuare pana la 7 si ceva dimineata cand il scol eu sa pape sa am timp si de Victor sa il pregatesc de gradinita. Mi-e asa de drag piticu asta si e asa de usor de ingrijit, ca e efectiv o placere sa te ocupi de el si savurez ficare minutel.

Imi da si mie cineva noua parola de la poze? Mai incerc sa mai bag si eu vreo cateva.

Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SELINA, ai PM

...mai...mor cand va aud, e doar cu cateva zile mai mic decat al meu si ce cuminte e, in schimb Alessa imi da mari batai de cap

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am vazut ca vorbeati de kile si de pofta de mancare. Eu am o pofta ceva de speriat, mai ales de lactate, chesti grase si dulciuri, care de obicei nu imi prea placeau, dar acum bag in mine ca disperata Chestia e ca la kile stau f bine, adica am 62 de kile la 1,73 inaltime. Eu am conformatie de slabanoaga cu picioare si fund slabe si asa sunt si acum, doar ca burtica arata tare rau e lasata si am vergeturi. Nu e grasime pe ea asa ca degeaba as incerca sa slabesc, pur si simplu muschii stau asa lasati si bombati i-e tare urata. Nici nu stiu ce exercitii sa fac, ca in sarcini de fiecare data mi s-au separat muschii abdominali si inca nici acum nu s-au lipit la loc, ca sa nu zic ca mi-e si lene de sport

Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput