Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Neata! Niki, vreau si eu clatite !! M-am speriat cand am citit ce ai patit aseara! Noroc ca eu stau la etajul 2!! Am vazut poze cu Maria ta, e frumoasa rau si mor cand ii vad motisorul ala. Am incercat sa ii fac si eu Marei, dar nu merge, cred ca are parul mai scurt.
Marsy, eu nu stiu de ce nu ti-am putut vedea pozele, imi da mesaj de pagina inexistenta. Nu stiu ce gresesc.
Nafi,da, Mara seamana cu tati, cred ca va fi si inalta ca el, eu am doar 1.62... Oricum, ei sunt nascuti in aceeasi zi, cred ca vor semana si ca personalitate, toata lumea zice ca eu trebuie sa imi fac un baiat, ca ea e fata lui tati.
Rebiana, kg mele nu sunt deloc ascunse, sunt vizibile bine peste tot, de la gat in jos, aia e o poza aleasa strategic, sa mi se vada doar fata
Miriace m-am distrat! Trebuie sa retin expresia asta, sa i-o spun sotului cand imi atrage atentia ca mananc prostii si ma ingras: Mai bine raman cu colacei decat cu frustrari. Eu nu cumpar niciodata ciocolata sau inghetata, ca sa nu am in casa si sa nu ma tenteze. dar cand mi-e pofta de ceva, fac clatite si cred ca au mai multe calorii...
Bumbitza, ai dreptate, chiar au meritat puiutii nostri cateva kg in plus, eu as mai pune inca atat, ea sa fie sanatoasa
Sa stii ca si eu dorm cu Mara, de cand avea o luna. Initial mi-am propus sa o mut in patut inapoi, dar am amanat mereu, ca nu mai pot sa dorm fara ea. Si ca sa nu mai fie sotul exilat, ne-am hotarat sa dormim toti trei. Am bagat pitica la mijloc si e super! Niciodata nu am dormit mai bine!
Multumim tuturor fetelor de aprecieri

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Niki, mersi de clatite si ness.
Mai, dar nu aveti poarta incuiata sau ceva? Cum a intrt individu??? Doamne fereste !!!Nu ati sunat la politie?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Ba da.poarta era incuiata,dar ce rost daca gardul e de jumatate de metru.Foarte rare sunt casele aici cu garduri inalte.La politie nu am sunat,ca oricum nu rezolva nimic.Acum cateva luni ne-au spart geamul de la masina.Ne-a umplut masina de sange..a venit politia,dar ce crezi?..nici pana in ziua de azi nu l-au prins.Mai mult a costat geamul decat ce au furat din masina
Slava Domnului ca nu eram singura aseara acasa.Era si mama cu mine.Eu am inceput sa tip..dar sa iasa vreun vecin sa vada ce se intampla...nuuu..

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Despre botez, la noi preotul nu a tinut-o de cap, parea ca o tine asa, dar avea mainile si pe sub bratele ei. Uite, am o poza si se vede ca are fi fata acoperita bine
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#5498831082320202930
A scufundat-o de doua ori doar cu corpul si doar a treia oara cu capul. Oricum, eu nu mi-am facut griji. Nu cred ca se mai ineaca ei asa usor, sunt deja mai maricei. Mara avea 2 luni la botez si tot mi se parea destul de puternica. In schimb sotul era ca un vultur, cu ochii pe preot. La un moment dat, in timpul slujbei, s-a apucat sa bage mana in cristelnita, sa vada el daca e apa calda. S-a uitat cam urat preotul, ca doar il asigurase ca e calda si, in plus, el tocmai sfintea apa aia, dar asta e! Trebuie sa simta mana lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Am vazut si noi poze cu puiuti frumosi. Nu nominalizez ca poate incurc lucrurile ca eu acum nu stau tocmai bine cu memoria.
Referitor la botez pot sa spun ca urmatorul copil ori mi-l stropeste putin cu apa ori il botez cand e mare. Noi am avut botezul pe 8 mai si la a 3 a ridicare din apa a cam scapat-o si a luat o gura serioasa de apa. Preotul a motivat foarte senin ca i-a alunecat si eu nu am avut timp sa-i explic vreo cateva ca-l tineam pe sot sa nu ajunga la preot ca se lasa cu ochi vineti clar. Dar m-am jurat ca daca mai e sa fac un copil sau sa botez nu mai las nici un preot sa se joace de-a submarinul cu copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineata!
Clatite yummmmy

Niki cred ca te-ai speriat rau.Si noi stam la casa si avem fereastra de la bucatarie spre strada si seara cand mai cobor in bucatarie imi trece prin minte ca daca sta cineva la fereastra si se uita la mine.prea multe filme politiste...

LAlexandra noi stam mai sus de Hamburg,Germania.

Sanzi asa si eu.nu cumpar inghetata si cioco ca sa nu am in casa cand ma apuca pofta de dulce.asa o mai dreg cu fructe si sper sa mai scap si eu de cateva kg.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Elba, foarte bine ca o dregi cu fructe, alea nu prea ingrasa, dar mie nu imi plac. Imi plac doar bananele si merele dulci... In rest, mananc asa, de nevoie, mai mult la gandul ca imi dau vitamine care se duc in lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Buna dimineata!
Clatite yummmmy

Niki cred ca te-ai speriat rau.Si noi stam la casa si avem fereastra de la bucatarie spre strada si seara cand mai cobor in bucatarie imi trece prin minte ca daca sta cineva la fereastra si se uita la mine.prea multe filme politiste...

mamica lui Filip(30.04.2010)

Geamul meu de la bucatarie da in curte.Omul intrase deja in curte mea,Probabil a sarit gardul.Daca trecea pur si simplu pe strada si se uita nu ma speriam asa de tare.Usa de la salon(care e langa bucatarie)era deschisa.Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca apuca sa intre in casa

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neataaa!
Cred ca a fost ceva in aer ca a mea Bumbita a mancat 2 sani la 22, apoi s-a trezit la 00.00, 02.30, 04.30, 07.00...dupa care am adormit-o pe la 08 si ceva si abia acum ne treziram amandoua, un fel de-a zice ca eu sunt zombie
Sanzi ma bucur ca esti de aceeasi parere ca si mine. Mi-au tot zis toti din jurul meu ca vai nu o obisnuiesc in patut, dar pana la urma am zis ca o voi obisnui asa cum ne este noua mai bine. Cu sotul in pat...am incercat de cateva ori, mi-e teama sa nu se rastoarne peste ea, plus ca mai si sforaie si tre sa-l atentionez mereu

Eu m-am enervat tare la botez, a bagat-o preotul ala in apa fara mila, de trei ori cu capul De la atata plans incepuse sa se inece, cred ca inghitise si putina apa, desi m-am uitat pe poze si i-a tinut bine mana la nas si gura.

Niki, naspa moment, brrrrr... Aveti grija!

Ma duc ca tipa de zor, a facut un kk exploziv

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata mamicute si iepurasi!

Vin si eu dupa o noapte siecsi rau. Deci sa inteleg ca a fost ceva in atmosfera, ca al meu pitic nu a mai facut asa ceva de cand era mic. Toata noaptea o trantit din picioare de zici ca era iedut si ii trebuia mereu ceva, ori ceai ori lapte. El acu doarme si ma'sa baga un cappuccino in vena.

noruca mea scumpa,Maria-Emilia (de Oanka)
Eric Petrus (de mami25_7)
Iris Alexandra (de Andira)
Melina Isabel (de 2anke)
Lavinia Valentina (de Brumari)

Miria welcome back cu alte tale "probleme" Iti simteam lipsa. Aaaa, vezi sa nu mergi la mare ca e un peste ucigas pe acolo.

M-am distrat ca de obicei cu voi, ca sunteti zuze rau. Asa mai uit si eu de obooseala.

Am vazut poze cu iepurasi care mai de care mai frumosi, dar mi-a ramas inima la Robin al Inei. Zici ca e de revista.

La treaba cu botezul nu ma bag pentru ca e clar ca difera de la biserica la biserica, de la zona la zona, si chiar nu cred ca tine de ce scrie in carti. Eu am avut de ales intre a baga baiatul in cristelnita si a-l uda doar un pic pe capusor. Si am preferat prima varianta pentru ca deh, imi curge prin vene sange de moldoveanca si acolo asa se face.

Miruna eu fierb legumele, iar fructele le voi da crude.

Ami stai linistita ca nu e urgent. Imi trebuie de azi fix intr-o luna. Si cu parintii sau nu alaturi, noi nu avem pe nimeni si imi cresc copilul cum cred eu, nu stiu insa ce o sa fac cand ma intorc la lucru peste 2 ani.

Denisa salteaua mea inca rezista(vorba reclamei), dar nu stiu ot cat timp, pentru ca la ce lovituri e supusa, mi-e ca nu apuca anul.

Adriana ma tot tin sa te rog sa imi trimiti si mie pe mail pozele alea si de aia nu le sterg. Oricum mi-s dragi.Vai cat de mic era. Si Eric da, are ochii lui Alin ca forma si verzi ca ai mei, dar un vrde mai inchis.

Nafi nu m-am prins unde ai scris povestea nasterii.

Niki urata experienta. Eu am o groaza de hoti si de cand sunt acasa am observat de mai multe ori ca incearca cineva usa.

Mno, v-am tzucat. Nici azi nu iesim ca sta sa ploua. Off si e asa de frig.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa vin si eu cu o dilema. Ce, numai Miria?

Ce fac ca nu-mi mai mananca cereale de cand cu legume. Nici inainte nu ii placeau, dar acum refuza sa deschida gura si daca cumva il prind sa ii dau se gretoseaza. Acum nu imi fac griji, dar ce fac mai incolo? Cu ce inlocuiesc masa de seara?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput