Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
annya superbe pozele! stiam de bebe ca e frumos foc, dar tu de fiecare data arati mai bine
oana da e o idee sa schimbi cerealele sau consistenta
ella ca ma intrebai cu cine seamana ivan, poftim
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Diverse#
ultimele 2 poze...e imposibil sa stea ei seriosi mai mult de 5 minute, cu mine se mai poate vb serios, cu ei rar de tot si poze le fac cand nu sunt pe faza ca altfel uite cum se schimonosesc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
selina-d spune:
Alexandra mersi mult de PM. Nu iti fa sa griji cu Alessandro. Se va schimba cand creste. Si la mine primul copil a fost mult mai dificil. Trebuia sa il tin permanent in brate, si asta pana la un an si ceva. Faceam mancare cu el in brate, intindeam haine, aspiram si tot asa cu el lipit. Si acuma e tare mamos si lipicios. Asta micu e foarte diferit. Nu ii place asa mult sa il tii in brate. Prefera sa il lasi jos sa pedaleze, iar in brate doar ridicat sus sa vada mai bine ce e in jur. Pe Victor il adormeam doar leganat in brate pana pe la un an jumate, asta micu urla ca din gura de sarpe daca vreau sa il adorm leganat. Il pun in pat si adoarme singur, eventual doar sa il mangai pe cap. Asa ca sa vezi ce diferiti sunt copiii intre ei. Nu exista retete universal valabile
Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)
honeybaby spune:
Roxana - murderer!!!
Oana - eu i-as da lapte si atat. Daca nu vrea nu vrea , nu-i mare tragedie.
eu nici nu stiu daca o sa-i dau cereale asa devreme. Poate doar daca refuza restul. vreau sa pape lapte cat mai mult timp.
Selina -
Annya - super frumos acolo
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
selina-d spune:
Eu nu ma gandesc sa ma apuc de diversificare inainte de 6 luni. Si atunci incep incetisor cu legume si apoi fructe si cereale. Mai vad eu atunci. Eu cu mar fiert putin si apoi pasat il rezolvam daca era constipat pe Victor. Valeu imi aduc aminte ce bine papa el ca bebe si din toate legumele si acuma e mofturos rau
selina-d spune:
Am mai pus 3 poze in album.
Ma duc sa mai vizionez iepurasi dragalasi in poze.
Am uitat sa va spun ca de cand m-am plans ultima oara pe aici parca ma inteleg mai bine cu sotul si s-au mai linistit lucrurile in casa. Sper sa ne tina.
annya9 spune:
Multumesc mult pentru laude!!! Deja ma simt mai slaba, desi eu am inceput sa pun la loc kg, pentru ca nu ma pot abtine de la dulciuri...
Kaliakria este un resort in orasul Kaliakra, care este la vreo 7-8km inainte de Balchik, cum vii dinspre Vama Veche. Un apartament cu 2 dormitoare, doua bai, terasa mare, bucatarie cu de toate (masina de spalat vase, frigider, prajitor de paine, fierbator de apa, microunde, aragaz si cuptor), camaruta cu masina de spalat si fier de calacat si evident o sfragerie frumoasa cu semineu, costa 126 euro/ noapte. Se pot caza 6 adulti. Resortul are vreo 7,8 piscine superbe, sezlonguri, paturi, canapele, umbrele, centru spa, un magazin cam gol ce-i drept, un restaurant si bistro absolut superbe, teren de golf, plaja pe malul marii (insa accesul se face numai cu masina - au la dispozitie, gratuit). Noi am preferat sa stam la piscinele lor, mai ales ca marea era murdara si plina de alge in perioada asta. Am mers fara rezervare.
Daca mai aveti intrebari, aici sunt!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
babyangel spune:
Oana, incearca ceva ceale cu fructe.Codrin le apreciaza tare mult pe cele cu mar si morcov de la Milupa. I-au placut mai mult ca legumele
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Neata! Niki, vreau si eu clatite !! M-am speriat cand am citit ce ai patit aseara! Noroc ca eu stau la etajul 2!! Am vazut poze cu Maria ta, e frumoasa rau si mor cand ii vad motisorul ala. Am incercat sa ii fac si eu Marei, dar nu merge, cred ca are parul mai scurt. Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) |
Eu nu-i fac Mariei nimic la par Asa sta el.Dupa baie o pieptan dar nici ud nu sta.Cred ca are 2 vartejuri si din cauza asta sta asa.Nu stiu sigur ca nu se vede asa bine. piutului tau frumos.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
nibi_niki spune:
Hai sa-mi laud si eu puiul meu.Astazi pentru prima data si-a scos mana de sub ea dupa ce s-a intors pe burta.
Aaa si inca ceva..cand o pun pe picioare sa o legan.in carut sau pe salteluta se chinuie pana ajunge in fundulet.Ma gandesc ca nu e chiar ok acum sa o pun in fundulet.Si uite asa face ea mai multe abdomene decat mine cum se tot chinuie sa se ridice in fundulet
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
babyangel spune:
Annyafoarte frumoase pozele de vacanta, dar putine fata! Nu i-ati facut baie in piscina la Raducu? Arata-ne si noua!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a