Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Selina ma bucur ca mai dai pe la noi si ca lucrurile sunt mai bine cu sotul tau. Ai 2 copii tare frumosi. Poza cu ei 2 in pat e superba.

Denisa nu e vorba ca nu i-as da lapte, dar el papa mult lapte praf si nu vreau sa se umfle asa tare, desi pana acum mi se pare ok. Nu o sa il fortez, iti dai seama. Stiu doar ca sunt sanatoase, ca asigura energie si tranzit bun. De aia vroiam sa pape.

Annya mulrumesc de lamuriri.

Niki asa face si Eric de vreo 2 sapt. Si are o figura de mos care se chinuie.

Mda, tocmai mi s-au anuntat musafiri pentru cateva zile, de azi, fara un anunt in prealabil. Offf, urasc chestia asta.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

anka78 asta e partea a doua ca preotul nu e atent si scapa copilul.
Alegi alt preot.
sanzi am vazut poza..asa se tine copilul la botez.
Atasez si eu o poza de la botez (cred ca ati m vazut-o).
Bumbitza si la botezul Ioanei m-am speriat ca incepuse sa planga asa tare..dar m-am linistit, dupa ce a imbracat-o nasa.
In schimb Justina nu a scos nici un sunet.
Eu nu pot sa dorm cu Justina in pat. Am dormit cu Ioana de cateva ori in primele luni si dormeam numai pe o parte, imi era frica sa nu dau peste ea si dormeam cu grija.
..si cu Justina am dormit in prima luna de vreo 2-3 ori..
In plus daca scanceste sau se sperie avand patutul aproape de patul unde dormim intind mana si imping salteaua care se leagana si se linisteste..asa in pat nu o pot legana.
oanaiacovita pt alegerea facuta la botez!
selina-d parca ai descris-o pe Justina.
Stefan cumintel si fratiorul lui, care banuiesc ca si el e cumintel.
annya superba vacanta ati avut, si ce ochi mari are Raducu.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

OANA - Multumesc de avertismentul cu marea! Nu, nici la mare nu mai merg.

ANNYA - Mi-au placut tare mult pozele de la mare. Cand mai mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Niki felicitari pentru progresele Mariei Stai linistita ca nu e nici o problema ca mai sta in funduletz. Si eu il mai pun pe Codrin la colt de canapea pt cateva minute...sa vezi ce satisfactie pe capu' lui!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Mai, fete!
Eu am inceput sa studiez intens problema tinutului copilului pentru Botez. De fapt, aseara, am luat albumele voastre la rand impreuna cu ale altor fete, ca sa vad cum a fost la fiecare si la unele chiar mi se parea aiurea, ca-l tinea pe copil de subsuori, iar cand il scufunda fetisoara ii era ca o smochina de schimonosita.

Pe langa asta, imi reamintesc cu sarg acordarea primului ajutor si resuscitarea in caz de inec. Ma si vedeam aseara ca-n Baywatch.

Mergi la inceput

Niki, uite cum stam noi cate putin:

http://family.webshots.com/photo/2172407930105533668gLJuqi

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Miria, eu cred ca dupa incidentul dat pe Pro tv cu bebe inecat la botez, toti preotii sint mult mai atenti..

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Nu l-am bagat pe Raducu in piscina, e prea micut. Pai eu ii sterilizez la greu biberoane si sa-l bag in piscina sa mai i-a si vreo gurita de apa? Plus ca era rece pentru el. Daca ar fi avut 7, 8 luni cred ca m-as fi riscat... cu colacul ala bengos...

MIRIA, mai mergem pe 20-23 august daca totul e ok si daca se anunta vreme buna. Daca nu, venim la voi la botez sa supravehem pe popa cum il baga pe bebe al tau la apa. Eu zic sa-i pui un colac din asta pe gatut si sigur scapi de ganduri rele!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Fii-mea iar a luat-o razna. A inceput sa se poarte ca bebe. Asta mic rade de parca ar rage, face si ea la fel. Asta mic varsa lapte pe barbita, face si ea. Imi cere din minut in minut sa ii spun c-o iubesc, iar daca n-o aud sau ii spun sa zica mai rar, ma intreaba daca n-o mai iubesc. Nu stau cu bebe mai mult si nici nu sunt mai atenta cu el. Recunosc ca ma oboseste ingrozitor. Oricat de frumos m-am purtata si oricat i-am explicat e egal cu 0. Chiar mi-am pirdut rabdarea. Mai ales ca face unele obraznicii intentionat si, in plus, e mare, ar trebui sa vada si sa inteleaga. Dar pe langa orice situatie relativ normala de gelozie, este si o doza mare nativa de egoism, care imi pune rau nervii la incercare.

Mergi la inceput

ANNYA - Te intrebam de perioada, ca am fi venit si noi. Las, ca ne vedem la tara, daca nu la botez.

Eu ma gandeam sa-i pun o aparatoare de-aia impotriva apei in ochi de la Chicco. Ii cumparase ELLANIKA lui bebe Geo.

Arata bietul copil, ca un catelus cu palnie de gat, dar macar sta mama nabuna linistita.

Mergi la inceput