Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

MIRIA, linisteste-te... Daca iti aduci aminte si eu aveam aceeasi problema cand l-am botezat pe al meu. Daca nu-i tine bine capul? Daca se ineaca? Am vrut sa vorbesc cu preotul sa nu-l scufunde ca-i prea micut...insa m-am razgandit ca sa nu se supere... Totul a fost ok... O sa vezi ca trece ca o clipa totul... Nu l-a tinut de cap..il tine cumva de subtiori si cu ceaalta mana ii sprijina capul si-i acopera fata in acelasi timp. Copii pana in 18 luni, sanatosi, au o reactie imediata la intrarea sub apa, isi opresc respiratia. Nu stiu ce s-a intamplat cu copilutul ala inecat la botez, dar poate ca nu a murit de inec...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

mai fetelor, am vz pozici frumoase cu CODRIN, ANNYA si comoara ei, piticutza SANZIANEI, strambaciosii DANAYAREI.....TOTI NISTE FRUMOSI

tot incerc sa gasesc poze cu ROBINUTU....mai caut..

gata..iar am black out...ofofof
stau si ma gandesc..ca vroiam sa mai scriu si nu mai stiu ce

stati ca am inceput si eu putin sa ma stresez....ce , se putea , sa nu.....de ce?/...sa va spun...fiimea asta smecherita si figuranta-vai ce frumos imi laud copilul azi NU MAI VREA SA PAPE ma chinui cu ea la fiecare masa cate o ora sa imi pape 100ml lp, ca de azi...GATA CU ALAPTATUL am incercat dimineata dar degeaba nu mai vrea deloc....asta este....

aaaa si sta cate 5 ore fara sa pape
sper sa fie numai caldura de vina si sa isi revina repede..
nu de alta, dar ea a ramas singura fotomodela pe aici, am cantarit-o ieri...abia a trecut cu putin de 6 kg, mai exact 6070gr :(((((

abia astept sa facem controlul de 5 luni si sa o bag incet incet pe diversificare...

aaaa, sa nu uit...am citit POVESTEA LUI RICKY mi-a placut f mult, mami ai scris f frumos.....as vrea sa scriu si eu povestea bobocelului meu dar eu nu prea am stofa de narator:((((

OANA incaerca si alte cereale...mai diversifica-l

citesc si mai revin cu ce vroiam sa mai scriu

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nafi am citit povestea nasterii lui Riccardo, m-a impresionat mult..chiar daca ai asteptat pana ai nascut, dar a meritat. Iar la ultima fraza mi s-a facut pielea de gaina.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi foarte frumos ai povestit!

am vazut pozele inei! super robin la botez si tu arati bine si te.ai imbracat tare frumos

oana nasol cu vizitele de genul asta, in locul tau as scoate fum pe urechi

miria asa face ivan, vede pe silvana ca baleste, baleste si el, si tot asa
a fost mai devreme o criza racnea de ziceai ca.l bate cineva, m.am pus pe plans si l.am chemat pe leo, asa ceva nu se poate...nu a facut din gelozie ci din incapatanare, sunt f suparata nu mai am chef nici sa.i fac mancare , sunt plina de draci

barfa: asteropi are AMR 0

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Neata' fetelor!

Oana - Am pus un link la semnatura cu povestea.

Nibi - ce aiurea sa-l gasesti pe nea Caisa ala la geam!

Fuug ca trebuie sa schimb omul fericit de langa mine! a facut kk si acum pedaleaza fericit. vorbesc de ricky. sotul nu-i acasa!

Povestea lui Ricky

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Frumoasa poveste. Si emotionanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CONTINUAM SA POVESTIM!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ami nu fi suparata. Ca nici sa fie toata ziua pe capul tau cu sfaturi care mai de care si sa te cicaleasca nu ar fi bine. Ca multi mai cad si in cealalta extrema. Si culea ca de cele mai multe ori iti dau sfaturi total aiurea cand nu ai nevoie si cand ii intrebi ceva care te intereseaza nu isi aduc aminte. Eu cel mai mult ma sfatuiesc cu prietenele de varsta mea care au si ele copii mici si care au trecut recent prin aceleasi situatii, isi aduc bine aminte ce si cum si suntem si mai apropiate ca mentalitate. Plus ca bunicii nu prea sunt obiectivi si au tendinta de a exagera.

Andra si cum ai rezolvat problema daca nu mai vroia cu nimic sa pape lapte?

Fetelor care aveti steamer si blender puteti sa imi recomandati o anumita marca de care sunteti multumite si care se folosesc usor? Merci.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

In schimb sotul era ca un vultur, cu ochii pe preot. La un moment dat, in timpul slujbei, s-a apucat sa bage mana in cristelnita, sa vada el daca e apa calda. S-a uitat cam urat preotul, ca doar il asigurase ca e calda si, in plus, el tocmai sfintea apa aia, dar asta e! Trebuie sa simta mana lui...

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Asa a facut si sotul meu...fiecare cu piticii lui...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Sa vin si eu cu o dilema. Ce, numai Miria?

Ce fac ca nu-mi mai mananca cereale de cand cu legume. Nici inainte nu ii placeau, dar acum refuza sa deschida gura si daca cumva il prind sa ii dau se gretoseaza. Acum nu imi fac griji, dar ce fac mai incolo? Cu ce inlocuiesc masa de seara?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Oana, eu nu m-as stresa sincer din pricina asta. Eu ce sa mai spun caci Mara papa cerealele dar problema este si probabil va ramane la legume. Masa de seara o poti inlocui cu un iaurt mai tarzior, plus ca banuiesc ca Eric va accepta cu usurinta cereale cu fructe sau un complex de cereale (ex "7 cereale" de la Milupa), cereale cu biscuiti etc, astfel ca nu vei fi nevoita sa renunti la masa de seara. Astea de se dau incepand cu 4 luni au un gust de tot...........

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput