Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

AlexaM, merci mult de info. Inseamna ca am "miros" bun. Mie mi-a placut de prima data de ea si sper sa raman cu aceeasi parere in continuare. Eu am de gand sa nu mai merg la alt medic, acum ramane de vazut. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la final si sa nu ma apuce vreo "prematura".
Mai activeaza in alta parte in afara de Medlife? Undeva pe la stat?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Wudy, ti-am raspuns si eu mai devreme, dar nu stiu de ce, cu toate ca am scris peste 10 mesaje, tot trec pe la moderare inainte sa fie afisate; si apar mai in urma; asa ca verifica mai in spate
din cate stiu eu, Mirela Popa nu e decat la Medlife

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lo, dc bb va sta la pozat se vede si sexuliciu. dar numai sa stea.
nici eu nu m-as baga sa nasc la medlife. sau la oricare alta clinica particulara. pt k au niste preturi de te doare mintea.
si dc e ceva...tot la stat ajungi.asa k,,ce afacere ai facut?

de acu cred k ai scapat de moderare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

fetelor, cele care va mai confruntati cu gust amar, sau ciudat, in gura, voi ce faceti ca sa va dispara; ca pe mine ma dispera rau de tot; mi-e si rau de la el; am incercat sa mananc si miere, dar dupa ce nu mai mananc apare la loc

12

Mergi la inceput

da bebelu, vad ca am scapat intr-adevar de moderare, ca apar mesajele repede

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

lo eu de cand am inceput sa iau fieru, iar il am
si parca e si mai accentuat decat inainte
ma enerveaza dar ce sa-i fac?
mai pap fructe, ceva dulce si mai uit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi eu am avut-o pe mama o luna la mine. Dar nu stiu daca l-a tinut pe Robert in brate macar; poate pt o dragaleala a ei. Ea s-a ocupat numai de partea cu gatitul pt noi, curatenia, pus masina, sos rufe, intins rufe, calcat (ca pe atunci le calcam pe ale lui bebe). Eu incercam sa dorm de cate ori dormea si el. Am fost atat de bine documentata in privinta ingrijirii lui bebe (fusesem si la cursuri, firstbebe si la filantropia), ca nu m-a ajutat mama cu nimic, nici prima baita, nici ser in nas, nici buric, nici imbracat, absolut nimic; in schimb era acolo pt mine, cand tipam "serveteleeee ca-mi curgeau sanii pana in podea, adica la unul suge asi alalalt face a rauri, arunca pempersicu murdar, efectiv m-a ajutat cu tot ce trebuie facut in afara de ingrijirea lui bebe. Si nu m-a stresta si sfatuit nicicum, ba mai mult, ea lucreaza la un spital de copii si ma suna pe mine mai tarziu sa ma intrebe nu stiu ce chestie de ingrijire bebe pt vreo mamica de acolo. Mi-a dat incredere chestia asta.

Deci sfatul sa ai sau nu vreu ajutor pe langa tine e relativ la ce fel de oameni cunosti; de ex. socrela sigur s-ar fi bagat in tot si si-ar fi dat cu parerea despre tot si nu mi-ar fi convenit.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

bebelu, dar eu nu iau fier, si nici vreo vitamina, ca nu a vrut dna doctor sa-mi dea, cu toate ca nu am decat 45 kg, si nici nu prea mananc, fructe nici atat, dar a zis ca nu se iau vitamine pana la 18 sapt, auzi!!!; uff, ce sa fac, nu iau; nu iau decat amaratul ala de acid folic, de care mi s-a luat ca-l iau dinainte de a ramane, am 6 luni de cand il iau si nu-l mai suport; iar gustu asta il am cam de 2-3 sapt si nu stiu de la ce; ufffffffffff

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si mie mi-ar place sa vina mama sa ma ajutecred ca o sa-i propun
si-ar dori si ea dar inca nu se exprima
eu clar o sa nasc la giulesti...acolo am facut fiv si am cea mai mare incredere in profu'

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

nu stiu Lo, si la mine parca apar mesajele cam tarziu dar eu dau vina pe serverul asta incet, ca na, sunt la serviciu, nu poate avea o viteza prea mare.
Da, stiu ca preturile la Medlife sunt cam piperate, eu pana acum nu am platit nimic ca am abonament platit de serviciu. Voi vedea pana unde ma pot intinde si cu asta.
Eu mergeam inainte de sarcina la Dna Miciner care activa la CF2 si la un cabinet particular dar avea grija sa te cheme numai la cabinet ca la spital nu avea timp. Deci nu am experiente prea placute nici cu medicii de la stat (stiu nu sunt toti la fel)
Iti tin pumnii pentru astazi, poate se va vedea ceva acolo...

11+

Mergi la inceput