Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

aaa, si apropo de ce spune Lorich, de cursuri prenatale, voi ati fost? sau va duceti? sau intentionati sa va duceti? ca m-ar interesa si pe mine; sa-mi ziceti si mie

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lo si eu am inceput sa iau vitaminele cu fieru abia cand am intrat in sapt 17.
pana atunci am luat numai acid folic.

chiarn u stiu ce sa-ti zic.

si eu as vrea sa ma ajute mama asa. dar din pacate si ea si socrela sunt la munci, si nu prea au cum.
dar il voi avea pe al meu 3 zile pe sapt in permananta si in rest, e cumnata-mea care sper sa ma ajute.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

eu as merge
am inteles de la fetele de la ursuleti k cei de la Filantropia au intrat in vacanta pana in septembrie. ramane sa sunam atunci si sa vdm dc se mai tine si de cand.

ma apuc de cap nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lo uite aici www.firstbebe.ro/" target="_blank">cursuri first bebe E fff fain, dar treb s avva inscrieti deja, ca sunt multe persoane si dureaza pana te programeaza. Poate merge si tati, care va primi un atestat cu care poate sta inca 10 zile lucratoare acasa (in afar de alea 5 legale). Asta numai la un copilas.

Si www.firstbebe.ro/galeriifb/bebelusi/index.html" target="_blank">aici randul 2, coloana 1, in albastru cu suzy e "absolventul" Robertel.

Aaaa.. sa mai zic ceva de ajutorul mamei sau al atcuiva:daca o stiti ca e genul de om care ar zice "hai ca am eu grija de el ca tu nu stii, ca esti la primul copil" sau "hai fa-i aia ca eu stiu ami bine ca am crscut n copii" sau alte texte asemenatoare nu bun ajutor, mai bine singur, obosit da' linistit; nu ai in perioada aia nevoie sa-ti zdruncine cineva increderea in sine. Voi sunteti cele mai bune mama petru copilasii vostri!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

capitolul 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Lorich, chiar pe site la asta ma uitam inainte sa apuc sa vad ca mi-ai scris si tu mesaj; merci mult; robertel e un scump, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si fericit
bebelu poate tinem legatura si mergem impreuna la vreun curs, cine stie...

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Neata BURTICUTEFelicitari noilor venite si fetele care merg azi la eco multa bafta. Stiti tocmai am aflat o veste nu prea bunicica pt mine,dupa ce ca am voie sa fac nu-mai 2 eco pe cel de 20+ saptamani il ratez caci cica trebuie sa am 20+ 2 sau 3 zile sa ma programeze la eco si in ziua cand inplinesc 20 plecam acasa,acum ma gandesc oare pot veni acasa si sa imi fac eco fara sa fiu inscrisa acolo la medic,cand ziceam si eu ca mai am 5 sap si il vad si eu

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

Mergi la inceput