Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Xeno asa e. si eu imi platesc singura taxele si am sal minim.
iar in spitale nu gasesti nimic. nici macar spirt, vata sau o banala pastila. numai vb de altele.

Angie sa ajungem noi acolo, si ne descurcam noi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la mine,

Ce fac fetele vorbarete? Sunteti bine toate?

Vas, mult noroc astazi la tuns. Eu de cand ma stiu am avut parul lung (aproape de fund,pana pe la mijloc) cu foarte scurte perioade, una sau doua in viata mea cand am avut parul mai scurt, pana la umeri. Si cum am aflat ca sunt gravidutza m-am hotarat sa ma tund, nu stiu ce mi-a venit insa a fost un mare soc pentru toata lumea.
Acum il am pana la umeri ca sa il mai pot prinde pe caldurile astea insa prin septembrie, octombrie am de gand sa mai bag inda o data foarfeca in el.
Asa ca stiu ce inseamna tunsul unui par lung, de aceea iti urez mult succes!

LO, si eu tot la Dna Dr Mirela Popa merg, sa-mi spui si mie cum a fost astazi la eco, eu sunt programata saptamana viitoare tot pt eco si dublu test. Tu o cunosti de mult pe Dna Popa? Ca eu am mai fost o singura data la dumneaei si cred ca m-a convins sa raman in evidenta ei.
Mult succes astazi! Si poate il vezi si pe bb.
Eu trag sperante pentru saptamana viitoare chiar daca cred ca-i prea devreme.
Am inteles eu bine ca sexul lui bb se vede doar la 4D sau 5D? Ca mie cica o sa-mi faca doar 3D...

Scuze, m-am intins pe toata pagina

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Fetele care sunteti mai experimentate, ati avut intepaturi in partea de jos a burtii care sa mearga pe fata interna a coapsei, ce sa fie? Mentionez ca sunt in sapt 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Am inteles eu bine ca sexul lui bb se vede doar la 4D sau 5D? Ca mie cica o sa-mi faca doar 3D...

Wudy, nu, nu doar la 4D (nici nu stiam de 5D). Eu la Robert am facut 4 d, dar cum a deschis ecograful , mi-a zis ca-i baiat, pe 2D. si baiat a ramas pana in ziua de azi. Acum, la bb2, mi-a zis "probabil fifi" la 2D, dar inca nu-s sigura, ca-i cam devreme la 12 sapt.

Am uitat...roxx felicitari pt fifitza cu funditza!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eu o stiu pe dr Mirela POpa de vreo 5-6 ani de cand am descoperit o ectopie (rana pe col naturala). Imi place f mult de ea, se documenteaza constant si e la curent cu tot felul de noutati si mai e si de treaba. Mie mi-a explicat mereu tot si m-a lasat pe mine sa hotarasc ce sa fac dupa ce mi-a spus si care e parerea ei. Am mers pe mana ei mereu si nu am regretat.
Sarcina trecuta mi-a fost supravegheata de ea. Nu am nascut cu ea. Am hotarat sa nasc la Giulesti cu dr Ciprian Cristescu care a supravegheat in paralel sarcina de pe la 20 saptamani. Mereu mi-au recomandat aceleasi lucruri.
Sunt foarte multumita de amandoi. Acum aplic aceeasi schema.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Saru`mana mult de raspuns Lorich! Asta inseamna ca o speranta mica tot am pentru miercurea viitoare.
Sincer de 5D nici eu nu stiam dar nu am intrebat mai multe la persoana care mi-a spus asta ca ma simteam jenata ca nici macar atata lucru nu stiu si eu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

COSTINA, bine-ai venit!

Cu spagile... cam asa e. Dar daca nu dai spaga, nu te da afara din spital... Te lasa sa crauni acolo singura, eventual cu o moasa, si nasti. In alte tari numai cu moasa se naste, nici urma de doctor! Dar daca vrei, in RO, dai banu si ai ditamai doctorul la capul tau cind nasti... Alegi cum nasti, vrei cezariana, primesti. Ia sa stai cu banul sa te rogi si sa nu te bage nimeni in seama, cum ar fi?
Nu zic, nu se compara nici spitalele, nici pregatirea doctorilor cu cele din alte tari (ca sa nu mai zic de curatenie, brrr), dar cred totusi ca noi suntem mai rasfatate. Eu imi permit sa sun dr la orice ora pe mobil, sora-mea a ramas masca atunci cind a auzit. Eco faci cind ai pofta... Nu zic ca-i jeg si doctorii nu sunt oameni, ci doar prestatori de servicii contra-cost, e drept, dar hai sa vedem si partea buna.
Cind am nascut, inainte am intrebat dr. f serios, cit costa el, anestezistul, neonatologul, care-i asistenta sefa, cine da la reanimare. Si mi-a zis tot. Am trimis sotul si a dat.

SHINES, eu am nascut prin cezariana... m-am cam ofticat, ca eram pregatita pt naturala, dar neurologii nu mi-au dat verde, eu am avut un traumatism cranio-cerebral sever cind eram in liceu (a dat un bou peste mine pe trecere, de fapt, a lovit 5 oameni atunci, toti pe trecere) si cred ca asta l-a facut de doctor sa nu ma lase sa nasc normal... Nu stiu, ca nu l-am mai intrebat, ca mi-era ca-mi zice vreo bazaconie si ma stresez... Azi a zis: mine vii la operatie! N-aveam niciun simptom de nastere, nimic, nimic, eram in 38 de saptamini... Dar daca asa a hotarit... am abut incredere.
In alta ordine, ce mamica tinara, SHINES!

Eu nu sfatuesc sa vina cineva sa va ajute. In primul rind ca mamele noastre ultra-experte nici nu ne-au crescut ele, ci, de obicei, bunicile, mamele lor, ca ele n-aveau concediu, nu dadea Ceausescu decit vreo 2 luni. Apoi... au uitat de 25 de ani si acum dau sfaturi din auzite. In al doilea rind, ca daca exista un cunoscator pe linga tine, tu n-o sa preiei niciodata conducerea, doar o sa indeplinesti ce comanda celalat si-o sa te simti mereu nesigur si speriat. Pe mine m-a ajuat mama doar la curatenie si la micarea sotului si rufe. Si, cind Ioana avea 2 luni, i-am zis de la obraz ca poate sa nu mai vina decit in vizita anuntata, ca m-a ajutat, de-acum ma descurc. Si gata.

Revin,
Gabi, Ioana si bebe de 12s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Neata si de la mine, fete cucuiete!

Roxana, ma mai duc la gimnastica, in fiecare marti si joi. In principiu de la 18.00, dar cateodata si de la 20.00. Eu intre timp am devenit "de-a casei", ca sa zic asa, de cand s-a mutat in propriul ei studio o mai ajut pe Ramona la receptie cate o ora-doua inainte sau dupa ora de gimnastica, asa ca sigur reusim sa ne vedem pe acolo.

Si da, locatia s-a schimbat, e pe langa Piata Spaniei acum. Daca intri pe site, pe prima pagina in partea stanga ai anuntul de mutare cu noua adresa completa si ai si un link catre un softulet online de programari, unde intri si iti faci rezervare cum ar veni (pt. ca sala aici e micuta si nu e loc pentru oricate persoane). Tot pe site ai si preturile. Daca nu te descurci, zi-mi si iti dau PM cu mai multe detalii.

Abia astept sa ne vedem! O sa-ti placa, sunt sigura...

Anca 17+ cu
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Icesky eu zic sa mergi la un barbat. mi se par k au mai multa grija de tine si sunt mult mai atenti decat femeile.
eu am avut experiente urate cu femeile gineco si de atunci le ocolesc.

nici eu nu am auzit de 5D.
sexu bb se vede pe 2D.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Wudy, da o sa merg azi dupa-amiaza la eco la dansa; eu azi fac 12 sapt asa ca nu prea am mari sperante sa aflu ce e bebelu, dar ma stii?!!
Cat despre dna doctor nu-ti pot spune prea multe pt ca si eu nu am fost decat o singura data la dansa, ca si tine, insa am citit multe despre ea pe net, si am vazut ca e "on top" ca sa zic asa
As fi vrut si eu sa raman in continuare la ea sa-mi spuraveheze sarcina (tot din cauza sistemului sanitar romanesc de stat de care mi-e o silaaaaa), dar ca sa nasc la Medlife, nu stiu daca mi-as putea permite, mai ales ca am inteles ca daca Doamne fereste ai vreo complicatie dupa nastere, ei nu prea isi asuma nicio responsabilitate si te trimit tot la stat; asa ca nu prea am incotro

12

Mergi la inceput