Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Apropo de recunoscutul pe strada, cand eram la munte, a venit la mine o tipa sa ma intrebe daca eu sunt Cristina Ana de pe forum, ca citea si ea pe aici si vazuse pozele. Ea avea copii mai mari, dar citea si la noi, cred ca se distra bine pe aici. Deci ma recunoaste lumea pe strada, sunt vedeta, ce sa zic!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
vias spune:
am venit si eu la spartu' targului..dar nu-i bai..va las o tarta cu prune pentru maine dimineata....am intarziat aici ca am facut prajitura!!!
Mada foarte frumoasa surpriza ce o faci surorii tale...ce fericita va fii!!! Intotdeauna mi-au placut surprizele astea....hai ca mi-ai facut pofta...de asa surprize placute!!
Techila super tare...cred ca e super cu 2 copii si un catel...si ce minune de catel...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Crisbebe, la progese nu am cu ce sa ma laud. E normala fata mea, daca ar dormi si toata noaptea ar fi chiar perfecta. Adica a facut ceva haios, a strans de pe jos niste haine de-a lui Andrei si le-a dus la ea in sertarul cu hainute, incerca sa le indese acolo, ca asa stia ea, ca acolo e locul hainelor, nu pe jos. Desteapta mai, ce sa zic! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Daca ar si dormi toata noaptea fata ta, eu mi-as strange jucariile si m-as duce acasa. Adica, cum? Sa ai minunatie de fata cuminte, ordonata, isteatza si sa mai si doarma noaptea?!?! Si eu sa ma chinui cu urlacios mofturos, grasan cu trreziri multe si dese de realimentare? Pai unde a dreptatea? Ha?
Pupam frumusica!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
cristina_ana spune:
Liliana, tu cum mai esti? Tot cu Raducu dupa tine la wc? Cu asta m-ai distrat tare, ca si eu o car pe Emma cu mine la baie, o pun pe jos, am si jucarii in baie, sa nu se plictiseasca fata cat ma....eu!
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Vezi, te scoti cu asa fetita harnicuta!! Nici n-ai sa mai observi cand o sa despachetati bagajele doar voi doua. Apropos de recunoscut madamele pe strada...io recunosc ca ma uit mai mult la bebelaci..asa ca daca i-as vedea pe-astia mici pe strada as sti clar cine, al cui e, din ce parte a satului, neam cu cine... Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Si eu, si eu! Drept urmare am castigat concursul Ukai si am recunoscut-o pe Alba ca Zapada aka Ebrushca numai dupa ochisori. Dar n-am primit pupicul la pachet. Vedeti, doamna organizatoare de concursuri ca daca nu va respectati intelegerile contractuale, ma supar si ma retrag din fan club! Am zis!
_
cristina_ana spune:
Bia, nu stiu cum o fi la altii, dar eu iti spun sincer ca ma dispera asta mica cu trezitul noaptea. Simt ca cedez nervos, imi doresc cu disperare sa mai pot dormi si eu 3 ore legate, macar 3!!!! Am inceput sa am repulsie fata de alaptat, ma suge de ma zapaceste. Sper sa reusesc mai repede sa o intarc, ca nu se mai poate. In rest e fetita perfecta (din pct meu de vedere), o iubesc la maxim! Aaa, si daca i-ar creste si parul chiar ca as fi cea mai fericita mamica! Vreau si eu , mai, sa-i fac codite, si nu am cu ce! Toata copilaria si adolescenta am fost tunsa baieteste si nu am avut si eu parte de codite. Macar ea sa fie ce nu am putut eu sa fiu!
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Apropo de recunoscutul pe strada, cand eram la munte, a venit la mine o tipa sa ma intrebe daca eu sunt Cristina Ana de pe forum, ca citea si ea pe aici si vazuse pozele. Ea avea copii mai mari, dar citea si la noi, cred ca se distra bine pe aici. Deci ma recunoaste lumea pe strada, sunt vedeta, ce sa zic! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Vezi, ce VIP ai devenit? Foarte tare! De acum inainte sa faci antrenament la autografe sa nu te mai prinda nepregatita multimea de fani cu care dai nas in nas.
_
liliac1 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Liliana, tu cum mai esti? Tot cu Raducu dupa tine la wc? Cu asta m-ai distrat tare, ca si eu o car pe Emma cu mine la baie, o pun pe jos, am si jucarii in baie, sa nu se plictiseasca fata cat ma....eu! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Da, ma, dar m-am resemnat
Si nici macar vedeta n-am ajuns cu de-astea, ba din contra...
sa-mi dai ponturi ce anume functioneaza la tine in materie de jucarii ca la noi s-a plictisit de vesnicele chitonele. Acum escaladeaza cosul de rufe cat timp...stii tu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Heeei, uite cine a venit..frumoasa Cristina !
Mai Lali ..Mie mi se pare foarte , dar foaaaarte exotic, sa bei crema de whisky in padure ! Ati fost o gasca cu oamnei rafinati sa intelg !
Biaz
Lili, missssed you babe!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
cristina_ana spune:
Cu jucariile nu prea stiu ce sfat sa iti dau. Eu nu prea i-am mai cumparat ei nimic; Se joaca cu ce a ramas de la Andrei. Adica si cu masinute, chiar ii plac tare. Dar sa nu o vada Andrei, ca vine si ii trage una in cap, ca cica alea sunt ale lui. In rest o iubeste, ce sa zic! Dar pana la masinutele lui!
POZE
POZE NOI