Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 6
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Voi chiar vorbiti serios ca nu o sa mai puneti poze pe nicaieri? Adica nici cu parola sa nu le punem? Zau ca e naspa tare. Cum ne mai recunoastem noi pe strada? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Ca tot veni vorba de recunoscutul pe strada, chiar ma gandeam zilele trecute ca daca m-as intalni cu unele dintre mamicile de pe forum, le-as recunoaste imediat. Tu esti una dintre ele.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Lali_mete spune:
Ansheaaa... si acum sa spui
Am plecat sambata dimineata,nu foarte ,pe la 10,asa catre Manastirea Sf Andrei,si padurea de dupa . Am ajuns la manastire,am luat mir si margele ( alea le-a luat sotz,ca cica i-au placut ),ne-am pus si noi dorinta cu banut si am infipt-o in peretii pesterii,am baut apa rece din fantana,am stat la umbra,poze n-am ,ca sunt pe camera unei prietene,si nu le-a descarcat inca.
Dupa aia am plecat spre padure,inarmati cu tot ce se poate,mancare pentru 20 de persoane nu 11 si doua jumatati,una dintre jumatati nici nu era la vedere ( a se citi graviduta cu jumatatea de om ascunsa bine,inca nu se vedea burtica).Pana la padure am uitat de 3 ori ca am fost la manastire si am intrat in lanurile de porumb sa luam pentru copt,ca am uitat in oras sa ne oprim sa cumparam. Trei lanuri,trei esecuri,ca nu era de fiert/copt. Am plecat dezamagiti mai departe ,si dadeam vina unii pe altii ca nu ne-am amintit. Pana la urma a cazut vinovata mintea gravidei,ca stiti,ele uita tot
Am ajuns la padure,am instalat trei corturi si o saltea de aia gonflabila de 200/160/60 ,am pus jarul la facut,ne-am tolanit pe acolo,noi,fumeile,carepe unde am putut si am lasat barbatii sa munceasca. Unul dintre ei si-a dat seama ca suntem rupti de lume,si ca nu si-a anuntat mama ca nu are semnal,in caz de vrea baietelul sa vb cu ei,pleaca dupa semnal,il rugam sa ne aduca si noua o cana de semnal, si se intoarce cu poruuumb. Grasunul meu a fost responsabil cu ruptul crengilor uscate din pomi,ca la greutatea lui trebuia doar sa apuce funia cu care legau crengile,sa faca precum Tarzan "a aa aaa " si gata,aveam lemne de foc. Mare pacat ca nu au descarcat inca pozele .
Paul a dormit bine,trei somnuri in padure pe zi,papat bine borcanelele,baut bine si laptic si apa.Seara a dormit vre-o ora pe la 10 ,dupa care s-a trezit si a inceput sa bata din palme,ca radeam ca bezmeticii cred ca de la crema de uischi ,noi ,fumeile,si de la bere barbatii .A stat treaz pana la 2 ,s-a uitat la foc,a dansat cu mami a lui, a papat porumb copt . Cand am vrut sa il pun la nani,dilema ,cortul e de o singura persoana,eu sunt o fricoasa si nu voiam sa dorm doar cu PAul in cort,sa doarma tacs cu el,ca dorm eu cu o fata sau pe saltea . El nu,ca daca nu aude copilul cand plange... ma bag eu in cort, ma spariu raaau ca imi e frica de ganganii,intuneric,loc stramt ,umbre ,etc,etc ,si fug din cort cu cupilul in brate,care cred ca m-a simtit ca imi e frica si se tot foia,,nu il lua somnul... Ori ii era frica sa nu confundam noi laptele lui cu crema noastra.Asa ca ghici unde am facut nani? Pe salteaa,cu doua paturi groase pe noi,toti trei, cu Paul la mijloc. Am dormit de la 2 la 6 tun,nici nu ne-am miscat.Dimineata e-am trezit,am adunat lemne cu Paul in sling,daticu otet ca Autanul se terminase de seara la cati tantari au tabarat pe noi. Culmea e ca otetul era mai bun,daca stiam... Bine ca pe Paul nu pare sa il muste tantarii,nu se face nici un semn dupa ce strivesc dusmanul insangerat pe pielicica lui draga.Deocamdata atat,ca deja scriu de mult timp.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
crissbebe spune:
Cristina ce mai faci?
Mai zi-ne ce ati mai facut? Progrese,cum stati cu mancarik?
Nu mai stim nimic de tine de multisor...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Pentru fault in atac...ii dau data asta un avertisment! Ia sa vedem, fetelor, ce nemultumiri aveti voi pe-aici?? Va deranjeaza "osul"?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
_
Lilianaaaaa! A venit ingredientul care ne lipsea.
Hai ca si-a mai revenit putin. Cred ca te-a vazut pe tine.
cristina_ana spune:
Bia, dar daca punem parola la picasa, e chiar sa de rau? Mie nu imi vine sa cred asta, adica ca s-ar putea sparge parolele. Bine, eu recunoasc ca nu sunt paranoia in problema asta, dar e drept ca nici nu am citit subiectul cu pricina.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Bia, eu te-am vazut in extrem de putine poze. (cred ca doar vreo 2-3), dar si eu am imaginea ta clar in minte. (ca esti frumoasa si ai buze sexi, si eu am o slabiciune pentru femeile frumoase )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Crisbebe, la progese nu am cu ce sa ma laud. E normala fata mea, daca ar dormi si toata noaptea ar fi chiar perfecta. Adica a facut ceva haios, a strans de pe jos niste haine de-a lui Andrei si le-a dus la ea in sertarul cu hainute, incerca sa le indese acolo, ca asa stia ea, ca acolo e locul hainelor, nu pe jos. Desteapta mai, ce sa zic!
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
da' de ce repeti asa? ai vreo problema de sanatate ? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Dea..vad si io ca iesit un mare buf.
Am scris de pe tel, am dat (evident ) copy si paste ca nu eram logata...si nush ce am mai dat si uite ce a iesit...
V-am zis io ca e ceva cu casa aia, v-am zis! Nici Carina n-a mancat iaurtul ! Da gata, suntem acasa! I'm all yours!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Bia, eu te-am vazut in extrem de putine poze. (cred ca doar vreo 2-3), dar si eu am imaginea ta clar in minte. (ca esti frumoasa si ai buze sexi, si eu am o slabiciune pentru femeile frumoase ) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Eu sunt paranoia destul de tare cu pozele si nu numai. De exemplu acuma exista un coltisor din mintea mea care se gandeste da ca nu cumva tu esti un tip pasionat de identitatile virtuale alternative. Noroc ca te-am vazut in poze. Dar daca pozele nu erau adevarate si tu, de fapt, nu esti femeia aceea frumoasa cu ochi superbi ci esti, totusi un tip? Nu, nu se poate ca totul se potriveste prea bine. Si am senzatia ca te cunosc de mult vreme. Si totusi...
Asta e un extras veritabil de paranoia.
_
liliac1 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Crisbebe, la progese nu am cu ce sa ma laud. E normala fata mea, daca ar dormi si toata noaptea ar fi chiar perfecta. Adica a facut ceva haios, a strans de pe jos niste haine de-a lui Andrei si le-a dus la ea in sertarul cu hainute, incerca sa le indese acolo, ca asa stia ea, ca acolo e locul hainelor, nu pe jos. Desteapta mai, ce sa zic! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Vezi, te scoti cu asa fetita harnicuta!! Nici n-ai sa mai observi cand o sa despachetati bagajele doar voi doua.
Apropos de recunoscut madamele pe strada...io recunosc ca ma uit mai mult la bebelaci..asa ca daca i-as vedea pe-astia mici pe strada as sti clar cine, al cui e, din ce parte a satului, neam cu cine...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri