Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Ai grija ce-ti doresti ... _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Doamne fereste! Sa lasam elefantii in pace
Pentru puiul tau
selen80 spune:
Ukaaa, haide mai, iesi putin pe balcon poate iesi din raza de actiune a "ceva-ului" care te inhiba! ca tu lipsesti aici ca sa fie dixtractia deplina ! a, si da-le cate un beep si Techilei si Liliacului ca Iulika cred ca munceste, nu are inca pauza...Monica e suparata pe viata....cine mai era??
Lali, v-ati intalnit cu ursu'???
Bia, da, da, nu mai deruta tu lumea, vorba Luciei!
gata, eu mi-am atins limita de 22.30
sa va zic eu noapte bunicica, sau nu are acelasi efect??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Mi-e dor de voi, dar e naspa tare la mine, nu o scot deloc la capat cu astia mici. Tipa, urla amandoi deodata, ca la nebuni. Nici vorba sa ma mai lase sa scriu si eu linistita pe forum. Nu stiu zau ce o sa fac, adica stiu, vreau sa cumpar/inchiriez o bunica!!!! Parca si pe soacra-mea as accepta-o, ca simt ca o iau razna rau de tot.
Sambata sper sa evadez si eu de-acasa fara copii si sa ma duc la o nunta! Singura, adica si fara sot, ca el ramane pe post de bona. Oare o sa reusesc? Mi se pare un vis, nu am mai iesit si eu la o distractie din asta de oameni mari de un secol. Bine, ca asta mica inca mai suge noaptea, asa ca habar nu am ce o sa faca sotul cu ea. Dar se descurca el, ca e baiat mare.
O sa fiu bela, ca mi-a imprumutat Fragutza o rochie de-a ei faina tare. Bine, ca a trebuit sa-mi sug burta si sa-mi tin respiratia ca sa intru in ea, dar am reusit pana la urma. Asa ma bucur de nunta asta, de parca eu ma marit.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
Vai, cand vreau si eu sa bantui pe forum ma faulteaza internetul.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Doamne fereste! Sa lasam elefantii in pace Pentru puiul tau |
Nu de alta, dar dupa aia va trebui sa ajungem inevitabil la psihanaliza complexului ... trompei.
_
cristina_ana spune:
Voi chiar vorbiti serios ca nu o sa mai puneti poze pe nicaieri? Adica nici cu parola sa nu le punem? Zau ca e naspa tare. Cum ne mai recunoastem noi pe strada?
POZE
POZE NOI
crissbebe spune:
Va distrati duamnelor sau mi se pare mie?
Am venit la spartul targului?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
biaz29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Voi chiar vorbiti serios ca nu o sa mai puneti poze pe nicaieri? Adica nici cu parola sa nu le punem? Zau ca e naspa tare. Cum ne mai recunoastem noi pe strada? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Chiar ma gandeam la problema asta sa va propun o varianta putin mai dificila, dar mai sigura.
Sa cream un fel de lista de mail. Adica sa trimitem unei singure mamici toate adresele noastre e-mail si ea sa faca o lista pe care sa o trimita tuturor. Si dupa aceea trimitem fotografiile pe e-mail o singura data tuturor celor din lista.
Sau, daca nu, o alta varianta ar fi sa schimbam periodic parola la contul comun asa incat sa o aiba doar mamicile active si sa trimitem acolo fotografiile.
Nu stiu de ce, dar simt ca ideile mele sunt tare depasite.
_
cristina_ana spune:
Crisbebe, cred ca am venit prea tarziu, ca vad ca au plecat fetele.
POZE
POZE NOI
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Vai, cand vreau si eu sa bantui pe forum ma faulteaza internetul. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Pentru fault in atac...ii dau data asta un avertisment!
Ia sa vedem, fetelor, ce nemultumiri aveti voi pe-aici??
Va deranjeaza "osul"??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri