Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bia, mie mi se pare buna ideea ta, cu centralizarea adreselor de mail. Ar trebui sa ne organizam cumva. Saaaaau, am o alta idee, sa ne vedem cat mai des! O data pe saptamana ne intalnim cu puradeii in parc

Cristina, abia astept sa te vad cu rochia! Draga, trebuie sa fii o diva sambata seara!Nu poti gasi o bona sa stea cu copiii sa mergi cu sotul?

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Bia, nu stiu cum o fi la altii, dar eu iti spun sincer ca ma dispera asta mica cu trezitul noaptea. Simt ca cedez nervos, imi doresc cu disperare sa mai pot dormi si eu 3 ore legate, macar 3!!!! Am inceput sa am repulsie fata de alaptat, ma suge de ma zapaceste. Sper sa reusesc mai repede sa o intarc, ca nu se mai poate. In rest e fetita perfecta (din pct meu de vedere), o iubesc la maxim! Aaa, si daca i-ar creste si parul chiar ca as fi cea mai fericita mamica! Vreau si eu , mai, sa-i fac codite, si nu am cu ce! Toata copilaria si adolescenta am fost tunsa baieteste si nu am avut si eu parte de codite. Macar ea sa fie ce nu am putut eu sa fiu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Suntem colege de suferinta. Si Mosorelul meu e jale la alaptat. In seara asta incecam sa-i dau de mancare si urla cat il tineau plamanii si l-am luat in brate suparata ca nu reuseam si l-am intrebat: Ce vrei? Iar el m-a tras de bluza, s-a uitat in jos prin decolteu si zice nervos: tzitzi! Evident ca l-am tzocait bine pentru asa isprava. Dar cand se trezeste noaptea si eu incerc sa-i dau suzeta iar el o scoate cu mana si o arunca cat colo prin pat de nu o mai gasesc si se repede la mine, simt ca imi vine sa il intarc. Dar dupa aia vine dimineata si mai dau cu ceva apa pe ochi si imi zic ca l-am mai alaptat o zi, si creste voinicul mamei sanatos.

M-am lasat dusa de val. Ce voiam sa zic de fapt era ca se merita efortul. Si intr-o zi vei uita toata oboseala, te vei uita la mandretea de fata (cu codite luuungi! ) si vei fi fericita ca ai putut sa-i oferi ce se putea mai bun de papica in primul an de viata. E un dar pentru o viata intreaga.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu daca m-as duce in padure as baga un vinulet sau o palincuta de la mama ei din Ardeal.
Uka, te pup si eu! Deci sa inteleg ca ti-ai deschis fanclub si ca trebuie sa cotizm la preafrumoasa si minunata si vesnic tanara si adorata Hepilica!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Crisbebe, la progese nu am cu ce sa ma laud. E normala fata mea, daca ar dormi si toata noaptea ar fi chiar perfecta. Adica a facut ceva haios, a strans de pe jos niste haine de-a lui Andrei si le-a dus la ea in sertarul cu hainute, incerca sa le indese acolo, ca asa stia ea, ca acolo e locul hainelor, nu pe jos. Desteapta mai, ce sa zic!

POZE

POZE NOI

Vezi, te scoti cu asa fetita harnicuta!! Nici n-ai sa mai observi cand o sa despachetati bagajele doar voi doua.

Apropos de recunoscut madamele pe strada...io recunosc ca ma uit mai mult la bebelaci..asa ca daca i-as vedea pe-astia mici pe strada as sti clar cine, al cui e, din ce parte a satului, neam cu cine...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Si eu, si eu! Drept urmare am castigat concursul Ukai si am recunoscut-o pe Alba ca Zapada aka Ebrushca numai dupa ochisori. Dar n-am primit pupicul la pachet. Vedeti, doamna organizatoare de concursuri ca daca nu va respectati intelegerile contractuale, ma supar si ma retrag din fan club! Am zis!

_

Io am trimis, am si chitanta ..da cred ca erati la plimbare cu copilul cel mic! Adica el va scosese de manuta la o plimbare !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bia, mie mi se pare buna ideea ta, cu centralizarea adreselor de mail. Ar trebui sa ne organizam cumva. Saaaaau, am o alta idee, sa ne vedem cat mai des! O data pe saptamana ne intalnim cu puradeii in parc

Cristina, abia astept sa te vad cu rochia! Draga, trebuie sa fii o diva sambata seara!Nu poti gasi o bona sa stea cu copiii sa mergi cu sotul?

Pentru puiul tau

Spune exact unde si eu vin cu elicopterul meu personal. Sau mai bine, trimite-mi coordonatele pe mail. Il gasesti in lista centralizata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Cu jucariile nu prea stiu ce sfat sa iti dau. Eu nu prea i-am mai cumparat ei nimic; Se joaca cu ce a ramas de la Andrei. Adica si cu masinute, chiar ii plac tare. Dar sa nu o vada Andrei, ca vine si ii trage una in cap, ca cica alea sunt ale lui. In rest o iubeste, ce sa zic! Dar pana la masinutele lui!

POZE

POZE NOI

Vai, cris, ma provoci!!! Pai si la ficior'miu, jucaria preferata in baie e o Minnie de-asta de chitoneste. Dar...farmecul ei nu sta in tipuritoare ci in faptul ca...are gaurica, ma. Daca l-ai vedea ce face la gaurica aia ai fi sigura ca minnie doarme linistita. Acum, intervine fii-mea, ca doar jucarica-i a ei (e roz, cu fundita, te doare mintea), si nu intelege de ce-i tot explic eu ca trebuie sa-l lase-n pace ca si lu' minnie ii place de Radu. Ca la nebuni!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fragutzo, nu-mi zici si mie de sala aia, mai? Mi-ai dat rochiile alea de sirena sa faci misto de mine, adica sa vad si eu ce corp ai tu pe langa al meu. M-am fortat sa le imbrac de era sa lesin de atita tinut de respiratie. Cu greu a intrat aia pe corp, cu flori. Dar in ultima saptamana am mai slabit un kil, de nevoie, ce sa fac.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Io am trimis, am si chitanta ..da cred ca erati la plimbare cu copilul cel mic! Adica el va scosese de manuta la o plimbare !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Aha! Cred ca a gasit-o curierul pe soacra-mea acasa si a pupat-o pe ea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

Bia, nu stiu cum o fi la altii, dar eu iti spun sincer ca ma dispera asta mica cu trezitul noaptea. Simt ca cedez nervos, imi doresc cu disperare sa mai pot dormi si eu 3 ore legate, macar 3!!!! Am inceput sa am repulsie fata de alaptat, ma suge de ma zapaceste. Sper sa reusesc mai repede sa o intarc, ca nu se mai poate. In rest e fetita perfecta (din pct meu de vedere), o iubesc la maxim! Aaa, si daca i-ar creste si parul chiar ca as fi cea mai fericita mamica! Vreau si eu , mai, sa-i fac codite, si nu am cu ce! Toata copilaria si adolescenta am fost tunsa baieteste si nu am avut si eu parte de codite. Macar ea sa fie ce nu am putut eu sa fiu!

POZE

POZE NOI

Suntem colege de suferinta. Si Mosorelul meu e jale la alaptat. In seara asta incecam sa-i dau de mancare si urla cat il tineau plamanii si l-am luat in brate suparata ca nu reuseam si l-am intrebat> Ce vrei? Iar el m-a tras de bluza, s-a uitat in oj prin decolteu si zice nervos: tzitzi! Evident ca l-am tzocait bine pentru asa isprava. Dar cand se trezeste noaptea si eu incerc sa-i dau suzeta iar el o scoate cu mana si o arunca cat colo prin pat de nu o mai gasesc si se repede la mine, simt ca imi vine sa il intarc. Dar dupa aia vine dimineata si mai dau cu ceva apa pe ochi si imi zic ca l-am mai alaptat o zi, si creste voinicul mamei sanatos.

M-am lasat dusa de val. Ce voiam sa zic de fapt era ca se merita efortul. Si intr-o zi vei uita toata oboseala, te vei uita la mandretea de fata (cu codite luuungi! ) si vei fi fericita ca ai putut sa-i oferi ce se putea mai bun de papica in primul an de viata. E un dar pentru o viata intreaga.

_

Ce frumos ai zis! Foarte bine mi-a picat, am sanii praf facuti de la atata supt! Hai, ca mi-a trecut durerea!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:

Fragutzo, nu-mi zici si mie de sala aia, mai? Mi-ai dat rochiile alea de sirena sa faci misto de mine, adica sa vad si eu ce corp ai tu pe langa al meu. M-am fortat sa le imbrac de era sa lesin de atita tinut de respiratie. Cu greu a intrat aia pe corp, cu flori. Dar in ultima saptamana am mai slabit un kil, de nevoie, ce sa fac.

POZE

POZE NOI

Stii ce urmeaza dupa asemenea mesaj, da?
Poze! Poze! Poze!

_

Mergi la inceput