Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
uka vino sa te tzuc, draga!! Ai scapat si de data asta de doamna Naftalina?? observi unde-i majuscula, da??
Asta cu alaptatul noaptea...io am dilema aia vesnica cu urlatu. Fetelor, va dau cuvantul meu de om ca eu as suporta sa ma tzoncaneasca dar sa nu mai urle!!! Sau daca are program de urlat, macar sa o faca si el ca omu' ori seara pana adormim, ori dimineata cand ne trezim, dar nu noaptea, intre 1 si 4.
Ah, eu abia-l astept sa cresca si sa-l pun sa-mi care sacosele cu muraturi sau altele de-astea nasoale in contul noptilor nedormite
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Ce frumos ai zis! Foarte bine mi-a picat, am sanii praf facuti de la atata supt! Hai, ca mi-a trecut durerea! Pentru puiul tau |
Nu tin neaparat sa ma laud, dar dozatoarele din dotare s-au transformat intr-un fel de guma de mestecat in stil flenduri . Dar nu-i bai, o sa-i dau pe spate la iarna si am scapat de grija fularului.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fragutzo, nu-mi zici si mie de sala aia, mai? Mi-ai dat rochiile alea de sirena sa faci misto de mine, adica sa vad si eu ce corp ai tu pe langa al meu. M-am fortat sa le imbrac de era sa lesin de atita tinut de respiratie. Cu greu a intrat aia pe corp, cu flori. Dar in ultima saptamana am mai slabit un kil, de nevoie, ce sa fac. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Ba da, madamo, ma pregateam sa scriu pm.
E langa Plus, steel gym parca ii zice, e ok, are program pana tarziu, la 12 noaptea. Au si aerobic, dar eu cred ca nu as mai rezista. Imi voi face abonament pt fitness si primele sedinte as vrea sa le fac cu un antrenor sa-mi arate ce si cum sa fac. Poate ma mobilizez si ma duc maine.
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Stii ce urmeaza dupa asemenea mesaj, da? Poze! Poze! Poze! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Poze, poze, dar unde le pun?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
liliac1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui biaz29
Nu tin neaparat sa ma laud, dar dozatoarele din dotare s-au transformat intr-un fel de guma de mestecat in stil flenduri . Dar nu-i bai, o sa-i dau pe spate la iarna si am scapat de grija fularului. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Dar pentru bubite, ce ma sfatuiesti sa fac la iarna??? Eu macar acum le simt folositoare, zau asa!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Eei,nu am baut numa' crema de wischi ,aia a fost asa,am baut si vin ,si bere, si apa rece de ivor ,ca era unul la cativa metri de noi.cred ca nici la frigider nu se mentineau toate asa reci ca in apa aia.
Aaa,si sa nu uit,Selen,nu ne-am intalnit cu Ursul,a fost cu noi porecla unuia dintre baieti era Ursu' .
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Ba da, madamo, ma pregateam sa scriu pm. E langa Plus, steel gym parca ii zice, e ok, are program pana tarziu, la 12 noaptea. Au si aerobic, dar eu cred ca nu as mai rezista. Imi voi face abonament pt fitness si primele sedinte as vrea sa le fac cu un antrenor sa-mi arate ce si cum sa fac. Poate ma mobilizez si ma duc maine. Pentru puiul tau |
Cu antrenoooorrrrr???!!!! Din asta vreau si eu, neaparat! Fragutz stie?
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Eu la sala am fost o singura data in viata mea, si am facut o febra musculara de nu m-am putut misca o saptamana. Am zis ca nu-i de mine, si am renuntat. Deci eu sunt acel specimen care nu a facut sport niciodata in viata lui. Deci chiar nu stiu cum as rezista. Dar mi-a intrat in cap rau de tot sa ma duc. Ma credeti ca nici nu stiu cu ce se mananca aerobicul. E cu muzica?
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Aoleu, sunt baba nebuna clar! Nu mai am deloc tinere de minte
Draga mea Cristina, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos! Pupa-l te rog frumos din partea mea! Ai facut tort bun?
Pentru puiul tau
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Poze, poze, dar unde le pun? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Aceasta-i intrebarea!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)