Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Dar pentru bubite, ce ma sfatuiesti sa fac la iarna??? Eu macar acum le simt folositoare, zau asa!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Eu ti-as recomanda o crema de galbenele, dar nu stiu de ce am senzatia ca ceva imi scapa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci Fragutzo!
Tort am comandat unul ieri de la Cofetaria Piticot, in forma de masinuta. Frumos tare la aspect dar bataie de joc la continut. A zis si Andrei ca nu e bun.
Astazi am prestat eu unul cu crema de ciocolata (in care am bagat si Finneti). L-am facut din prafuri din alea de la Dr. Oetker, nu ma certati, e prima oara cand fac asa ceva, dar am vrut sa fie ceva rapid. A avut un succes imens, a mancat Andrei doua felii mari si a declarat ca tortul lui mami e buuuunnnnnnnn.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu la sala am fost o singura data in viata mea, si am facut o febra musculara de nu m-am putut misca o saptamana. Am zis ca nu-i de mine, si am renuntat. Deci eu sunt acel specimen care nu a facut sport niciodata in viata lui. Deci chiar nu stiu cum as rezista. Dar mi-a intrat in cap rau de tot sa ma duc. Ma credeti ca nici nu stiu cu ce se mananca aerobicul. E cu muzica?

POZE
POZE NOI

La Multi Ani, Andreiului cel bengos
Scuza-ne

Cat despre aerobic/sala sa stii ca ai sanse de recuperare
Daca-ti zic ca eu mi-am ales sala cu muuuulta grija, mi-am platit abonament, m-am laudat la juma de galati si 3/4 dimn restul tarii ca eu ma apuc de "treaba", luat dieta de la aia, pana intr-o seara, INAINTE de a ma duce la prima sedinta cand ii povesteam lu' hazbandu' cum visez eu cu ochii deschisi ca o sa stau pe lespezile alea pufoase si aparatele o sa ma lucreze. Adica io-mi inchuipuiam ca stau ca in fotoliul de masaj si aparatura trepideaza in jurul meu ca sclavii. Mai, l-a busit pe-al meu sot un ras isteric si mi-a explicat cum trebuie EU sa ma ridic pe lespezile alea sa fac abdomene, si tot eu trebuie sa trag de elastice ca sa fac fibra.
Am ramas cu banii dati si de rasul tuturor .

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ce-as manca un tortuletz! Hai, cand facem gratarul ala? Techila doarme, deci e de acord cu ce zicem noi

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:

Merci Fragutzo!
Tort am comandat unul ieri de la Cofetaria Piticot, in forma de masinuta. Frumos tare la aspect dar bataie de joc la continut. A zis si Andrei ca nu e bun.
Astazi am prestat eu unul cu crema de ciocolata (in care am bagat si Finneti). L-am facut din prafuri din alea de la Dr. Oetker, nu ma certati, e prima oara cand fac asa ceva, dar am vrut sa fie ceva rapid. A avut un succes imens, a mancat Andrei doua felii mari si a declarat ca tortul lui mami e buuuunnnnnnnn.

POZE

POZE NOI

La multi ani pentru nazdravan! Sa creasca mare si sanatos si sa devina intr-o zi un mare Om!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Eu la sala am fost o singura data in viata mea, si am facut o febra musculara de nu m-am putut misca o saptamana. Am zis ca nu-i de mine, si am renuntat. Deci eu sunt acel specimen care nu a facut sport niciodata in viata lui. Deci chiar nu stiu cum as rezista. Dar mi-a intrat in cap rau de tot sa ma duc. Ma credeti ca nici nu stiu cu ce se mananca aerobicul. E cu muzica?

POZE
POZE NOI

La Multi Ani, Andreiului cel bengos
Scuza-ne

Cat despre aerobic/sala sa stii ca ai sanse de recuperare
Daca-ti zic ca eu mi-am ales sala cu muuuulta grija, mi-am platit abonament, m-am laudat la juma de galati si 3/4 dimn restul tarii ca eu ma apuc de "treaba", luat dieta de la aia, pana intr-o seara, INAINTE de a ma duce la prima sedinta cand ii povesteam lu' hazbandu' cum visez eu cu ochii deschisi ca o sa stau pe lespezile alea pufoase si aparatele o sa ma lucreze. Adica io-mi inchuipuiam ca stau ca in fotoliul de masaj si aparatura trepideaza in jurul meu ca sclavii. Mai, l-a busit pe-al meu sot un ras isteric si mi-a explicat cum trebuie EU sa ma ridic pe lespezile alea sa fac abdomene, si tot eu trebuie sa trag de elastice ca sa fac fibra.
Am ramas cu banii dati si de rasul tuturor .

D'ale Andrei

Vremuri

Lasa, Liliana! Intentia conteaza. Nu stiu inca la ce, dar conteaza.

_

Mergi la inceput

Mai Liliano, stai asa ca ai tu ceva dreptate. Nu zicea cineva pe aici ca exista aparate din alea care te lucreaza fara ca tu sa faci nimic? Adica trag ele de un picior, de o mana, de o burta, etc...Asa da, mai, la alea m-as duce cu placere maxima. Dar hai ca si la antrenorul lui Fragutza m-as baga, macar sa-mi clatesc ochii cu niste muschiuleti din aia cu patratele. Oare antrenorul asta ma si ajuta? Adica sa-mi puna si el mana pe fund, mijloc, etc, sa-mi arate cum trebuie sa ma misc? Si oare pot sa mi=l aleg eu? Au un catalog ceva, la inscriere?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Merci fetelor! Am baiat mare, mai, 3 ani!!!! Oare cand au trecut?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

CRISTINA sa-ti traiasca nazdravanul,sa fie sanatos,sa creasca mare mare si mai ales sa fie cuminte...

Fetelor apropo de sala...si eu zic ca merg zilnic dar niciodata nu ajung...eu am posibilitatea sa merg gratis dar....acum nu pot ca ma doare un picior..
Deci daca nu ai vointa...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Va pup si ma duc si eu sa ma bag in pat ca e 12 si de-acum incep trezirile pentru tzitzi. Bine, ca tocmai ce am prestat un supt. Eu nu stiu ce are fata asta a mea, ca foame nu-i este. Suge de trei ori si adoarme. Bine macar ca nu plange ca Raducu. Sincer, Liliana, mi-e mila rau de tine, nu stiu cum rezisti.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput