Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 18
crissbebe spune:
E ascunsa..parca se zareste ceva acolo... LUCIiiiiiii?????
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Mai,adevarul e ca "pe vremea ei" si a mai multora dintre voi erau multe altfel. Noi suntem generatia pe care -au facut teste in invatamant ,hai sa dam capacitatenu mai dam ca merge fara,hai BAC cu 5 probe scrise,acum numai,ca nu-i bine.Am crescut cu manele si alte grohaieli ,voi,sau ele,au crescut cu o gramada de genuri care nu au murit in doi-trei ani. Plus ca eu am facut copilul de tinerica ,nu am vrut sa doara Lali,mami + Paul-Iulian si+ Vali,tati in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata!![]() |
adevarul ca a meu a durut...da'sa mor daca nu a meritat.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe E ascunsa..parca se zareste ceva acolo... LUCIiiiiiii????? fericita de ALEX 22.09.09Povestea Licuriciului Alexutz webshots |

happy_uka spune:
| Citat: | ||||||
Mai,adevarul e ca "pe vremea ei" si a mai multora dintre voi erau multe altfel. Noi suntem generatia pe care -au facut teste in invatamant ,hai sa dam capacitatenu mai dam ca merge fara,hai BAC cu 5 probe scrise,acum numai,ca nu-i bine.Am crescut cu manele si alte grohaieli ,voi,sau ele,au crescut cu o gramada de genuri care nu au murit in doi-trei ani. Plus ca eu am facut copilul de tinerica ,nu am vrut sa doara Lali,mami + Paul-Iulian si+ Vali,tati in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata!![]() |
Foarte coerent.
Ma duc sa ma culc, inca ma doare . O fi de la copil? Sau de la BAC? Mai bine ma uit la un dr house, el stie intotdeauna unde e buba. De obicei e la cap. Si nu are legatura cu varsta . Noapte buna doamnelor !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
crissbebe spune:
Usor cam sarcastic duamna UKA...![]()
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl adevarul ca a meu a durut...da'sa mor daca nu a meritat. ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
,ee,neuronul obosit,am vrut sa spun ca nu am vrut sa doara replica,si am explicat de ce "generatii diferite" ,si a iesit ce a iesit. si al meu a durut Lali,mami
+
Paul-Iulian si+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Usor cam sarcastic duamna UKA... fericita de ALEX 22.09.09Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Multumesc

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
,ee,neuronul obosit,am vrut sa spun ca nu am vrut sa doara replica,si am explicat de ce "generatii diferite" ,si a iesit ce a iesit. si al meu a durut Lali,mami + Paul-Iulian si+ Vali,tati in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata!![]() |
. i know. ma duc sa termin de citit dizertatia. mai are o zi pana la absolvire. i can';t let him down now. noapte buna doamnelor!

crissbebe spune:
Noapte buna doamnelor...mai punem paturik pe voi sau e prea cald?
Luci ce faci mami ai adormit?
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Mda am ramas singura cucuvea pe aici...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots