Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ma retrag si eu ca vad ca nu ma mai baga nimeni in seama..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tiii, ce distractie pe aici
Scuze, n-am mai reusit sa intru pe forum de foarte mult timp, mereu am avut in gand sa mai dau o raita, dar n-am reusit. S-au intamplat multe, nu stiu cum, dar extreme, cand foarte bune, cand foarte rele, sunat 911 si tot tacamul.
In secunda asta suntem bine. Baiatul cel mare e in Romania, au venit socrii 1 luna in vizita si apoi l-au luat cu ei. Se va intoarce pe 1 sept. cu parintii mei care vor sta si ei 1 luna aici. Imi trimit socrii filmulete cu el si cu verisoara lui de 3 ani (isteata si bineinteles vorbareata) si am remarcat din nou cat de stangaci vorbeste romaneste si ce accent are
Nicholas e bine acum, indiferent ce zic testele de alergie eu stiu mai bine, are o lista intreaga de alergii alimentare, n-am putut sa-i scot biscuitii preferati care au si grau si acum arata bine, dar putin patat pe fata. Pana-l insor ii trece A gasit sotul niste doctori in alergie-imunologie care fac cercetare si sunt faimosi chiar langa noi, pot sa ma duc la cabinet si pe jos. Sun maine sa-i fac o programare, poate ma ajuta sa completez lista de alergeni.
In rest e bine, bine de tot. Am zis ca doar mi se pare, dar pana si strainii remarca ce avansat este. Mi s-a intamplat sa-l intreb " zi sincer cati ani ai?"
Inca nu se taraste, nici gand de mers in 4 labe, e tot la stadiul de gandacel neajutorat, dar daca-i dau un deget fuge Sta in picioare, uneori face cativa pasi, dar isi da seama ca nu se tine de nimic si se pune in fundulet. Ah, si bineinteles n-are nici un dinte, exact ca fratele lui. Astept sa faca anul si poate-poate...
Ma bucur ca sunteti multe active, e mare lucru si la cele care rezista, relatiile astea vor dura multi ani.
Sincer azi am intrat ca sa vad daca a facut cineva anisorul, asa ca Lisa
a, si ute c-am aflat ca Georgica se insoara. Da-o-ncolo, acusi facea 60 ani si el tot fluturas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Ca sa nu cumva sa se supere pe mine duamna hepilica ca nu a dormit azi noapte din cauza ca am uitat sa zic "noapte bunicica" va ofer mult asteptata ca sa ma revansez.

Distractie mare azi noapte, desi parca la sfarsit am sesizat ceva intepaturi...in fine, m-am distrat.

Va pup, sa aveti o zi minunata.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata,

mai, de ce ati lasat-o pe Crisbebe singura ?
Eu am fugit ca se trezise fiul
Lali, trece-ma si pe mine pe lista ca tot la batranete am facut copilasul
Dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu esti ?
Pupa baietii . Mi-era asa dor de poantele tale cum ar fi cea cu fluturasul
Pupa baiatul sa nu mai aveti necazuri cu alergiile.
Alex primesc un supliment la cafea ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Smell the flowers...

O zi buna sa aveti!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata...desi eu cred ca voi nu ati dormit deloc, la cat ati scris....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza

Super atmosfera aseara la voi

Cu ocazia asta,ma bucur ca a intrat Cristina,imi era dor de ea...La multi ani lui Andrei

REvin,ma striga ficiorii

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Buna dimineata!

Vaaai, ce distractie am ratat! Maria, ce ma bucur c-ai fost asa activa!
Diana, m-am tot gandit la Nicholas, cum mai e cu DA!

Uka, mami, ai un umor remarcabil!

S-aveti o zi faina! Va pup!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Imi cer scuze daca am ranit sau jignit vre-o mamica prin " Eu am facut copil de tinerica" ,nu asta a fost intentia.

Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, ladies!
Ce zi "minunata"!!! Am inceput-o la ora 6, cand s-a trezit Castorul meu...i-a iesit al 3 lea dinte (primul de sus, central stanga) dupa doar 3 saptamani de chin...chiauna de somn incepem activitatea...joaca, facut pat etc..
pe la 8 jumate hai sa ii dau fructele...ei da, a luat 2 lingurite, alea mai mult bagate pe gat..ok, creste pulsul mamei, nervii la fel, il iau si zic..poate ti-e somn..hai la leganat..nik..hai la san...eiiii, asta da! Baga rapid 5 minute si iar incepe frasuiala..eu eram deja un sac de nervi, dupa ce ca toata noaptea nu fac altceva decat sa alaptez si sa linistesc copilul..il iau in brate, cobor la bucatarie, ma uit prin frigider..piftelutze de pui, iau 2 in mana, Rares sa mi le smulga nu alta..ii dau una, de obicei tot ce ii dau in mana ajunge rapid pe podea...o prinde cu amandoua mainile si incepe sa o molfaie...si molfaie si musca si mesteca si inghite...repet figura cu un sfert de cartof fiert..iar mozoleala dar vad ca musca, mesteca, inghite..asa ca il declar pe al meu fecior candidat la auto-diversificare.
La pranz o sa ii fierb morocv, cartof si sa vad ce mai am si vad daca repeta figura... Oricum, sper ca maraiala lui sa fie de la dinti, ca daca e fitze...

Mi-e rusine sa recunosc, dar de dimineata am tipat la el..."ce ai, ce vrei de la mine...." si a inceput sa planga ca atunci cand se lovesc ei tare de ceva sau se sperie...asa de rau m-am simtit, parca eram ultimul om de pe pamant...sper sa nu se mai intample...

Afara toarna cu galeata, nici macar o spartura in plafonul de nori, deci ne asteapta o zi intre 4 pereti.
Si e abia ora 10.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput