Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Le vezi la mesaje trimise,daca sunt citite au ba . |
i did not know that. smart DC-ul asta
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lali_mete spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
si-a dat si ei? poate era ingrijorata .. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Da Uka,eram ingrijorata, nu vedeam copacii de padure,am dat search pe goolge si nu aparea nici o padure,din cauza cetii din capul meu. Acum ceata s-a disipat,am gasit copacii in poze,drumul l-am notat pe harta + bifat ca nu "este" ursi acolo,decat d-aia cu 2 picioare.O sa mai merg,macar pentru ursi.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Ce anume monitorizez ? Chestiile triste sau mesajele necitite ? Le vezi la mesaje trimise,daca sunt citite au ba . Da Luto,am dormit bine azi-noapte,dar cam repede,am mai dormit si pe zi . Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
secolu' vitezei..
pe vremea mea....
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui happy_uka secolu' vitezei.. pe vremea mea.... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Mde,generatii diferite, noi mai vitezomani asa .
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui crissbebe Daca voi nu stiati va spun eu ...LALI este......extraterestra... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
da, dar din india
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Mde,generatii diferite, noi mai vitezomani asa . Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
auuuuu....that hurts!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
auuuuu....that hurts! MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
pai asta era si ideea ..no pain, no game
_
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
auuuuu....that hurts! MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mai,adevarul e ca "pe vremea ei" si a mai multora dintre voi erau multe altfel. Noi suntem generatia pe care -au facut teste in invatamant ,hai sa dam capacitatenu mai dam ca merge fara,hai BAC cu 5 probe scrise,acum numai,ca nu-i bine.Am crescut cu manele si alte grohaieli ,voi,sau ele,au crescut cu o gramada de genuri care nu au murit in doi-trei ani. Plus ca eu am facut copilul de tinerica ,nu am vrut sa doara
crissbebe spune:
in India sunt extrateresti? ce zuper zuper....
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
MangaGirl spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
pai asta era si ideea ..no pain, no game _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
i like the way you think....u naughty girl
luci...mai esti?