Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Haideti la nani ca s-a facut tarziu! Sau voi o asteptati pe Nela? Ori pe Sabina?
Dar de Kinga mai stiti ceva? Iulieipapusa i-am trimis un pm pe care nu l-a citit nici acum, ma cam sperie chestia asta.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana 6 ....ca v-am prins..... Uka lasa spray-ul....arata unghiile si batista Mangulico ....lasa-l pe Georgica ala ca cica se insoara ....nu-i mai trebuie scandal acum ...cu femei pe la gard Crissbebe deschide ochii mami ...ca nu avem nevoie de niciun mulatru verde....pardon cu ochii verzi Sunteti femei serioase, cu copilasi de tzatza acasa si va arde de prostii Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
da io n-am zis nimic...ba da, am zis... sa-mi fie rusine
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Haideti la nani ca s-a facut tarziu! Sau voi o asteptati pe Nela? Ori pe Sabina? Dar de Kinga mai stiti ceva? Iulieipapusa i-am trimis un pm pe care nu l-a citit nici acum, ma cam sperie chestia asta. Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
pe mine altceva ma sperie
cum stii tu ca nu a deschis PM-ul?
sau , mai bine zis..de ce monitorizezi lucrurile astea?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Haideti la nani ca s-a facut tarziu! Sau voi o asteptati pe Nela? Ori pe Sabina? Dar de Kinga mai stiti ceva? Iulieipapusa i-am trimis un pm pe care nu l-a citit nici acum, ma cam sperie chestia asta. Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
buna dimineata Lali, ai visat bine azi noapte ?
uite o cafea proaspata si sa ai o zi frumoasa
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
crissbebe spune:
Ce tare....Vreau si eu unul... asa ptr puturoase...
Mai Luci dar nici nu putem visa? mai mult eu?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
happy_uka spune:
Lali si erau si copaci in padure ma?
_
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
pe mine altceva ma sperie cum stii tu ca nu a deschis PM-ul? sau , mai bine zis..de ce monitorizezi lucrurile astea? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
lali,dar tu l-ai deschis pe al tau?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
lali,dar tu l-ai deschis pe al tau? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
si-a dat si ei? poate era ingrijorata ..
_
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
pe mine altceva ma sperie cum stii tu ca nu a deschis PM-ul? sau , mai bine zis..de ce monitorizezi lucrurile astea? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Ce anume monitorizez ? Chestiile triste sau mesajele necitite ? Le vezi la mesaje trimise,daca sunt citite au ba .
Da Luto,am dormit bine azi-noapte,dar cam repede,am mai dormit si pe zi .
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
crissbebe spune:
Daca voi nu stiati va spun eu ...LALI este......extraterestra...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots