Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Moaaa ce adevarat !
al meu nu m-a lasat la mormant la morrison cica sa nu fac depresie.. si atata am iubit si io in viatza asta dintre vedete..
si recunosc ca-l mai iubesc si pe adam sandler
concediu placut !! meriti din plin sa te odihnesti si distrezi

[/quote]

ce tare sotu'tau!!! eu am noroc de rude cu bani, draga mea...ca altfel nu pupam eu sardinia for free. adik, ma rog, am platit avionul ...dar nu cazare. si sa mai stau si gard in gard cu clooney. asta e once in a lifetime...asa ca dupa ce a vazut sergiu cat am muncit sa iasa Aidan, a zis...promit solemn ca te duc unde vrei tu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu cum ramane da parca vad ca n-aveti contabil si tot io cu munca..voi cu hlizeala..
serios acuma, am atatia fani? cum naiba?
for my girls, forever yours!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
[/quote]

pai cum...te mai indoiesti? ntz, ntz, ntz. n-ar trebui, doamna. tu esti una din laturile alea ale triunghiului fenomenalo-funny! nu prea rimeaza, dar mi-e adormit jumate din creier. azi noapte aidan mi-a cantat serenade ca parlamentarul liliacului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

DUAMNA UKA se mai fac inscrieri in club? Ma primiti si pe mine sau nu mai sunt locuri??

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

considera-te inscrisa

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

nu stiu cum ramane da parca vad ca n-aveti contabil si tot io cu munca..voi cu hlizeala..
serios acuma, am atatia fani? cum naiba?
for my girls, forever yours!

_

pai cum...te mai indoiesti? ntz, ntz, ntz. n-ar trebui, doamna. tu esti una din laturile alea ale triunghiului fenomenalo-funny! nu prea rimeaza, dar mi-e adormit jumate din creier. azi noapte aidan mi-a cantat serenade ca parlamentarul liliacului

[/quote]

Hihi..si are voce faina? Carina nu are, da ea nu stie
Madam Luto, unde esti si ce faci? Asta daca se poate da pe post ...

_

Mergi la inceput

Citat:

[/quote]

iti iei si tu un novice sa faca work experience si tu te petreci cu fetele. aici se poarta

Mergi la inceput

ce www.beaba.com/flash/#/en_GB/newproducts/latest" target="_blank">nesmitire de produs...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

6 ....ca v-am prins.....
Uka lasa spray-ul....arata unghiile si batista

Mangulico ....lasa-l pe Georgica ala ca cica se insoara ....nu-i mai trebuie scandal acum ...cu femei pe la gard

Crissbebe deschide ochii mami ...ca nu avem nevoie de niciun mulatru verde....pardon cu ochii verzi

Sunteti femei serioase, cu copilasi de tzatza acasa si va arde de prostii

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:

ce www.beaba.com/flash/#/en_GB/newproducts/latest" target="_blank">nesmitire de produs...

_

hai ma...pana la al doilea inventeaza ceva si pentru noi, alaptaresele . arata bine oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uka, merge ala si de cafea ? ca asa as sta si eu cu gogo al meu sa mi se scurga o cafelutaaaa
Lapte am, nu-i problema

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

6 ....ca v-am prins.....

Mangulico ....lasa-l pe Georgica ala ca cica se insoara ....nu-i mai trebuie scandal acum ...cu femei pe la gard

mda...parca n-as strica fericirea omului...

Mergi la inceput