Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata di de la noi,
si La multi ani lui Flavius,Rebeccai si lui David!
Sa cresteri mari , sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!!
la mamici!?

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata si de la mine !
Eu vin cu o cafea aromata,eventual si un pic de frisca
Am vazut ca ati schimbat parola....nu-mi trimite-ti si mie ?
Eu nu prea mai reusesc sa mai intru in timpul zilei, strumfii astia imi ocupa tot timpul,tati inca nu a venit acasa si ma descurc destul de greu singura cu ei...in casa cu curatenia , mancarea...trebuie sa-i scot si afara...si cumparaturi...timp de odihna pt mine, nu stiu cand voi avea...la amiaza nu se potrivesc orele de somn ale copilasilor, caci astfel as pune si eu capul jos si as dormi odata cu ei...dar dorm pe rand,cand unul cand celalalt,rar reusesc sa-i culc pe amandoi odata..si uite asa trece timpul si la calculator nu mai ajung Dar este si o parte buna , la toata nebunia asta...am reusit si eu sa slabesc mai repede

Camy - iti urez sa ai un concediu placutsi linistit, un bebe cuminte si sa-i placa la balaceala

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello...eu nu am facut bagajele...inca...am la lucru...asa ca va las!!

Allexa te pup mami...ai grija de tine si de pui., sanatate multa lui tati.
care parola o vrei? ca sa vezi albumele foto???? sau de la odisee..

Spune care vrei...si o sa-ti trimita LauraB

va pup, nu stiu daca mai reusesc sa maiintru pana la noapte...dar va iubesc..stiti, da???????????

Si cand ma intorc, sa gasesc cateva capitole scrise...cu vesti buuuuuuuuuuuuuuuuuune... si pe lady..aici..cap de afis!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici 2008", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Camy - da, parola pt a vedea si eu albumele foto Spor la treaba si la pregatit bagajul...as vrea si eu sa fiu in locul tau

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi Marie Rebecca Ayanna!

La multi ani Flavius Crisian!

La multi ani David Andrei!

La multi ani Dragos Andrei si Eva Maria!

Camy drum bun, vreme frumoasa, vacanta placuta, si sa va intoarceti sanatosi!

Allexa, iti trimit imediat un PM. Te cred ca nu poate sa-ti fie usor singura cu doi copii mici.... Tati cum se simte, cand o sa vina acasa, stiti cumva?

Lorelix, am vazut si pozele tale cu baiat mari se frumos

Sunshine, frumos asa cu o ora numai pentru tine
Cand era Diana bebe, cam asa procedam si noi: incercam sa ne luam pe rand, o data pe saptamana, 2-3 ore "libere" in care facem ceva sport sau o activitate relaxanta. In ultimii ani, insa, nu am mai reusit sa le luam si noi timp pentru noi. De fapt cred ca in timpul "liber" noi am vrea sa dormim

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Fetele, va zic si eu Pa,,Pa
plecam si noi in sfarsit doua zile de acasa, la nasii de botez a lui jr!! Impachetez de zor de parca am pleca doua saptamani, nu-mi vine sa cred de cate lucruri avem nevoie.
Va doresc si voua un weekend placut si ne auzim pe luni iara !
Va pup!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
va multumim pt urari
shine, camy sa aveti drum bun si copilasi de gasca
alexa multa putere si rabdare cu piticii tai
lore am vazut poze frumoase cu Daniel...baiat mare, ce mai...

of cata durere pe biata familie o sa spun si eu o rugaciune pt copilas...si voi incerca si ceva bani, desi nu multi....

noi maine mergem la pus de fasole verde in borcan si dovleac la congelator...abia astept....ca cine va avea la iarna fasolica in camara??? EU ...si duminica daca ii cald mergem la strand...ca doar i-am luat la puric piscinuta, si inca n-am inaugurat-o...ca in bazinele ,noastre' n-am curaj sa-l bag...nici eu nu ma bag de ani buni...
deci ne auzim undeva pe luni...va doresc weekend placut, nopti linistite, copilasi cuminti si mancaciosi...si aveti grija de voi...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

gata..plecam...va pup...ne auzim saptamana viitoare duminica..sau luni...

va pup, numai bine!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput