Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy gata treaba? pasaportul? de care i-ai facut pe 3 ani?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Abia acum cateva minute mi-a adormit copila, iar eu evident ca nu pot adormi din motiv de "restless leg" ... asa ca profit de ocazie sa-mi exersez degetele pe tastatura

Pe Sophie La Giraffe am vazut-o si eu la Toy's R Us, dar mi s-a parut ca are un pret exagerat pentru ce e. M-am inscris insa la site-un Huggies unde bag coduri de la produsele marca lor cumparate pentru asta mica (diapers si servetele umede), primesc in schimb puncte, si daca adun suficient de multe pot "cumpara" girafa- altceva din ce ofera ei nici nu ma intereseaza.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Camy gata treaba? pasaportul? de care i-ai facut pe 3 ani?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

nu, i-am facut temporar..pt 1 an...pretul era cam la fel..dar din pacate nu am mai avut timp...cel electronic, dura 30 de zile...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Sunshine, nu am incercat cu diapers chilotel pentru ca am inca multe diapere clasice, cumparate cu o oferta buna acum cateva saptamani. Ai dreptate, e o idee, desi nu stiam ca se gasesc si masuri mici; cu Diana am folosit diapersii chilotel cand am inceput trainingul pentru olita, pe la 1 an jumatate.

La wind chimes te referi? si mie imi plac, avem doua atarnate la intrari. As putea cumpara unul pentru bebe, desi banuiesc ca il va incurca temeinic

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

S-ar putea sa le zica asa..nu stiu exact...sunt tubuletele alea ca de la o orga micuta cu tot felul de cerculete intre ele si fac ca o muzica de ingerasi ..tare mult i-au placut la matusa la jr acum cateva zile..numai sa nu i le dai chiar in mana, chiar ca ar iesi un haos, un nod gordian!!! sa le atarni deasupra locului de schimbat! Ca avantajul e ca n-ai nevoie de mana libera ci poti numai sa sufli pe ele...si gata scandalul!
Ah, din cauza ca noi il schimbam in baie, i-am pus la coltul unde sta oglinda, macar daca nu-mi sta pe spate ci pe burta, sta linistit si se uita la el cum rade !
Cat despre girafa, de aia o "vanez" si eu pe ebay...in speranta ca nu ma costa atata. Cred ca voi cauta o varianta mai ieftin, ev chiar sa incerc in magazin sa va de care s-ar interesa asta micu, poate se lasa inlocuita cu vreo "surioara vitrega" nu chiar asa de rasa!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

buna seara..

bai dar goooooooooooool pe aici...nu gluma!!!

noi ne-am intors..gata si epilatul, am spalat copilul, l-am culcat..acum intru la o serie de biberoane de spalat, sterilizat..si vreau sa fac baie pe cap...si macar sa reusesc sa-mi curat unghiile...dar sa vad daca reusesc......deja e 22:00 ceasul....

Eu va pup...noapte buna, pe maine!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Bate vantul pe aici, ca unii suntem ocupati sa ne pregatim pentru vacanta, altii suntem in vacanta, iar altii visam la vacanta ... toti suntem ocupati cu cate un "ceva" legat de vacanta

Noi gata cu visele: ne-am hotarat sa mai incercam o iesire de 2 sau 3 nopti in august- va fi probabil ultima vara asta. Trebuie acum sa stabilim exact zilele, sa ne hotaram unde mergem, si sa fac rezervari la un hotel. Intre timp, printre picaturi, organizez gentile "de plecare" cu echipamente si consumabile pentru fete.

Asa, si eu am fost dimineata asta la cumparaturi (de mancare) pentru familion, ca ieri am zis eu ca merg la piata dar nu am reusit sa ies din casa. M-am dezlantuit azi prin magazin, iar acum am de portionat si organizat noile achizitii in frigider si in dulapuri.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna seara si de la noi,
numai ce m-am intors de la inotul de joi seara, ora libera a mea pe saptamana! Numai si numai pentru mine, si trebuie sa recunoasc ca acest mic egoism cateodata ajuta taaare mult. La moral. Si de-abia astept sa vin iara la puiut cat mai repede.
Azi am fost cu el pentru prima data la o grupa de "taratori", este printre cei mai micuti de acolo, dar ii place si ne simtim amandoi tare bine. Doua ore dureaza, si tot joia. Suntem cam 10-12 mamici, si copii pana maxim in doi ani. Tare frumos e, ca asa invata sa "umble" unii cu altii, cu jucarii, cunoastem noameni noi, impartasim experiente, mancare, ti se raspunde la intrebari. Si sa nu mai zicem si ca sunt o multime de jucarii care de-abia asteapta sa fie descoperite, din cauza ca din alea nu avem acasa!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

eu ma duc sa fac baie...sa scap de ceara de pe mine...si apoi la nani...va pupic...noapte buna!!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
eu vreau sa spun LA MULTI ANI Becca de Lady pt ziua de ieri
si azi LA MULTI ANI puiutului meu David, Flavius, Eva si Dragos

supica de conopida n-a fost un succes dar nici un esec...adica nu prea i-a placut, dar a mancat tot...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput