Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna seara la toate fetele!
Laura, multumesc de adresa si parola, am si folosit informatiile!
Imi pare rau insa de vestile proaste cu Sophia, sper sa se simta cat mai repede iara bine! De reteta ma ocup chiar maine, ca am un avocado excelent in frigider si chiar ma gandeam la el cum sa fac sa ii dau si la junior. Cred ca pana la urma il va primi sub forma de pireu mai cu bucatele amestecat cu morcovei.
Foarte frumos si scaunul de masina, ce bine de voi ca v-ati gasi ceva ce va convenit, cu totul, de la pert la calitate si aspect. Noi suntem inca in cautare, dar prea mult timp nu pre mai avem.
Apropo de somnul tau, chiar este in cartea comandata si de tine spre sfarsit un capitol care ii spune "Copilul doarme toata noaptea, mama nu" N-am ajuns din pacate pana acolo, sper ca pe zilele urmatoare sa te ajut cu niste info
Camy, Tiusca: va doresc concediu placut si sa veniti cu bateriile incarcate inapoi, si o multime de poza frumoase cu Bebei bronzati!
Primesc si eu un pic de conopida?

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
roxy acum cand am vazut ce ai scris, sper ca nu ai inteles tu gresit mesajul meu...eram doar mirata de atatia bani pt scaunel, nicidecum nu am spus in sensul rau ceva...
am vazut poze cu un baietel super dragut...mama da ce-mi place paru lui...asa luuuuung.......si rebel care-i intra in ochi
camy offf...de experiente din astea sa nu mai aud...ca eu am ramas cu trauma de atunci...eu nu-l mai las in patul nostru nici macar o secunda singur...doar la el in patut sau pe jos.....oricum cazaturi si lovituri sunt inevitabile, oricat am incerca sa-i protejam...daca n-a aparut nici un simptom ,rau' inseamna ca o fi bine...
lauraB la David in afara de bubitele alea mici mici rosii, cele mai multe la incheieturi, alte simptome n-a avut...deci o fi caldura...
shine eu ti-am mai zis, fotomodel va fi piticul tau...da cum Dumnezeu sta asa la poze???...are in sange asta, zici ca stie cum trebe sa stea...si elegant baiatu cu vestuta, ce mai....fecior mare...

in tot cartieru n-am gasit conopida, si am mers dupamasa la real, care ii in capatul orasului...
si pana la urma la amiaza i-am facut pilaf de orez cu morcov, patrunjel, ceapa si galbenus de ou....toate blenduite, in afara de ceapa....i-a placut, a mancat bine..
si eu inca blenduiesc tot, el nici 8 luni n-are inca, dar se ineaca daca ii dau bucatele, asa ca mergem inainte cu blenduitul, dar n-am nici o treaba cu asta...
deci maine va fi supica de conopida cu painica si iaurt ...

noapte buna va doresc

p.s. am pus si eu niste poze pe picassa, pt curiosi
vad o ,branzica' in album...cui apartine? lauraB?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Am admirat si eu pozele voastre. Toti copilasii sunt frumosi si fotogenici e o placere sa-i revad (si pe voi deasemenea, mamicilor ).

Am mai pus pe blog una din retetele mele de brinzica de vaci facuta in casa. E a doua oara cand o fac si zau ca e buna e rau: jumatate o papa Sophia, jumatate eu.
Acum ca am brinza proaspata, trebuie sa merg la piata sa cumpar si avocado. Apropo de avocado, desi pap si eu putin din el cand desfac unul pentru cea mica, in majoritatea datilor ce a ramas l-am aruncat dupa 2 zile de stat in frigider. Ultima data insa am incercat sa-l conserv: ce a ramas l-am facut piureut, am adugat cateva picaturi de lamaie si l-am pus in portii in containere mici la congelator. I-am dat Sophiei inca de 3 ori din el, culoarea si gustul erau neschimbate! Sunt tare bucuroasa ca il pot folosi in intregime

Noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
vad o ,branzica' in album...cui apartine? lauraB?

Ce m-a dat de gol?
Am pus poza pe blog, la reteta, vad insa si eu ca sistemul l-a incarcat automat in album...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

hai ca am intrat acum sa vad pozele!!! ce-mi plac.....
eu va promit ca pun dupa ce ma intorc din concediu..

Sunt tare pe fuga..am de spalat, curat, inceput la bagaje, de mers la epilat (de asta imi e groaza, ca eu inghinal in ultimul timp m-am facut cu lama... ...si sa vezi chilareala..) de spalat caruciorul lui Flavius....offfffffffff
...aaaaaaaaa...si nasa lui Flavius i-a trimis un pachetel...si trebuie sa merg sa-l iau si pe ala......sper sa am timp pe ziua de azi sa le fac pe tioate....siiiiiiiiiiii nici nu are cine sa ma ajute sa stea 2 minute cu Flavius....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

inca ceva... Sunshine mami...tu esti fotomodeala???????? ca taaaaaaaaaaaaaaaaare bine arati...

..aaaaaaaaaa...dupa ce ac nu am timp...astia nu ma lasa sa trimit mesajul pana nu trec 60 de secunde....

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

‘neata mamici! Rise and shine!!

Noaptea de ieri cu drumul la Urgenta ne-a dat din nou programul de somn peste cap. Sophia s-a culcat ieri la 2 noaptea, azi la 6 s-a trezit, apoi a mai avut doua somnicuri lungi peste zi. A treia data a adormit la 8 seara si ma bucuram ca gata, de-acum doarme toata noaptea. La zece s-a trezit si am incercat cu metoda intuneric, alaptat si incercat sa o readorm. Exact in momentul in care ne linsiteam, incepe Diana sa ma strige din camera ei Ii spun de la distanta sa astepte cateva minute, Sophia imediat tresare si se trezeste, asa ca o iau de la inceput: iar la san si shhh-shhh, peste un minut ma striga Diana iarasi, si tot asa pana cea mica s-a trezit de tot iar eu eram cu car de nervi!

Ehhh.. acum e 11 jumatate, Sophia e in picioare in patul ei si-mi canta de acolo ceva.

O intrebare, ca de oboseala am uitat cum procedam pe vremea Dianei: voi cum distrageti atentia celor mici asa incat sa stea linistiti sa le schimbati diaper-ul? Asta mica a mea se roteste, suceste, incearca sa o ia “la fuga” in 4 labute – si are forta si viteza, nu gluma! I-am dat jucarii, telefonul meu celular, o telecomanda cu lumina, vad ca ea nu vrea sa se lase pacalita. Analizeaza obiectul cateva secunde, cum ii pun diaperul nou sub ea cum incearca “evadarea”.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Abia acum am vazut si eu ca Sunshine a adaugat cateva poze la ce pusese initial si ce sa spun... [omulet picat in admiratie] super frumoase atat modelele cat si fotografiile!!

Camy, nu intra in panica! Ai multe de facut, dar le rezolvi tu pe toate inainte sa pleci in vacanta.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata si de la noi,
multumesc pentru complimente fete, dar sa ma vedeti acuma ce fotomodeala sunt cu ochii ca melcul parul ciufulit si inca nedusata
Camy: spor la treaba, mie si mie frica de "macel" ca de la hormonii de la nastere s-au cam intarit radacinile, curaj ca trece si asta. Iar cu o tanti buna ratz-fatz esti gata.
Laura: noi avem 2 jucarii care le primeste numai la locul de schimbat altundeva nu, ca altfel ar avea deja vreme sa le descopere. Si copii mai sunt fascinati si de acel obiect care arata ca si dreamcatcher dar care se pune la vant sa faca sunete. In plus deja sunt "experta" si la pus scutecul la copil pe burta, copil in fund...Ai incercat cumva si scutecele "chilotel"?
CU trezitul noaptea si linistitul la noi functioneaza mai nou destul de bine cu muzica linistitoare. SI sotului meu nu i-a venit sa creada aseara cand a vazut ca junior a stat singur si s-a jucat in patut jumate de ora pe muzica de Cafe del Mar - Dreams, Blank and Jones - Someone like you, Vangelis samd.
Dureaza din pacate totul mult, asta este, macar nu-mi las copilul sa planga ca la metoda lui Ferber. Dar tot asta ma gandesc, ca si el este tot om ca si mine, si daca as incerca sa-mi schimb somnul meu dintr-o data dupa un orar ar merge, sau cat as avea eu ne voie pt schimbarea asta?
Ieri am fost in vizita la o prietena, care primise cadou la bebe urmatoarea jucarie: http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B000SOG7BY/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&s=baby&qid=1280390350&sr=1-1&condition=used . Intr-adevar e fascinanta pentru bb , n-am inteles nici eu de ce, ca e un cauciuc pictat, dar din tot mormanul de jucarii si al nostru exact la ea s-a dus. Incerc sa o caut pe e-bay acuma la un pret rezonabil.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

daca gasiti o metoda prin care reusiti sa-i atrageti atentia copilului cand ii schimbati pampersul...sa ma anuntati...va rog eu mult de tot...!!!!

am scos deja o masina de spalat..acum e a doua...numai maine calc......am spalat carutul...

dar ma linistesc toata cand ma gandesc ca poimaine pe vremea asta..cine e la plaja??????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput