Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ia sa vedem cum stam cu catalogul...

A_driana pune legume pentru la iarna...

Cami e probabil deja la mare...

Sunshine e la nasii lui Jr (unde locuiesc nasii?)...

Allexa e ocupata cu stumfii...

Cum va petreceti weekend-ul voi, restul mamicilor?

Eu ma pregatesc sa merg acum la nani- Sophia printr-o minune doarme deja, sper sa nu se trezeasca intre timp.
Aici in Canada vom avea un weekend lung, luni e zi libera. Probabil cel putin in una din zilele astea vom merge si noi la munte, cel mai probabil spre Whistler, care e la aproximativ 100km.

Inainte sa ma retrag, sa va spun ce am auzit ieri la stiri: chitantele de la magazine si de la bancomate- cele care se imprima de la caldura- contin foarte mult BPA (Bisphenol A). Bisphenol-ul e considerat periculos pentru santate in special cand depaseste un anumit nivel. Laboratorul care a analizat chitantele a descoperit ca pe chitante e o cantitate de la 250 pana la 1000 de ori mai mare de BPA decat e in alimente sau in sticlele de plastic (alimentele contaminate de la cutiile de conserva, de ex, sau sticlele de plastic de apa sunt cele care au fost pana acum discutate ca ar contine un nivel acceptabil, dupa unii, prea mare, dupa altii, de BPA). Nu este inca nici cercetat si nici nu e clar daca BPA-ul cu care intram in contact stergandu-l de pe chitante e mai daunator sau mai putin daunator decat cel ingerat.

Oricum, ideea e ca daca puteti sa va protejati, mai bine sa o faceti. Tineti cat mai putin chitantele in mana, daca puteti ideal er fi sa va spalati pe maini dupa ce umblati cu ele, si mai ales nu le dati copiilor chitantele, sa se joace cu ele.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Buna dimineata, fetelor!

Ia sa vedem cum stam cu catalogul...

A_driana pune legume pentru la iarna...

Cami e probabil deja la mare...

Sunshine e la nasii lui Jr (unde locuiesc nasii?)...

Allexa e ocupata cu stumfii...

Cum va petreceti weekend-ul voi, restul mamicilor?

Eu ma pregatesc sa merg acum la nani- Sophia printr-o minune doarme deja, sper sa nu se trezeasca intre timp.
Aici in Canada vom avea un weekend lung, luni e zi libera. Probabil cel putin in una din zilele astea vom merge si noi la munte, cel mai probabil spre Whistler, care e la aproximativ 100km.

Inainte sa ma retrag, sa va spun ce am auzit ieri la stiri: chitantele de la magazine si de la bancomate- cele care se imprima de la caldura- contin foarte mult BPA (Bisphenol A). Bisphenol-ul e considerat periculos pentru santate in special cand depaseste un anumit nivel. Laboratorul care a analizat chitantele a descoperit ca pe chitante e o cantitate de la 250 pana la 1000 de ori mai mare de BPA decat e in alimente sau in sticlele de plastic (alimentele contaminate de la cutiile de conserva, de ex, sau sticlele de plastic de apa sunt cele care au fost pana acum discutate ca ar contine un nivel acceptabil, dupa unii, prea mare, dupa altii, de BPA). Nu este inca nici cercetat si nici nu e clar daca BPA-ul cu care intram in contact stergandu-l de pe chitante e mai daunator sau mai putin daunator decat cel ingerat.

Oricum, ideea e ca daca puteti sa va protejati, mai bine sa o faceti. Tineti cat mai putin chitantele in mana, daca puteti ideal er fi sa va spalati pe maini dupa ce umblati cu ele, si mai ales nu le dati copiilor chitantele, sa se joace cu ele.

_

Bucataria lui mami

buna dimineata cf??
chitantele si tot ceea ce se i mprima pe ele sunt ff toxice nu numai vara dar cel mai bine ar fi sa evitam sa le avem de la bancomat sa scoatem fara chitanta etc si asa ne protejam un pik.
Am si eu o mika fulgusoara de decembrie ariana ioana va pupam si mai vb

getik si mika mea minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata
Am fost astazi cu baietenii la biserica si s-au impartasit , acum Stefanut doarme duuus

Laura_b - da, este greu cu strumfeii,dar asta este, vor creste mari...si apoi vor avea ei grija de mami si o vor rasfata , nu ?
Tati mai sta un pic,chiar daca se simte bine,saptamana viitoare ii vor repeta analizele si in functie de rezultate...atunci va fi externat, noi speram in maxim doua saptamani sa fie acasa

sunshine - weekend placut la nasii jr-lui

A_driana - multumesc

urez bun venit lui getik si micutei Ariana

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Unde v-ati ascuns ???? Dormiti pe tastatura???? sa va treziti instant!
Noi ne-am intors de la Ulm, adica de la vreo 250 de km de la noi, am ajuns ca de obicei f tarziu seara iar acuma binenteles ca de-abia (ma) adun.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Salutare !
Sunshine - mie imi trebuie o cafea , ca am avut o noapteee .Sunt ca un robotel acum,fac treburile mecanic,am reusit sa dorm cu Stefanut astazi 30 de min. ca in rest am avut treaba. Razvan e plecat la bunici de aseara si ma gandesc toata ziua la el ,nu sunt obisnuita sa stau fara el, chiar daca acum teoretic ar trebui sa stau mai linistita.sa vedem cat rezistam si el si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Of, ALexa, te cred ca e greu. Trebuia sa iesim si noi sambata seara in oras cu nasii, ca nasa si-a sarbatorit ziua de nastere, si chiar ma gandeam cu groaza ca va fi prima data cand ramane sa aiba grija de el un "strain". Ca norocul ca nici fetitele lor n-au fost prea linistite, si in final s-a renuntat la iesire ceea ce m-a bucurat enorm.
EU inca n-am ajuns sa recuperez la somn nimica...cred ca voi bea o cafea cu cofeina de data asta, ca nu mai pot...

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor citesc pe aici ca este cam greu cu recuperatu asta dupa sambata duminica
eu chiar daca stau cu ary toata ziua acaasa este ff naspa lunea
deabia seara imi revin asa ca de maine poate o sa fie mai bine
cred ca e si ceva in atmosfera ca si ary care deobicei la pranz dormea vreo 3 ore acu cu chiu cu vai a dormit o ora
va pup si mai vorbim diseara pupik

getik si mika mea minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

VIDEO CU PITICII MEI

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Sunshine - eu beau cafeaua cu voi, virtual , ca in mod normal nu am absolut nici o treba cu ea, nu beau cafea deloc , foarte rar o inka. Dar asa imi place sa spun , ca beau cafeaua cu voi .Maine dimineata daca vreti o si pregatesc,ca si asa ma trezesc devreme

Katy - vazut filmuletul
Celelalte fete ? Pe unde v-ati ascuns de caldura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Eu m-am trezit astazi ... la prinz. Aseara iarasi am avut program lung cu Sophia, iar dupa ce a adormit ea m-am trezit de vreo trei ori pentru Diana. Deocamdata pot ca-s in concediu de maternitate; mi-e groza insa de cum va fi cand ma intorc la munca.

Roxy, scuze ca am ratat evenimentul, cu intarziere iti spun "La multi ani!", sa fii fericita si iubita. Cum ai petrecut?

Acum realizez ca ar trebui sa refac si prima pagina cu aniversarile, ca doar suntem deja in august. Sper sa am timp.

Getik, bine ai venit!

Katy, nu am vazut inca video, ma voi uita mai tarziu cand ma lasa fetele.

Allexa, cred ca ti-e greu despartita de cel mic. Eu cand eram mica mergema mereu vara la bunici si desi cand plecau ai mei eram foarte trista, uitam repede de lacrimi pentru ca aveam o gasca mare de copii cu care ne jucam pe afara de dimineata pana seara. Si cate amintiri frumoase am acum de la bunici...

Sunshine, cum mai merge cu programul vostru de somn ( incurajaza-ma, pls) ?

Restul fetelor?

incerc sa revin mai tarziu dupa ce-mi fac programul cu fetele

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput