Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna buna seara si de la noi!
fetele se pregatesc de concediu! si din start o luna la mare ......distractie placuta si multa sanatate la BB sa va puteti bucura de concediu!
Camy: sunt si eu de acord cu adresa noua, si eventual si numai cu pusul temporar de poze! Ma aliniez la amandoua!
Busy: ce s-a intamplat cu concediul vostru???
Laura: si eu sunt foarte curioasa!! Azi am avut o mica recidiva la capitolul asta, in sensul ca s-a trezit cu o ora prea devreme de dimineata, si de aici ni s-a deplast tot orarul pe intreaga zi! Cred ca am fost si eu de vina cu doua lucruri, aseara a mers prea repede in pat, iar dimineata la alaptat a adormit langa mine, deci a fost predispus la o trezire mai aiurea. Dar nu conteaza, pentru ca de fapt a dormit azi noapte 12 ore in total (cu 3 treziri si adormiri dupa 10 minute maxim de baut tzitzi!), iar lucrul care mi l-am dorit de fapt cel mai si cel mai mult, nu-mi mai plange cand il pun la el in patut!!! Sta si se joaca acolo singurel si jumate de ora pana adoarme, maxim mi-a "marait" 5 minute, dar rundele de planset isteric parca au fost ed la alt copil! Restul cu siguranta mai are nevoie de muuuulta rabdare de la noi. Voi ce ritual v-ati facut de dus pe Sophia in pat? Daca Sophia a adormit pana acuma la 12, incearca cam din 3 in 3 zile s-ai muti orarul de somn cu cate un sfert de ora inainte, nu brusc totul! S-ar putea sa nu reactioneze bine la asta.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma bucur foarte tare ca sunteti de acord ca trebuie sa avem adresele noastre...
o sa faca LauraB si adresa noua si alte modificari la prima pagina!!!! eu acum va sopun sincer, cam tot timpul meu liber..o sa-l petrec la calcat, facut bagaje, mers la epilat...samd...siiiiiiiiiiiii sa nu uitam....de forum!!! ca de aici eu nu plec!!! decat o saptamana cat suntem plecati in vacanta!!!

A_driana felicitari pentru 8 kg ale lui David!!!

Sunshine eu sincer te felicit pentru perseverenta! imi place de tine de cat citesti pentru copilul tau, cu cata dedicatie faci totul! felicitari!!!

ma duc sa spal biberoanele....ca am 6 la numar...si mai sunt si de-alea de la dr brown's...cu supape, inseratii...etc...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

[green]cand ai timp....faci tu adresa Laura???

Rezolvat! Info dau pe PM, la cerere.

Mergi la inceput

Reteta zilei

File de peste cu legume la cuptor
- Succes! Succes! Succes! (Sophia, 8 luni jumatate)

• file de peste (eu am folosit pastrav)

• 2 cartofi

• 1 dovlecel

• 1 ceapa

• 2 morcovi

• unt, busuioc, boia dulce

Pestele l-am cumparat file, l-am spalat, l-am verificat sa nu aiba oase, l-am taiat in portii, l-am pus intr-un vas termorezistent; am pus deasupra cateva bucatele de unt, am presarat busuioc, am acoperit vasul si l-am pus la cuptor.

Legumele spalate, curatate, le-am taiat cubulete, le-am pus in alt vas termorezistent, cu unt deasupra, foarte putina sare si boia dulce dulce dupa gust, acoperite si puse la cuptor.

Am fost foarte placut surprinsa cat de bine au mancat combinatia asta toti membrii familiei, atat cei mici cat si cei mari.

Mergi la inceput

Surpriza Bucataria lui mami aka "Retete pe care copilul meu le-a incercat si le-a adorat".

Va place? Daca da, va invit sa scrieti retetele voastre de succes (in primul rand pentru bebei, dar nu numai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
lauraB imi place ,bucataria lui mami'...eu nu prea am ce retete sa scriu, ca David numa legume fierte si fructe papa, dar nici una nu mi se pare grozava, de trecut ,in revista'....desi el le mananca.....
camy, ai intrebat de cata apa beau bebeii....David in zilele in care ii canicula bea cam 120-150 ml apa/zi...mai mult sau mai putin...cand nu-i cald, nu prea bea, doar cativa zeci de ml.....
eu nu stiu daca ii mult sau putin, dar el atata vrea sa bea, deci o fi ok asa....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

'neata

am adormit duracel-ul ...am pus porumbii la fiert, ca mi-a adus aseara Pustache ...si am intrat pe net...

A_driana al meu nu reuseste sa bea 100 ml...niciodata...bea f putin...cam 50 ml/zi....asta cand e canicula...altfel...

LauraB eu vreau adresa si parola...ce fain!!! avem unde sa ne punem si noi poze!!!

ma gandeam la adresa veche....nu stergem pozele cu fetele care scriu aici??????? ma gandesc ca de ex...Luciandrea, Roxyaly...Pirelia...nu ar vrea sa le ramana albumele acolo...ce ziceti????????

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

LauraB fain ce ai "copt" tu in ultimul timp!!!! bravo!!!
ia sa-ti pui la semnatura blogul.... ca uite asa imi vin ideile....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza

Tare apetisante retetele... dupa ce scapam de regim, incercam si noi pestele la cuptor
In concediu nu mai plecam acum din cauza serviciului meu...

Revin mai tarziu

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'Neatza si de la noi!
revenim cu vesti de pe frontul de vest si raportam copil adormit fara urlete! la ora 9 punct fix . casca "dupa ceas"
Camy: ce pofta mi-a facut de porumbi fierti!! trebuie sa tragem o fuga pe la ...campuri...nocturn.. in magazin se vad doi cu 2 euro chiar stateam sa ma intreb de ce, doar o punga de popcorn nefacuta de jumate de kg e mai ieftina...!!?!? Multumesc si de laude, ce sa zic, incerc,imi dau silinta ca oricare dintre voi, al nostru o sa fie un copil crescut dupa carte, daca asta este si bine? nu stiu, dar de undeva trebuie sa incep, ca n-am pe nimeni langa mine decat internetul asta sa caut informatii.
Laura: mi-ai facut o pofta de numai cu pestele tau, de-abia astept sa mai treaca cateva saptamani sa-i dau si lui Filip o tura. Inca nu suntem asa de "departe". In schimb ieri mi-a topit o nectarina, pana si o cojita pe care n-am observat-o decat prea tarziu a mancat-o! Sa vedeti cat e de dragut cum musca el cu cei doi dintisori in ditamai nectarina
A_driana: nu-ti face griji cu bautul de apa, atata vreme mai alaptezi sau bea mult laptic. Pentru ca isi ia de acolo inca necesarul de lichide. Pana la un an. Am vorbit cu pedriatul meu exact pe tema asta, ca jr nostru bea intre 20ml-50 pe zi si el m-a linistit! A zis numai ca de la inceputul diversificarii sa insistam la fiecare masa cu canuta, ca se obisnuiasca puiutul ca dupa masa bem apa/ceai.
Cum facem cu pozele pana la urma, ca sotul a facut in weekend niste poze atat de frumoase cu jr, trebuie sa vi le arat!!!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput