Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Buna ziua, As dori si eu daca se poate, parola de la fulgusori, pentru a-mi modifica albumul. multumesc de scump Maria 13.12.2009 |
parola nu a fost schimbata!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
tiusca spune:
Salut gagici!
Am aparut si eu din "concediu".Sunt plecata la parinti de o luna si acum am facut rost de un "pic" de net.Noi suntem bine,sanatosi...cu ceva mai multa pofta de mancare.Ne place ciorbita de dovlecei cu lapte,supa cu galuste...si cam atat.Vrem numai sa mergem tinut de manute si asta e cam obositor.Luni plecam la mare ptr.o luna.Sper sa reusesc sa va scriu de acolo.
Pupici speciali ptr.Pisko-sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos.
Laura si sunshine am vazut ca va chinuiti cu somnul.Bafta la "reeducare".La noi nu sunt probl.mari cu somnul.Avem 2 somnuri pe zi-unul de 1/2ora-1ora si inca unul de 2 ore.
Camy-concediu placut.
Lady_te asteptam inapoi.
Pupici si ptr.celelate fete
Laura B spune:
Buna dimineata ( la mine). Dau si eu un espresso, daca va place- eu simt nevoia de o cafea tare.
Busymummy, imi pare rau de schimbarea de planuri de vacanta la mare. Sper ca totul e bine la voi si ca nu mai plecati in august din motive de munca, si nu de sanatate.
Camy, ce putin mai aveti pana plecati! Ai inceput sa faci bagajele? Cat va dura drumul cu masina?
Tiusca, mi-ai adus aminte de ciorbita de dovlecei cu lapte. Trebuie sa caut reteta pe net sau sa o intreb pe mama cum se face ca nu am facut niciodata, insa imi amintesc ca am mancat la bunici si acasa. Ma bucur ca te-am citit si ca sunteti bine. Vacanta placuta in continuare. O luna la mare ... unde mergeti?
Lady, cand mai intri, mai scrie-ne si noua barem doua cuvinte despre voi.
Sunshine, ieri am incercat din nou sa o culc pe cea mica seara devreme, de data asta la 7. A dormit putin, la 8 s-a trezit si a readormit la 11 jumatate. Cel putin a adormit inainte de 12 , insa la 6 jumatate s-a (si m-a) trezit
Sunt tare curioasa daca, pentru inceput, doua saptamani la rand vor face vreo diferenta...
vias spune:
'seara
tiusca pe mine ma apuca invidia cand citesc ca te duci la mare o luna de zile ...parca nici nu mai vad rostul sa plec eu o saptamana...mizilic frate!!!!
Dar ma bucur pentru voi ca sunteti la tara...ca mancati bine si cresteti sanatosi! sper sa mai dai de putin "net" pe acolo si sa ne mai saluti gasca!!!
LauraB nu m-am apucat de bagaje....am facut lista...cred ca joi...vineri...nu stiu...
eu daca ma apuc din timp, apoi imi pierd rabdarea si ma enervez si enervez si pe altii cu graba mea apoi...asa ca mai bine stau cumintica pana atunci..
Facem 7 ore pana acolo..daca mergem ata...ne-am gandit sa plecam vineri noaptea la ora 2:00 ca la 9:00, 9 si jumatate dimineata sa fim acolo, pana sa vina caldura..ca apoi nu mai avem trai cu Flavius..
Mai...copii vostrii cata apa beau??????
eu am o problema cu asta...ca Flavius bea prea putina..eu asa zic....
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
ma gandeam sa renuntam noi la nov.dec2009 si sa ne facem o noua adresa pe gmail...sa sune ori nov.dec09, ori nov_dec2009...nu stiu...spuneti si voi...
ma gandeam ca am putea sa punem acolo poze pt o zi...sau cateva ore...si apoi sa le stergem..asta asa..ca sa ne putem vedea...
blocam toate albumele..si putem schimba saptamanal sau lunar parola...oricum nu o dam nimanui....nu????
Voi ce spuneti?????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Camy, eu sunt pentru adresa noua! Asta pentru ca pe adresele vechi inca sunt multe fete plecate la celalat subiect dar care au albume sau informatii personale.
Oricare din denumirile propuse mi se pare ok. Daca una din ele e luata, a doua e foarte buna. Ideal ar fi sa nu punem numele noii adrese pe prima pagina ca sa nu ni se declare fan-i indivizi fara capatai despre care s-a tot discutat zilele astea la generale (sincer nu stiu cum functioneaza chestia cu fan-ii pe picassa, dar banuiesc ca daca noi nu le acceptam invitatiile si nici nu le dam parola, cred ca nu au cum sa acceseze pozele declarate private).
Eu de exemplu am facut pe yahoo toate pozele vizibile doar pentru "prieteni" si "familie". Am trimis invitatii (ultimul link pus aici e o astfel de invitatie), dar pot oricand sa resetez invitatia, dupa care orice incercare de accesare a link-ului nu va mai trimite nicaieri - chiar daca pozele sunt fizic tot acolo.
vias spune:
cand ai timp....faci tu adresa Laura??? pls!!!
pe care o vrei tu...si ti-am trimis acum PM..sa-mi spui daca l-ai primit...sincer nu mai retin daca am dat send sau nu.....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si as vrea sa revina Lady!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
cine mai era?? cryss_oana???????? ea pe unde este?????????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
'searaaaa
pishko ...ce veste....super...sa ai sarcina usoara si sa fie sanatos...Doamne ajuta
mummy ma bucur tare mult ca Vlad ii mai bine
lady si sper sa revii repede
fete, eu sunt pro pt adresa noua...si noi suntem ,chei' in gurita...habar n-am cat mai trebe sa asteptam ...am fost azi la ultimul vaccin, antihepatitic, a fost ok, David are 8 kg, de cand ii dau si lp a inceput sa arate si sa depuna bine pe el...desi nu-i deloc pufos nici acuma si nici nu cred ca va fi vreodata...n-are pe cine semana...
nu mai stiu ce am vrut sa va zic...
noapte buna si pupici mici pt mamici si bebici
A_driana , de minunea mea David-Andrei