Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

ma gandeam la adresa veche....nu stergem pozele cu fetele care scriu aici??????? ma gandesc ca de ex...Luciandrea, Roxyaly...Pirelia...nu ar vrea sa le ramana albumele acolo...ce ziceti????????

oare n-ar trebui intrebate fetele prima data? poate ca nu au nimica impotriva sa le ramana acolo.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pai deocamdata nu sterg nimic...nu am nici un drept, nu??????

Cat despre poze...LauraB a facut noua adresa..dar nu stiu care este...ne anunta ea diseara pe PM..si cu parola cu tot..si gata....ne putem "vedea"

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Salutare

imi pare rau ca nu am mai avut timp sa scriu dar sunt nasii lui Matei din Italica la noi si sincer nu apuc sa fac mai nimic.

Puteti sa stergeti albumele si cum zicea camy sa facem o noua adresa.e ok asa.

Despre noi ce sa va zic, suntem ok, crestem ca si voi, in fiecare zi facem ceva nazbatii noi.

Laura e superb scaunelul, pare foarte comod.Pot sa intreb cat a costat?

si noi cautam un scaunel si cred ca o sa luom Britax evolva.mi se pare cel mai ok , numai ca e cam scumput.Cu isofix ajunge undeva la 1900 lei.ne mai gandim oricum.

va pupam pe toate

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

ia uite mai cine e pe aici...ma gandeam sa o sun pe roxyaly...si cand colo..ea plina ochi de musafiri...las' ca asa e bine....
nici nu vreau sa ma gandesc cum o tineti voi iar din distractie in distractie...

...si abia astept sa vad poze cu Matei!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

'Neata fetele, scuze de intarziere.

Noi acum (1 jumatate noaptea) ne-am intors de la urgenta cu Sophia. Pe la 11 am observat ca aprope pe toata suprafata pielii are ca o spuzeala rosiatica, din loc in loc fiind umflaturi mai marisoare rosii. M-am temut sa nu fie vreo alergie la peste- ca na, ma stiam cu musca pe caciula. Medicul, dupa ce a vazut-o, a spus insa ca pare sa fie mai degraba ceva viral si ne-a trimis acasa asa cum am venit, ma rog, sa zic ca mi-a linistit oarecum paranoia mea. Bine, noi nici nu avem in familie nici o istorie de alergii, asa ca nici nu stiu cum arata sau cum se manifesta, dar daca un doctor a zis ca nu pare sa fie dupa cum arata si cum se manifesta Sophia, il cred!

Roxy, pretul original al scaunelului era $215CAN, noi l-am cumparat in oferta cu $150CAN (aprox 480 lei...).

Am trimis PM lui Camy, Sunshine si Roxy. Cine mai vrea, va rog sa spuneti.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lauraB si io, si io ...
chiar ca nici eu nu stiu cum arata alergia, si David are bubite pe corp, de la caldura zice pediatra...dar cateodata arata altfel decat de obicei....in fine...io tot ma stresez ca poate ii alergie la ceva....sper sa nu fie.....
shine, camy se stresa cu apa la bebei...eu nu ...mi se pare ca David bea destul...daca el atata vrea...
roxy mama, da de ce preturi astronomice vb tu acolo? 1900 lei?????? mama mama, io nici nu stiu cat is aia ...si mai ales pt un scaunel de masina....eu am vazut cu 300-350 lei chiar frumoase, mi-au placut mult...si nu-s cele mai ieftine, sunt si mai ieftine...probabil ca nu ,face' atatea cat alea cu 1000 si ceva de lei....in fine....distractie placuta cu musafirii....

fete, cand le puneti in mancarica la bebei rosie, ceapa, ardei...si astea le pasati cu restul legumelor...sau le puneti la fiert impreuna doar de gust?.....de cateva zile i-am pus si eu ceapa in mancarica, dar nu am blenduit-o cu celelalte, mi se pare asa gretoasa...
voi cum procedati?

azi ii fac o supica de conopida, putin morcov, patrunjel, ceapa si putin iaurt....si o blenduiesc...si ca sa fie mai groasa pun putin miez de paine.......sunt curioasa daca ii place....ca pana acuma doar i-am fiert legume si le-am blenduit, si aveau gust de NIMIC....acuma vreau sa vad ce ,zice' daca pun putina paine si iaurt.....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

A_driana, ai PM.

Fetelor, vi s-a intamplat sa fiti obosite si sa nu puteti sa va relaxati corpul ca sa adormiti? Mie mi se intampla chestia asta de cateva nopti. Am gasit pe internet ca s-ar numi "restless leg sindrome"... nu puteaam gasi si eu o boala normala, care sa aiba si un tratament?

Mergi la inceput

lauraB mersi ...
am citit acum ,puterea din noi' si mi-au dat lacrimile...esti o femeie puternica si meriti tot respectul din lume...eu sigur n-as rezista...te admir fff mult si sper din tot sufletul ca Diana sa fie mai bine...un brat mareeeee de flori pt voi...

Mergi la inceput

lauraB sanatate multa Sophiei...offffff... sper sa nu fie vorba de nici o alergie...
Flavius o singura data s-a umplut de bubite, i-au trecut si foarte greu, eu am gandeam ca de la ou..de atunci nu i-am mai dat...ma gandeamn sa incerc azi....
Cat despre boala...cred ca o am si eu...

A_driana sa-mi spui cum papa David supica cu painica inauntru...eu ii mai dau paine goala si mananca...am incercat sa pun cateva firimituri in iaurt..dar nu i-a placut....

azi mi-a varsat foarte tare Flavius..pt ca s-a inecat cu apa...urasc chestia asta,.......asa ca dupa ce a varsat toate fructele...i-am dat iaurt...si a papat tot!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

bai fete, trimiteti-mi careva o conopida...se pare ca de supica mea gustoasa se alege prafu....cauta sotu in disperare in tot cartieru si nu gaseste o amarata de conopida...si mai si ploua afara si tot ii ud.....of....
camy daca ajung sa-i dau ceva azi din ce am zis, iti spun cum a fost

si eu m-am gandit sa nu fie alergie la banana, de vreo 4 zile i-am dat prima data....desi alergiile ma gandesc ca ies in cel mult 24 de ore, daca ii sa fie....si la el am observat dupa vreo 3 zile.....o fi fost de la caldura...acuma de cateva zile s-a racorit bine la noi, tot ploua....eu il spal si il fac cu pudra mentolata, data trecuta cand a mai avut s-a ,vindecat' f frumos....

p.s. eu am o carte cu retete culinare pt bebelusi...am luat-o de pe adresa de fulgusori parca...a pus-o una din fetele ,plecate', dar nu mai stiu care, dar mai demult....in fine....daca o vrea cineva sa-mi spuna...de acolo ma mai inspir si eu cateodata, chiar daca nu fac exact cum scrie acolo...asa ca idei....

Mergi la inceput