Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
zua buna
camy bine ai revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta si Flavius a fost baiat de gasca...f faine pozele
lore astept si eu vesti
mummy fac si eu reteta, probabil maine, ca azi mancam supica de pui...sper sa-i placa.....da auzi, cum tai dovlecelul ca sa-l pot umple, asa in jumatate de-a lungul? unde golesc de seminte pun umplutura si le bag la cuptor? daca am inteles eu bine
fete, David are stomatita, dar urata urata...si face febra ....mi-a dat pediatra sa-l fac in gurita cu glicerina cu stamicin....si pt febra paracetmol si daca ii f mare nurofen si bai cu apa calduta....
da eu am uitat sa intreb .....mi-a zis ca maxim 3 supozitoare de paracetamol pe zi, si maxim de 3 ori nurofen 2,5 ml.........daca i-am pus supozitor la 10 acuma dimineata...si febra nu scade, sau chiar urca....cand pot sa-i dau nurofen, dupa cate ore?
v-ati confruntat cu stomatita? ii adevarat ca daca o data a facut, va mai face des?
A_driana , de minunea mea David-Andrei
allexa06 spune:
A_driana - of, mititelul , eu nu m-am confruntat cu asa ceva, dar in cazul temperaturii,daca nu-i scade in maxim o jumatate de ora,trebuie sa incerci cu altceva.Mie med pediatru mi-a zis sa-i dau asa : nurofen 2,5 ml , dupa 20,25 min ( daca nu-i scade ) paracetamol,20,25 min algocalmin ( eu ii dau 10 pic, in functie de greutate ),si daca nu scade nici asa,impachetare. Asta in caz de scaun normal. Scaun diareic - paracetamol 1/4 (praf ) algocalmin,nurofen,impachetare.
Nu trebuie lasat mult cu febra ,trebuie sa o scazi imediat !Cate luni are David acum ?
Sanatate multa !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
A_driana spune:
are 8 luni si 1 sapt
a avut 38,1 la 10 cand i-am pus supozitorul, acuma i-am luat iar, are tot 38,1, luata rectal, si nescazut nimic...sa-i dau 2,5 ml nurofen?
diaree nu are, cel putin deocamdata, scaunul de dimineata a fost normal...
sunshine2009 spune:
Camy: vazut pozele!!! superbe! ati avut pesemne un concediu super!
harnici la de 35 de saptamani
vias spune:
multumesc mult fetele!! intr-adevar vacanta a fost super!!!
A_driana nu stiu care e treaba cu stomatita..dar sper sa-i treaca cat mai repede lui David! Sanatate multa!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
A_driana - da,eu zic ca trebuia sa-i dai,dar banuiesc ca acum i-a scazut,nu ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
A_driana spune:
alexa i-am dat atunci nurofen si mai inainte cand i-am luat iar, avea 38,3, desi mie nu mi se mai pare asa cald ca inainte...
acuma cateva ore nu pot sa-i mai dau nimic....offf sper sa treaca, mie mi frica cu febra asta, desi la el nu-i asa mare....acuma am citit ca pana la 38 ii normala la copii...
sunt cam supi, acuma incepea si el sa depuna pe el si sa arate ca un baietel de varsta lui, si acuma iar baiuri...iar o slabeasca ....exact asa s-a intamplat si inainte de-a merge in spital, atunci incepea sa pape bine si sa creasca si am ajuns in spital unde a slabit 500 gr, era numa pielicica de el...offf...si si asa stam mai prost la kilograme...daca mai si scade....nici inainte n-a fost mare mancacios, dar manca...acuma din cauza stomatitei nu poate manca...cred ca si la 1 an el tot 8 kg va avea...ca abia recuperam ce pierde....si s-a nascut cu aproape 4 kg....
in fine...el ii un erou si rezista cu stoicism la durerea din gurita .......stiu ca nici nu-i asa de grava treaba asta...dar mi ciuda numa pt ce am scris mai sus...
vias spune:
A_driana si-mi doresc tare mult sa aud de bine...foarte curand!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
buna fetele cf?? eu acu am venit acasa ca am fost prin oras fara mika terorista si zici ca sunt si am o durere de capde mor
adrianamie ary de la dinti mia facut aproape 40 si vai si amar mia zis doctorita la 4 ore sa alternez 3ml nurofen cu 3 ml paracetamol. si sa ii pun otet indoit cu apa la picioruse. tre sa spun ca ari avea 6 luni jumate
lory nicii un semn nu dai
cami frumoase poze cred ca ai avut un concediu de vis alexa u cmz?
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
adriana bafta multa cu piciu cu mancarea si eu cu ary sunt la fel de 2 luni are 7kg ca o chinuie dinti si febra diareee alterneaza asa ca la un an mai mult 8 nu mai are nici eaasa ca sa se ia de mana pici nostri
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009