Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
getik am vazut ca ai citit si ai scris...la povestea ingerasului meu Darius....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
A_driana spune:
no mai inainte avea 37,8....doamne ajuta.....tot asa inainte ...si a si mancat azi, tot cate putin dar papa....iupiii....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
lorelix spune:
Buna fetelor!
AM facut 2 teste si ambele au iesit NEGATIVE.
oare de ce nu apare menstra?
CAMy, vazut poze..foarte frumosi sunteti toti 3
VA TIN LA CURENT CU....CE MI SE INTAMPLA!
busymummy spune:
Lorelix, bine ca te-ai linistit
Camy, super poze... imi vine sa-l pap pe Flavius...
A_driana, dovlecelul il tai de-a latul, nu pe lung, astfel incat sa iasa niste "borcanele" umplute
Si ca sa va fac pofta... azi Vlad a papat perisoare de pui cu sos de iaurt si legume... Un castronel plin de tot! Si nu date prin blender, ci pasate cu furculitza
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
lorelix spune:
buzy..si noi am papat perisoare de piept/pui..dar facute ciorbita...si tot pasate cu furculita....i-au placut tare..Daniel nu tolereaza iaurtul..se pare ca-i prea acru pt el.dar felicitari pt VLAD si pofta cu care le-a papat....
vias spune:
eu zic sa veniti cu retetele...hai repede...pai ce...copilul meu nu ar manca si el asa bunataturi?????
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Laura B spune:
Vaai, Cami, ce mi-ai facut! Foarte frumoase pozele cel mic s-a distrat pe cinste dupa cum am vazut, iar mie mi s-a facut un dor nebun dupa Marea Neagra.
Busymummy multumesc frumos pentru retete si idei. Chiar am sa le incerc si cu Sophia, dar si eu
A_driana, imi pare tare rau ca baiatul e bolnav. Va pupam pe amandoi si va dorim multa sanatate; sper sa-si revina rapid.
Eu plec in cateva minute la doctor (vizita de la 9 luni cu Sophia).
toate fetele
_
Bucataria lui mami
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Vaai, Cami, ce mi-ai facut! Foarte frumoase pozele cel mic s-a distrat pe cinste dupa cum am vazut, iar mie mi s-a facut un dor nebun dupa Marea Neagra. Busymummy multumesc frumos pentru retete si idei. Chiar am sa le incerc si cu Sophia, dar si eu A_driana, imi pare tare rau ca baiatul e bolnav. Va pupam pe amandoi si va dorim multa sanatate; sper sa-si revina rapid. Eu plec in cateva minute la doctor (vizita de la 9 luni cu Sophia). toate fetele _ Bucataria lui mami |
ca sa ma ierti...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
nov.dec2009 spune:
Buna dimineata!
Cat voi ati dormit, noi v-am pregatit o proaspata si un capitol nou. Atentie, e fierbinte!