Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 18
getik1 spune:
salutareva poop noapte buna
vb dimineata l ca tre scot netu ca este vijelie la mine:((
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
vias spune:
'neata
dau eu cafeaua azi....ca inca nu mi-am revenit asa de bine...
Am muuuuuuuuuuuuult de spalat....dar inca 2 masini si termin...
maine vine mama la mine sa ma ajute cu Flavius..sta vreo 2 saptamani....oricum..sambata acum ii facem pomana de 2 ani lui Dariusica......nu avea cum sa nu vina...
In vacanta a fost minunat...lui Flavius i-a placut tare mult in apa...a gustat-o bine..ca era sarata...nu cunoaste gustul asta..dar i-a placut tare mult...i-a placut si balaceala...
Mi-a placut ca a mancat bine..a dormit bine acolo...nu ne-a creat probleme...in masina nu prea a stat el cuminte...dar a fost ok!
Sunt neagra ...azi o sa pun si poze1!!
mai revin! tre' sa si recuperez!
Getik bine ai venit!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/un-mik-arici-225 va rugam ne voattii si pe noi?? getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009 |
si eu am votat!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
eu acum astept vesti de la Lorelix...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
aaaaaaaaaaaaa....si ca o veste proasta..Flavuius a racitla intoarcere...acum e plin de mucisori...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Camy - ma bucur ca i-a placut lui Flavius la mare si ca ati putut sa va relaxati si voi si ca ai avut timp sa stai si la plaja .Pupici lui Flavius sa -i treaca repede
E bine ca o ai pe mama ta si poate veni la tine sa te ajute cand ai nevoie ...si ...asteptam pozeee
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
Buna dimineata!
Buna cafeau Camy, ne-a fost dor de ea!
Ma bucur sa aud ca a fost asa de fain si sper sa-ti revii si tu si Flavius cat mai repede!!
Nu in ultimul rand: lui Elisabeth a lui Katyuscha21! va pupam si sarbatoriti frumosilor cat mai bine, ne gandim la voi! Cresteti mari sanatosi si voiosi!
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
sm pus poze la semnatura!!!!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
allexa06 spune:
super pozele Camy mi-au placut... si Flavius...dragalas foc, o scumpete
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor