Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura B spune:
Allexa, am vazut si eu pozele de la semnatura; am ras cu pofta la cea in care lui Stefanut cel adormit ii atarna piciorusele afara din patut (am surprins-o si pe Sophia de cateva ori cu mainile sau picioarele afara printre gratii). Ce mai face tati? Stiti deja cand vine acasa? Tu cum te mai descurci?
Camy, bine ai revenit! Asteptam povesti si poze!!
Busymummy, imi poti da si mie reteta de dovlecel umplut?
Sumshine, gatit se numeste Mai zi-mi si mie ce combinatii faci. Am retinut cartof+morcov+avocado. Ai mai adaugat ceva la ele?
_
Bucataria lui mami
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Buna dimineata si de pe plaiurile canadeze. Multumim frumos pentru urari ( si ca mi-ati amintit si mie ca azi am motiv de serbat...) Apopos de facut cinste cu ceva bun: pe aici nu se gasesc prajituri bune, asa cum mancam in coferatiile de acasa; am descoperit recent insa in capatul opus al orasului o mica cafatarie care are si laborator de prajituri, se numeste "La Petite France", patroana care de multe ori e la casa vorbeste engleza cu un puternic accent frantuzesc, iar prajiturile sunt... yummmyyy Lorelix, zic si eu sa nu intri in panica. Fa un test daca poti. Iar daca o fi sa fie... e chiar rau? Getik, eu o sa te trec pe prima pagina doar cu datele pe care le stiu, insa uita-te pe lista la ce informatii avem noi pe acolo ca sa-ti faci o idee la ce m-am referit cand am cerut datele tale si ale fetei (la cate saptamani s-a nascut, prin cezariana sau natural, cu ce greutate, inaltime, etc, si o data de nastere a noastra, a mamicilor). Sunshine, si ce gatesti tu bun-bun baiatului? Mi-am adus aminte sa va spun: ieri Sophia mi-a mancat cam un sfert de morcov fiert din supa! Prima data cand mananca bine si cu pofta o leguma (cu exceptia lui avocado, care banuiesc ca e considerat tot leguma). Aparent nu-i plac legumele pasate, si amestecate intre ele si/sau cu carne. Hmmm... _ Bucataria lui mami |
datele mele getik 29 noiembrie 1984
ariana-ioana 2500gr,49cm,07.20am,cezariana,apgar 7/9, 34-35sapt
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
Laura B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 datele mele (...) |
Trecut pe lista!
_
Bucataria lui mami
getik1 spune:
ms noapte buna poop la mine vijelia
getik mamika de
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am facut cafeaua cine vine ?
Camy - bine ai revenit ! Deci concediul a fost super...ma bucur tare
Laura_b - da, bebele asta al meu,face ce face si numai cu picioarele afara din patut sta . Lui tati i-au repetat zilele trecute analizele si acum au iesit bune , sputa,analiza din gat a iesit negativa si luni sau marti ii face externarea si vine acasa
O zi buna tuturor !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
getik1 spune:
neata fetelorva invit la o
alexa eu nu pot sa vad pozele de la semnaturasi iti tin eu companie la
camibine ai revenit din concediu
laura poopik
lorelix ne mai dai si noua ceva vesti sau ne ti cu sufletu la gurasi incerca sa nu intri in panica ca ste mai rau
busimamy ma bucar ca vladut papa si punene si noua reteta de dovlecei
sunshin incet dar sigur vei gati pt bb
getik mamika de
getik1 spune:
alexa am reusit sa vad pozele este un frums va poop pe amindoi
getik mamika de
allexa06 spune:
getik - multumesc
Eu acum am culcat strumful si ma duc sa ma bag si eu o ora la somn , caci azi noapte nu prea m-a lasat sa dorm
Camy - ce faci ?v-ati odihnit,gata...?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
Buna dimineata si de la noi!
buna cafeaua fetele! Getik si Allexa!
Allexa: ce bine ca vine odata tati acasa!!!! Iupiiii!!!
Busy: ma aliniez si eu la coada pt reteta de dovlecel!
Laura: prea multe combinatii nu avem, ca jr a inceput nu asa de mult cu papatul de solide si deci avem doar urmatoarele ingrediente pe lista: morcovi,pastarnac,dovlecel,cartofi,avocado (din cauza ca exercitiul cu carnita de pui a esuat lamentabil...), orez, nectarina, mar, banana, lebenita,gris. Urmatoarea pe lista e pentru pranz broccoli, zucchini, gulia, fenicul si conopida, iar seara fulgii de mei si apoi ovaz (pentru mult fier amandoua!).
Morcovul+acrtofii le-am fiert impreuna cu un pic de ceapa si patrunjel si apoi le-am pisat impreuna cu avocado. Am mai pus un pic de ulei de rapita desi cred ca asta trebuia sa-l fi lasat de-o parte, grasimi doar are destule avocado...Pe morcov fiert roade asa un pic, cantitati "homeopatice" deci pana la urma le-am bagat in blender...
Ieri am fost la cumparaturi...de scaun de masina. Pentr ca juniorul are deja ca 75cm!!! NU i-am facut inca poza in masina, mergem imediat, dar aici este un link unde il puteti vedea: http://www.kiddybest.de/roemer-safefix-plus-isofix-alex-trendline-2010/autokindersitze/kindersitze-9-bis-18-kg-gruppe-1/roemer-safefix-plus-mit-isofix-9-bis-18-kg/a-1597/ Am luat negru cu material din acela care respira, se pare ca la culoarea neagra este singura posibilitate de materialul asta.
_
Don't feed the trolls!
busymummy spune:
Hai ca n-am vrut sa va fac sa
Reteta e simpla:
1. taiat dovlecelul in 2-3 buc, curatat de seminte;
2. pieptul de pui tocat + orez fiert (o mana), o rosie cubulete fara coaja, morcov ras, ceapa verde maruntita, nucsoara, cimbru si boia dulce. Tot acest amestec pus in tigaie cu 1 lingura ulei si 1/2 cana apa pana se fierbe.
3. umplutura se pune in dovlecei, se pun intr-o oala cu apa cat sa-i cuprinda si se dau la cuptor acoperiti
4. la final, se da un dovlecel umplut prin blender sau se paseaza cu furculita, impreuna cu 2 lingurite de iaurt
Sa-mi ziceti daca le-a placut fulgusorilor
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI